ר|לא, אבל אין לי שומדבר נגדם,
יש להם אחלה שירים מהמעט שאני מכירה... סתם לא יוצא לי לשמוע ואין לי הרבה במחשב ואני גם לא יכולה להוריד (תוכנות ההורדה הלא חוקיות עשו קנונייה נגדי כי אני לא צורבת דיסקים
) גם את לינקין אני לא מעריצה בטירוף.. כאילו, "הערצה בטירוף" בשבילי זה מין..הממ.. איך להסביר....
"וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!1 בריטניייי!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשי לי ילדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את נראית כל כך טוב!!!!!!!" "שיואו קניתי את המכנס שבריטני לובשת בקליפ של היט מי בייבי.. איזה שווה זה!!!!!!! היא כל כך כוסית!!!!!!! הבהרתי את עצמי?
אז אין לי את ההערצה הזאת כלפיהם (ואני שמחה על כך לחלוטין), אבל יש לי הערכה כלפיהם, אני מעריכה אותם כאנשים ואת המוזיקה שהם יודעים לעשות כל כך טוב.. המוזיקה שלהם נוגעת בי, זה מה שאני אוהבת אצלם. אני לא יודעת באופן אובססיבי מה הם עברו בחיים שלהם אבל אני יודעת קצת הסטוריית להקה. כאלה שכן יודעים את כל זה, זה ממש מגניב בעיניי, אני פשוט לא מהאלה.. ולא נראה לי שהיו לי תקופות בחיים שבהן ממש הערצתי אדם מפורסם.. כי אחרי הכל אני לא מכירה את כל האישיות שלו ונחשפת רק לחלק מהצדדים שבו...