יש לי רעיון!

sporTV

New member
אני בעד הצבעה כאן ועכשיו!

מבחינתי מספיק שאני אצביע בעד ! זה פורום ציבורי, אבל לא זירת קרב. מי שבאמת רוצה לעלות שאלה באופן "סמוי" שיתאמץ טיפ טיפה וייפתח לעצמו שם בתפוז. זה לא עולה כסף, וזה לא מסובך מדי! זה לפחות יראה שיש לו כח לבזבז זמן בשביל להיות סמוי וזה יעיד על אולי טיפהלה רצינות, הרבה יותר מאשר כוכבית מעצבנת! וזה גם ייתן מענה מצויין למי שרציני ומעוניין בשיח איכותי ותרבותי! מי שבעד ביטול הכוכביות שייתן סימן כזה
! הגיע הזמן לצאת מהבועה!!! (רציתי ארון אבל זה לא בפורום הזה...חחחחח, אין לי קשר לזה!) יום נעים

cafesito

New member
אורח לא יכול להתנגד אין לו את הזכות

כי אי אפשר לדעת אם האורח לא כתב כבר קודם בשם אחר. חוץ מזה אורח הוא לא חבר מלא בקהילה אוה על תקן של זמני ולכן דעתו לא יכולה שווה לדעתו של חבר שנרשם.

cafesito

New member
הפורום לא זז כי אין הרגשה של קהילה כל הזמניים האנונימיים מונעים מהשאר את הכתיבה החופשית.

sporTV

New member
לילך, כן תרשי לי לקרוא לך כך אנחנו מכירים כבר כל כך הרבה לילכי...זוכרת מהגן? ובגלל שאנחנו יודעים כמה פעמים השתתפת בפורום המקסים שלנו, ותרמת רבות להעשרתו ואיכותו את עכשיו יוצאת נגד התנהגותנו החסרת חשיבות? אם תקראי באמת מה קרה כאשר כל אדם רציני הגיב גם כשהוא בכוכבית, ואיך חברייך הכוכבים הגיבו לכל מי שרצה לעזור לאותו פונה, תביני אולי למה אנחנו מנסים לטפל בשורש הבעייה ולא בהשלכותיה! כי למחוק הודעות של כוכביות זו לא בעייה, אבל זה לא פותר כלום. מעניין שעד עכשיו כמעט כל הריבים התרחשו בגלל התרסות של אנשי הכוכבים. אז לפני שתבואי בטענות כלפי אלה שרוצים בטובת הפורום ויצרית הקהילה וכמובן עידוד השתתפות, תקראי שוב את כל מה שרשמת ורק אז תגידי לנו שאנחנו עושים ההפך.

cafesito

New member
למה לא? יש לך בעיה לזכור סיסמה?

או התנגדות עקרונית לרישום (לא חייבים פרטים אמיתיים)? קשה לי לראות סיבה לחוסר יכולת להשתתף כקבועה. והדוגמה שעלתה כאן של התחזות היא אחת הסיבות לצורך ברישום. אני לא חושב שיש סיבה שנכבד את מי שלא מוכן לטיפה מאמץ כדי להיות חלק מהקהילה.

sporTV

New member
תעשי לי טובה!

אם יש לך כל כך הרבה זמן לטחון את הנושא ולהתעקש על הנוחות שלך, לא יזיק לך להירשם בפחות מדקה! אני מוכן להתנדב ולרשום אותך אם זה כל כך מקשה עליך! חלאס, טחנת הנושא מספיק, תרשמי ואז תצביעי!

sporTV

New member
יש לי רעיון!

אולי לשם שינוי יפסיקו הנזכרים למטה להשתמש בכוכביות???? במקום ליצור פורום איכותי הכוכבנים מצליחים לדרדר אותו בלי סוף עם המריבות שלהם! אלוקים, אמור נא לי - האם יש דרך כלשהי לבטל הכוכביות בפורום???? חג שמח

cafesito

New member
יש דרך, למנהל יש אפשרות לבטל

כניסת אורחים לא רשומים. יש חוסר הוגנות בכניסה לפורום ללא זהות ואם אפשרות לענות לעצמך כדמות שונה (אני בטוח שיש כוכביות ששייכות לאותו אדם ומדברות עם עצמן) בלי כרטיס ואפשרות לתגובה אישית במסרים.

למעלה