יש לי רעיון!!

יש לי רעיון!!

אולי נלך נעשה ערב הזדעות עם תושבי שדרות זה משהוו חשוב מאודד!! דווקא בשעות קשות אלה שגם לנו הם קשות בגלל גרוש היהודים אנחנו צריכים לנסוע אליהם כי הם במוקד העינינים אז אני חושב שחשוב שנלך אליהםם... בוא נעשה משהו כזה שישי שבת נוער בית"ר מזדהה עם נוער שדרות בכותרת "אנחנו איתכם באש ובמים!" מה אתם אומרייםם??

eliadiv2

New member
רעיון טוב מאוד..

עבר / יום הזדהות עם תושבי גוש קטיף.. את זה אפשר להעביר לההנהגה.. ואפשר לעשות את זה אירגון עצמי.. כמדריכים בבית"ר.. יפה עודד.. (ואני אומר את זה ברצינות)

ראית אליאב...

לפעמים גם לי יש הצעות טובותתת!! בוא נעשה בירור אצל ההנגה ונראה מה הם אומרייםם.... עם לא נעשה את זה עצמאי אני בטווח שנוכל להציא אוטבוס והתנועה תממן עם לא נעשה את זה בפרטיות!! ותחשבו עלז ה ככה עם אנחנו עושיים את זה יש מצב ענק שיפרסמו את זה בחדשות כי אתה ידוע לא הרבה פעמים באים אנשייםם לשדרות ועוד להזדהות! וזה גם יכול לתת תנופה רצינית לתנועה וזה יכול לעזור לנו גם בתכום הזה..!

eliadiv2

New member
אני לא יודע למה אבל היו לי פה..

הרבה שגיאות (בהודעה הקודמת שלי)..אז... ערב / יום הזדהות עם תושבי שדרות.. ועודד.. עדיף שאתה תדבר עם ההנהגה.. תעביר את זה לאורן או ישירות לרפאל.. למרות שלדעתי עכשעיו אין להנהגה זמן לזה בכל זאת יש את מחנה סוכות.. ואני בטוח שאין להנהגה הרבה זמן.. אבל אפשר לנסות, ואם אין להם זמן אז אנחנו נוכל לעשות את זה..

S v e t k A

New member
בונא עודדי סחטיין על הרעיון...

מעולה!!! אז יאללה בואו נתחיל להריץ את זה!

למעלה