יש לי רעיון...

יש לי רעיון...

מיכל ולכם חברים מאחר ויש כאן רבים שמעוניינים בקבוצה כדי ללמוד ולהפנים את התובנות של הספר ובכלל להיות יותר טובים להצליח להבין את עצמנו, לתקן ולצמוח חשבתי אולי על אפשרות ליצור בינינו מפגשים ואני אישית מוכנה לפתוח את ביתי למפגשים ונוכל לשתף, לצמוח, ולהעשיר את עצמנו כקבוצה לבילוי והעשרה אשמח לשמוע את דעתכם...

רעיון נפלא! היכן את גרה?

פשוט תקבעי יום ושעה, או תציעי כמה ימים ושעות, וככה כל אחד יוכל להגיד מתי הוא יכול להגיע

../images/Emo41.gifלתשומת ליבכם מפגש חברים בביתי...

אשמח לארח אותכם ביום חמישי 19/5 (חודש בדיוק לפני יום הולדתי
) פרטים לגבי מקום מגוריי במסרים אשמח לראות את ידכם
כדי שאדע מי מעוניין להגיע

נכנסתי לכרטיס האישי וראיתי

שאת לא גרה באיזור המרכז. אני לא אגיע, אבל אולי אחרים יוכלו להגיע (אולי הרבה אנשים בכלל גרים באיזור שלך)

גיטרה

New member
רעיון נפלא אילנה ותודה על הנכונות!

רק שבאמת להגיע לאיזור חיפה מירושלים, ועוד ללא רכב זה לא דבר שהכי נוח לי. מקווה שתימצא אפשרות באיזור המרכז שזה קל יותר גם מירושלים.

גם אני לצערי לא אוכל לבוא..

אני מהמרכז גם וביום שישי עובדת ככה שזה יהיה לי קשה לנסוע ולחזור. אבל,אין לי התנגדות לקבוע אחרי ה-20.5 (אני עוזבת את העבודה) ואז אוכל לקחת איתי באוטו כמה חברים מאזור ת"א. בואו ננסה להריץ את הרעיון, מי בעד?

natalynataly

New member
גם אני לצערי.....

אני מהדרום. נדמה לי שבכל מקום שנקבע זה לא יתאים, כי באיזור המרכז גם זה רחוק רמת גן מאשדוד..... שלא נדבר על החיפאים, ירושלמים או דרומיים כמוני.... אבל בניגוד לכל הפורומים בהם אני לא בעד מפגשים, כאן זה נראה לי משהו שממש יכול לתרום. לא סתם פגישה חברתית (שגם היא נחמדה לכשעצמה. ) אז מה עושים?

גיטרה

New member
אולי יש מישהו מהמרכז

המוכן לארח קבוצה כזו? נכון שתמיד זה יהיה רחוק למישהו, אבל אין ברירה, אם רוצים צריך לעשות איזשהו מאמץ. לי נראה שאיזור מרכז הארץ (ת"א והסביבה) כשמו: מרכזי כמעט לכל מקום, (חוץ מאשר למטולה או לאילת......) ואז שייהנו להם מהנוחות מי שגרים שם. (ואגב, אני מירושלים)

למעלה