יש לי רעיון!

יש לי רעיון!

אוקי , אז לא ממש רעיון שלי , אבל הוא רעיון מדהים ! באתר EMMA-WATSON.NET הם עשו לאמה ווטסון הפתעה ואספו כסף - עם הכסף הם קנו לה IPOD והכינו מין אלבום שבו כל אחד רושם כמה מילים . עכשיו , אנחנו יכולים לעשות את זה , ולא חייב לעשות את זה לאמה . אפשר לעשות את זה לכל מי שנרצה . אפילו השחקן שמגלם את אוליבר ווד . או אפילו נוכל לעשות מין ספר לכבוד ריצ'ארד האריס , מבינים ? כל אחד יוכל לרשום את שמו , מאיפה הוא , להוסיף תצלומים שלו ושל העיר שלו למשל , ולרשום מה הוא אוהב (נניח) באוליבר ווד או מה הוא זוכר לטובה מריצ'ארד האריס ונוכל לשלוח את זה ולחכות לתגובה . כי ממה שאני ראיתי באתר המעריצים של אמה היא שלחה להם מכתב והשבוע הם קיבלו אותו ובו היא מודה להם מקרב לב ושטויות כאלה וזה עשה לי חשק לעשות לעוד בן אדם קצת טוב על הלב ... מה אתם אומרים - נוכל לשלוח למנהלי הפורום את הכסף (ואני מתאר לעצמי שזה לא יותר מ-10 שקל לבן אדם) ולכתוב מה שאנחנו רוצים ולשלוח אליהם , הם ידפיסו ויתייקו את זה באלבום שהם יוכלו לקנות עם הכסף ... ומקסימום , אם הם לא ממש רוצים - אני אעשה את זה . מי מוכן להשתתף?
 

yuvi217

New member
אממ

בטח בפורום הסרט יאהבו את הרעיון הזה! רעיון נחמד ביותר..
איך חשבת להגיע לאחד מהשחקנים? אני לא כל כך מעריצה את השחקנים בסרטים [כי אני לא אוהבת את הסרטים]... אבל שוב- רעיון ממש יפה!
 
../images/Emo45.gif

אני דווקא די אוהבת את הסרטים,אבל זה מתאים יותר לפורום הסרט. עדיין,רעיון ממש נחמד
 

ZoHaRoT

New member
אההה....

אני לא ממש אוהבת את השחקנים אבל אפשר לעשות משהו כזה לרולינג..... רעיון נחמד :)
 

Eos14

New member
../images/Emo29.gif הרי כולם יודעים...

שהיא עשירה יותר ממלכת אנגליה... או שזה השתנה מסיבות מוזרות
סתם, נראה לכם
לא ניתן
(אוי לא...התחרפנתי רשמית...)
 

דנדוש 3

New member
זה ממש נחמד והכול אבל..

א. איך נעביר את הכסף? ב. מה זה משנה אם זה מתאים יותר לפורום הסרט, ואם הוא מציע את זה ואהבתם אפשר לנסות... ג. אני אישית נדלקתי..
 

ענבאך

New member
../images/Emo31.gif

פעם באה תגידי "כי אני אמרתי", זה יותר סמכותי.
אהההה שיר ההצדעה!
איזה מצחיק להתקל בו פתאום בהפתעה. XDD
 
תגובה לכל המגיבים !

דבר ראשון- זה שהגבתם כבר אומר שאיכפת לכם ולא משנה מה תרשמו . גם מהסרטים וגם מהשחקנים - כי למי שלא איכפת - הוא לא יגיב . דבר שני - אם כל כך חשוב לכם הנזקקים - תתרמו להם , אני בוחר את המטרות החשובות שלי - וזה לפנק בן אדם שאני רוצה לתרום לו .
 

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אכפת לי להביע את דעתי.../images/Emo141.gif

הסרטים והשחקנים זה באמת הדבר האחרון שאכפת לי ממנו.
הצחקת אותי.
 

Batelg

New member
שמתי לב

שדי התנגדו לרעיון שלך (בצורה כל כך "נחמדה")... לדעתי זה דווקא רעיון דווקא די טוב אם נעשה את זה לרולינג.. כי בכל זאת זה הפורום של הספר.
 

yuvi217

New member
זה כבר רעיון טוב!

רק שלא ממש נראה לי שהיא צריכה אייפוד...
אבל באמת, אם כבר קונים משהו אז רק לרולינג. אותה ואת הספרים שלה אני באמת מעריצה, בגלל זה אני בפורום הזה ולא בפורום הסרט. אני גם לא אומרת שהסרטים נוראים! ממש לא. הם נחמדים. אבל בגלל שאני כ"כ מעריצה את הספרים, כל שינוי קטן מאוד מפריע לי. - אלה שאוהבים את הסרטים, נא לא לקחת אישית
 

מה יא

New member
חיחי, מחקת לי את התגובה D:../images/Emo96.gif

זהו, אני כבר לא חפה מפשע! מחקו לי תגובה בפעם הראש!
*מתלהבת* איזו מחרחרת ריבים אני
 
למעלה