יש לי רעיון!

OליושO

New member
יש לי רעיון!

למשו מגניב שאפשר כל שבוע לעשות:
הכוכבים השבועיים!
!!! כל שבוע נבחר כוכבים לפי קטגוריות כמו למשל:זמר השבוע,שחקן השבוע וכו'..(אפשר מרבלדה ואפשר גם מחוץ לרבלדה)ונעשה מין שרשור של תמונות שלהם,רקעים שלהם,חתימות,מידע עליהם וכו'.. רוצים?! אם כן אז תתחילו להציע שמות של זמרים שלקנים הכלל ואני יבנה מהם קטגוריות וכשאני יסיים ת'קטגוריות אני יפרסם אותן וכל אחד ישלח לי במסרים בלבד את הבחירה שלו לכוכב המזויקה וכו'...!

אפשר לקרוא לזה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

פורום רבלדה ממליץ, ואפשר להמליץ על מה שרוצים(?)

OליושO

New member
זה לא המלצה...

אני פשוט רוצה לדעת בכללי איזה כוכבים אתם אוהבים ואז לעשות קטגוריות ואתם תבחרו... אממ וכשאתם רושמים את הכוכב האהוב עליכם אז תרשמו את הקטגוריה שהכוכב שייך אליה... הקטגוריות הם: 1)שחקן השבוע. 2)זמר השבוע. 3)הפרצוף היפה של השבוע. 4)להקת השבוע. 5)שיר השבוע. 6)קליפ השבוע. יש 6 קטגוריות כל שבוע... עכשיו תרשמו איזה כוכבים שאהובים עליכם(שוב אני אומרת לא חייב מרבלדה אבל אפשר גם מרבלדה..)אתם רוצים שישתתפו בזה וכמובן תציינו לידם את הקטגוריה.

OליושO

New member
המשך..

מהכוכבים שאתם נותנים לי אני יעשה רשימה של 4 אנשים לכל קטגוריה אז יכול להיות שכמה כוכבים לא יכולו להשתתף השבוע אבל ברור שהם יהיו שבוע הבא.. תנו לי גם שמות של קליפים אהובים ומוכרים!! וכנ"ל גם לשירים...

OליושO

New member
שיניתי משוו!!

בנוסף לקטגוריות אתם תבחרו את הכוכב והכוכבת שלדעתכם צריכים להיות בראש המצעד זותומרת שיש עוד 2 קטגוריות אז הקטגוריות העדכניות הן: 1)כוכב השבוע. 2)כוכבת השבוע. 3)שחקן השבוע. 4)זמר השבוע. 5)הפרצוף היפה של השבוע. 6)להקת השבוע. 7)שיר השבוע. 8)קליפ השבוע. אחרי שתבחרו את הכוכב והכוכבת של השבוע אנחנו נעשה שרשור של תמונות שלהם,מידע עליהם,רקעים שלהם וכו'... אני גם משנה את השם של התחרות הזאת ל: המצעד השבועי!!! כי זה יותר מתאים לזה.. אהה ובסוף אל תשלחוו את מי אתם אוהבים החלטתי שאני יעשה ת'קטגוריות ואני יחליט על הכוכבים ככה גם יהיה יותר מהר ומסודר.. מחר אני יעלה לפה את הקטגוריות עם הכוכבים בכל קטגוריה 4 משתתפים ואתם תבחרו במסרים בלבד!!!

לא הבנתי.. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אבל אני חושבת שרעיון שלי טוב, לא?
כאילו ראית שעושים את זה בפורום MTV, וזה נחמד, כל שבוע מישהו אחר עושה את זה, וזה נחמד אבל אם את רוצה אני יפתח הודעה חדשה על זה

OליושO

New member
תיראי..

זה כמו שעושים ב"ראש 1" עם המצעד הזה שכל שבוע בוחרים ת'כוכב ואת הזמר וכו'..

soy rebelde

New member
מדהים!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה יופי!!
וגם יש שם קטעים מ-406 עם הוגו ומגדיס וסוס,ומלבבות ומהנובלה החדשה שלו.. תודה גלוש!! והחתימה גם מדהימה!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמדהימי שכמותו../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

אוף.. אני מתגעגעת אליו
ול406 שלי
אממ וכן, לא הבנתי חצי ממה שאמרו שם אבל מספיק לי לראות אותו..חח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifואיך שכחתי!!!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

תודה גל

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח אין על מה../images/Emo99.gif

יאייייי והראו גם את מגדיססס והוגוו דעייי געגועים

למעלה