אוו, יש כל כך הרבה שאני כבר לא זוכר
מספיק אבל שתסתכלי ב- http://www.tv.com/x-men/show/3557/episode_guide.html?season=1 ותראי שעבור כל פרק יש בממוצע 5 פאקים. הבעייתיים ביותר מתייחסים לחוסר עקביות עם דמויות האורח, למשל כאשר דמות א' רואה "בפעם הראשונה" בחייה את דמות ב' בפרק מסויים, למרות שאותה דמות ב' הופיעה כבר בפרקים ישנים יותר. אני אתן דוגמאות: 1) בפרק עם אייסמן מסופר שאייסמן, איינג'ל, ביסט, סייקלופס וגי'ן היו החבורה האוריגנלית, וגם מראים אותם נלחמים במגנטו. עם זאת, בפרק שבו מגנטו מופיע לראשונה, אף אחד פרט לפרופ' X לא מכיר אותו. בנוסף, כשאיינג'ל מתארח בפרקים מאוחרים יותר, גם אליו מתייחסים כאילו הוא דמות חדשה ולא מוכרת. 2) זה מה שהכי בלט, לפחות מבחינתי: רוג עבדה בעבר עם מיסטיק, פיירו ואבאלאנץ' כחלק מהאחווה. עם זאת, בפרק שבו היא טסה לאי מיוייר כדי לחפש תרופה, היא פוגשת בשניים האחרונים ולא מזהה אותם, והכי גרוע - הם לא מזהים אותה. אפשר לטעון שהפרופ' מחק את הזכרונות שלה, אבל את מיסטיק מחופשת ל"אמא" שלה היא כן זכרה, אז למה את שני אלה לא, ומה התירוץ שלהם לאמנסיה? בנוסף, לפי השיחה בין פיירו ואבאלאנץ' נראה שהם לא ממש מכירים אחד את השני ו/או את מיסטיק, או לפחות התחילו לעבוד ביחד רק לאחרונה, מה שממש לא נכון. נראה שפיירו כלל לא זוכר את השם של אבאלאנץ', ואבאלאנץ' מתנהג כאילו הוא לא פגש את מיסטיק מעולם. יש עוד הרבה קטעים כאלה בסדרה ההיא, הרבה עד כדי גיחוך. נראה לי שזה נובע מהרצון של היוצרים לדחוף כמה שיותר הופעות אורח בסדרה, ובמהלך כל זה הם שכחו לשים לב מה הם עושים. בסופו של דבר התוצאה היא לא עקבית ומלאת סתירות.