יש לי רעיון...

simpson

New member
יש לי רעיון...

תוכלו לשים קובץ עם השיר שאתם רוצים. פשוט תשירו אותו... ואל תתביישו! נכון כולם מחרבשים את המילים וגם אני! אבל רק ככה תוכלו למצוא את השיירים שלכם בטוח ובכלל חברה.. תמליצו על שירים.. שלכם סימפסון @@@:)

simpson

New member
לא רעיון גאוני!?!

וחוץ מזה יש לי בונוס בשבילכם שירי הפתיחה של רק בישראל אני אהיה טייסת קרב - רק בישראל היי אחי מה המצב? - רק בישראל בשטחים שוב מהומות... נעבור לפרסומות - רק בישראל הצבעה של אי אמון - רק בישראל יוסי יוסי בניון - רק בישראל סלולרי לתינוק... במגרש אסור לירוק - רק בישראל יש לי אינטרנט בג´יפ - רק בישראל עוד פעם לא השאירו טיפ - רק בישראל מישהו אכל חמין... המנוי אינו זמין - רק בישראל כל העם בקניונים - רק בישראל על המדרכה חונים - רק בישראל לאפה-חומוס-צ´יפסלט... מי יישב על השלט? - רק בישראל

eyal-m

New member
רעיון מצויין רק יש בעייה ..........

אי אפשר פה לצרף קבצי מוסיקה כמו .mp3 או .wav אזזזזזזזזז מה עושים

משנים את הסיומת של הקובץ ל .TXT

ומעלים

inigo

New member
לא בעיה

פשוט משנים את הסיומת לאחד מהסיוומת שכן מתקבלות כאן לדוגמא - doc . ואז מי שמוריד את הקובץ רק צריך לשנות בחזרה.

simpson

New member
גאון לא קטן אינגו אבל

אני לא בטוח שזה יעבוד... באו ננסה.. איך מנסים?? אתה הגאון פה

inigo

New member
מה שצריכים לעשות

זה פשוט קליק ימני על הקובץ, לבחור ב"שנה שם" או rename ובמקום הסיומת של ה mp3 או wav לכתוב סיומת אחרת כמו txt או doc. וזהו. לא יותר, ולא פחות. עכשיו, מה מכל מה שכתבתי, נשמע גאוני ?

simpson

New member
אני יגיד לך מה עושים!

מתחננים!!!!!!!! מתחננים למנהל!!!! אם זה לא בשליתת המנהל מתחננים למנהל שיתחנן למי שזה בשליתטו! אבל אנחנו צריכים ליהיות קהל גדול. נאיים לעזוב את הפורום או משהו ואם כל ז לא עובד.. אפשר פשוט לשלוח אחד לשני באימייל יאללה להתחיל להעביר אימיילים

@@@@../images/Emo13.gif

זה ככה
בכל אופן אני לא רוצה להתנשאות מעליך או משהו אבל אתה חדש כאן ונראה שלא ממש הבנתה איך דברים הולכים פה תתלטש קצת לפני כן כבר היה ניסיון של משהו בערך שאני ערכתי שהייתי חדש והבנתי שזה לא ממש זה

למעלה