יש לי רעיון

יש לי רעיון

טוב זה לא משו מקורי או משו כזה כאילו ראיתי/השתתפתי בזה כבר בכמה פורומים אז זה הולך ככה לוכחים שיר כל אחד איזה שיר שהוא רוצה(אפשר כמה עם למישו יש) שלפי דעתו מתאים לדמות /דמויות /מחשבה /סגה כל דבר שעולה בראש אז הוא רושם את השיר(קישור לאתר עם מילים של שירים) ואת הזמר /זמרת /להקה כל דבר אחר ואז מפרט למה הוא בחר בשיר למי הוא מתאים וכל זה זה לא חייב ליות משו שאמרו אותו ספציפית זאת יכלה ליות מחשבה שאתם חושבים שעברה במוחה של הדמות וכו' אז הינה דוגמא שם:broken מבצאים: Ami Lee & Seether featuring סיבה:לפי דעתי השיר הזה מתאים לג'ין סקוט/לוגן סקוט ולוגן די שווים כי שנהם אוהבים את ג'ין בתקופה הזאת אז ביגלל זה לא בחרתי באחד מהם השיר מתאים לקטע את סגת גביש המיקרן שג'ין/פינקס ניכנסות לשמש ולקטע שג'ין חוזרת שהיא רוצה את העזרה של סקוט הכל מתיחס לסידרה ולא לקומיקס השיר: I wanted you to know I love the way you laugh I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph; I know it serves me well I wanna hold you high and steal your pain בית ראישון:סקוט/לוגן הרגשות שלהם כלפי ג'ין רצון שלהם להיתחלף איתה שיהיה לה טוב ‘Cause I’m broken when I’m open And I don’t feel like I am strong enough ‘Cause I’m broken when I’m lonesome And I don’t feel light when you’re gone away פיזמון ראישון:סקוט/לוגן הם שבורים מזה שג'ין איננה הם מרגישים חלשים מדוכאים ובודדים The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, you steal my pain away There’s so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain בית שני:ג'ין בשמש היא הצילה את העולם הגרוע מכל כבר עבר היא רוצה שיצילו אותה היא רותה שיוציאו אותה משם היא רוצה שיכחו ממנה את הנטל הזה ליות כלוא לנצח בשמש אין מי שילחם עליה ג'ין רואה את סקוט עם דזלר היא מרגישה שאין יותר מי שילחם עליה אין מי שיציל אותה שהיא עבודה ‘Cause I’m broken when I’m open And I don’t feel like I am strong enough ‘Cause I’m broken when I’m lonesome And I don’t feel right when you’re gone away פיזמון שני:ג'ין היא מרגישה שבורה אחרי מה שהיא ראתה היא מרגישה חלשה היא מרגישה אבודה ‘Cause I’m broken when I’m open And I don’t feel like I am strong enough ‘Cause I’m broken when I’m lonesome And I don’t feel light when you’re gone away אין צורך ליכתוב כמו שאני כתבתי אפשר פשוט ליכתוב את השיר למי הוא מתאים ולמה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifרעיון מצויין! אבל...

אסור לפרסם את המילים אצמם בפורום אבל אפשר לתת קישור למילים של שיר =) אז לדוגמא: השיר:The Reason מבצעים:Hoobastank מתאים לוולברין ולג'ין כי וולברין מנסה להשתנות בשביל ג'ין הליריקס פה

gloria23

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על ההשקעה!

אהבתי!
אני מאוד אוהבת לקשר משמעויות לשירים, ועשית את זה מאוד יפה
אממ אני מקווה לחזור בעתיד עם שיר שמתאים.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזה בסדר ../images/Emo8.gif

נו מה אתה חושב על מה ששמתי?

למעלה