יש לי רעיון

archer girl

New member
יש לי רעיון

למשהו, אם תרצו. אני אבחר אות ואנחנו צריכים למצוא שמות של שחקנים באות הזו, לכתוב איזו דמות הם משחקים, עובדה על השחקן ורצוי גם תמונה. ככה ניצור לנו שרשור תמונות ועובדות על השחקנים.(מצטערת אם זה לא כל כך ברור). אני אתן דוגמא: האות j- jeremy london. עובדה: לג'רמי לונדון יש אח תאום: ג'יסון. אןף, אני לא מצליחה להוסיף תמונה!
טוב תמשיכו באות j, (בתקווה שיש עוד), וכשלא יהיה יותר תחליפו אות...

yonco

New member
רעיון נחמד מאוד!

אני ממשיך באות J עם Jessica Biel. העובדה: יש לה אח בשם ג'סטין והיא מתעניינת בצילום.

רגע לא הבנתי..../images/Emo29.gif

צריך מלא דברים באות J או כל פעם אות אחרת? בלעכס תסבירו

yonco

New member
הסבר

אם יש עוד שחקנים באות J, ממשיכים איתה. אם לא, תביאו אות אחרת ונמשיך.

archer girl

New member
שכחתי לומר משהו...

סורי אם לא הסברתי טוב... התכוונתי שצריך להמשיך עם אותה אות עד שלמי שכתב אחרון נראה שאין עוד דמויות באות הזו! (במקרה הזה יונתן כתב אחרון ואם נדמה לו שאין עוד דמויות, הוא צריך להחליף אות כדי שהאחרים ימשיכו באות הזו...) אה ועו משהו ששכחתי לומר... אפשר גם שחקני אורח או דמויות שהשתתפו בסדרה בעבר.

archer girl

New member
אני אמשיך מכאן עם:

Joy Enriquez-בתפקיד ג'וי (החברה של רובי). העובדה:ג'וי אנריקויז (או משהו כזה) נולדה ב- 6.6.1979

sumeer

New member
אני עם M

אני בחרתי ב-Mackenzie Rosman הלא היא רותי קמדן... העובדה עליה זה שהיא נולדה ב-28 לדצמדבר 1989 מה שאומר שהיא בת 16 בערך... עובדה נוספת היא שלמפחת ל מקנזי יש שורשים אינדיאניים (משבט הצ'ירוקי) אין עוד ב- M תמשיכו עם D

../images/Emo42.gif האות M ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

ממשיכה פה כדי שיהיה ישר. M בשביל מקנזי רוזמן כמובן
הלא היא רות'י השנונה
עובדה על מקנזי: הסרט האהוב עליה הוא 'טיטאניק'

a a a a a a a

New member
עוד אחת ב-M

Maureen Flannigan - שיחקה את שאנה חברתו של מאט, עד אשר נסעה לני יורק ללמוד רפואה.

../images/Emo29.gifממשיכה פה עם האות D ../images/Emo29.gif

D הוא דייוויד שלנו
שגדל להיות נער חתיך ביותר
עובדה על דיוויד: הוא אוהב צבע אדום ובגדים של GAP (הלוואי עלי בגדים של GAP
)

archer girl

New member
חחח נראה לי שאין יתר ב- d

כך sשאני אמשיך עם... s! (נראה לי שיש הרבה) sarah danielle madison-בתפקי שרה קמדן. העובדה- שם לידתה של שרה דניאל מדיסון הוא:שרה גולדברג (לא מצליחה להוסיף תמונה)

yonco

New member
../images/Emo27.gif ואני ממשיך

עם
סטיבן קולינס (Stephen Collins), הלא הוא אריק קמדן.
קבלו שתי עובדות מעניינות: 1. הוא נשוי לאישה בשם פיי גרנט במשך 20 שנה, ויש לו ילדה בשם קייט. הם נישאו בתאריך 21.04.1985. 2. הגובה שלו הוא 185 סנטימטרים.

archer girl

New member
חחח לא נראה לי שיש עוד ב- d

אז נמשיך עם- s! (נראה לי שיש הרבה) sarah danielle madison- בתפקיד שרה קמדן העובדה- שם לידתה של שרה דניאל מדיסון הוא: שרה גולדברג (לא מצליחה להוסיף תמונה)

למעלה