יש לי רעיון !

adiville

New member
יש לי רעיון !

חוץ מהמשחק שהצעתי בשירשור "בואו נחייה את הפורום" ושאני מעוניינת לשמוע את דעתכם לגביו, בואו נתחיל במשהו קליל ונחמד : כל אחד צריך להציע זיווג של 2 בלשים או 2 תובעים שהם הכי הזויים.... את מי הייתם שמים ביחד רק בשביל שיהיה מצחיק ? אפשר שכמה אנשים ייבחרו את אותם זוגות אבל תסבירו מה עומד מאחורי הבחירה
בתור התחלה, הייתי הולכת על בן סטון וקייסי נובאק
הוא כולו חננה, הולך לפי הספר והיא צעירה משוחררת שאוהבת לדחוף את האף עמוק לכל חקירה. בלשים הייתי מזווגת את מאנץ' וגורן - 2 המוזרים הכי גדולים בתולדות חוק וסדר !!! נראה לי שאם הם היו באים לחקור מישהו אז החשוד היה מתקשר למשטרה שיבואו לקחת את 2 הפריקים המוזרים שמטרידים אותו

playerf

New member
יש חוקים?

חייבים 2 בלשים? לדוגמא מאוד הייתי רוצה לזווג את אניטה עם מאנץ'. או אניטה עם קרייגן מבחינת תובעים, אני לא יודע מה היה קורה בין סטון לנובק אבל אם ג'ק קייסי הייתה העוזרת של ג'ק אני בטוח שהוא היה מנהל איתה רומן.... אגב, אני בעד להחתים עצומה להעביר את מאנץ' למייג'ור סקווד יוניט.....

Nimst

New member
יש מצב לרומן עם ג'ק

הוא מנהל רומן עם כל עוזרת שלישית בערך. אותי מעניין מה היה קורה אם ג'ק היה העוזר של אלכס. קינקי.

Nimst

New member
מאנץ' וכל אחד בערך

מאנץ' בכלל היה מתפקד טוב בתור אחד הבלשים הראשיים. חבל שנתנו לו כזה תפקיד שולי, הוא דמות מעניינת שאפשר לעשות איתה הרבה.

snier1991

New member
../images/Emo45.gif

והזיווג הכי שולט בריסקו ומאנץ' היה כל כך כיף כשהם היו ביחד עם הקרוס אוברים של חוק וסדר ורצח מאדום לשחור עו זיווג נחמד הוא כריס קלר וקלייר/ג'יימי האחד רפובליקן עד כדי כאב שמפנטז על הכאת לאסירים וכל שאר הדעות הפוליטיות השנויות במחלוקת שהוא ציין בסדרה והשניה ליברלית שמתנגדת לעונש המוות ואני חושב שזה אומר הכל

adiville

New member
התכוונת לאליוט סטייבלר, לא ?

כריס קלר הוא הדמות שמשחק כריס מלוני בסידרה אוז
ולגבי אם ג'ק היה העוזר של אלכס - היא היתה מביאה לו כאפה כל פעם שהוא היה מנסה להתחיל איתה
מה עם לוגאן ? למי אפשר לזווג אותו שיהיה מוזר (חוץ ממאנץ')..... האמת היא שכשהצמידו אותו לגורן בעונה ה-5 של כוונה פלילית לכמה סצינות זה היה מספיק פריקי
שמעתי שגורן, אימז, בנסון וסטייבלר הלכו למסיבת חילופי זוגות וזה לא נגמר טוב

למעלה