יש לי רעיון!!!!

muldercrushed

New member
יש לי רעיון!!!!

יש משחק חדש אחד, משחק התמונות. נאי שמה פה תמונה ואתם צריכים לייחס לה תרחיש או לכתוב מה הדמויות בה אמרו אחד לשני לדוגמא התמונה הזו... אני ייחסתי לה את המשפט הבא: פלר: "דמבלדור, אממ.. למה לא שמת דיאודורנט?" הבנתם? עכישו תורכם... :))

2 Mיכל

New member
ממ.. אוקיי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

השחקן של דמבלדור חושב לעצמו- איזה באסה, תקעו לי גומיה בזקן ותיכף יגיעו המצלמות..

מממ.. מכירה

זה אמור להיות שכל אחד שם תמונה וצריך להוסיף לזה "תרגום", כאילו מה הם אומרים... בפורום שראיתי את זה זה היה נורא מצחיק. בואו נקווה שנצליח להגיע למשהו נחמד
אני אנסה אחר כך, כשאני אמצא תמונה נחמדה.

מרי15

New member
תמיד כשמציעים משחק כאן אנחנו

מתחילים להשתגע חחח.... מממ המשפט הזה בחתימה שלך- מאיפה הוא?

muldercrushed

New member
אותה מחשבה חלפה גם בראשי!!

פלר אמורה לסובב ת'ראשים של כל העולם ואשתו והשחקנית נראית סתם כמו ברבי מצויה...

אמ... אני מניח שמה שכל כך טוב בספר

זה שכל אחד בוחר מה הכי טוב לכל דבר.. אני מניח שהבמאי דמיין ככה את פלר (או שפשוט לא הייתה אפחת מתאימה...)

ToryMaster

New member
זה רעיון חביב

אבל בואו נשתמש בפאנארטים ולא בתמונות מהסרטים, ובואו ניתן קרדיטים למי שיצר את התמונות.

Roonil Wazlib

New member
בדיוק מה שזה נשמע

פאן=>FAN=>מעריץ/ים ארט=>ART=> אומנות. פאנארט=> אומנות מעריצים, ציורים של מעריצים

חחח אני מרגיש בבלי סודות

פאן --> ארט פאן --> ארט היי! מה הוא עושה? איך אפשר לקרוא את זה?! אאההההה, פאןארט נשאר פאןארט... חחח

המ...

דמבלדור: מאיפה הדבר הזה? זה מקניון העודפים? נו באמת... היא לא יודעת שסגול קרמבו זה הצבע של העונה?! וברצינות מה זאת השחקנית הזאת? לקח לי יותר מדי זמן עד שהבנתי שהדבר חסר הצורה הזאת הוא נקבה. ויחולפו בגדיה לאלתר! זה למה אני לא מסמפטת את סרטי הארי פוטר.

למעלה