רגע, אם כבר אנחנו מדברים על.... דברים כאלה.... מה זה גלבה?? ומה זה טרחה??
B BiAAcH New member 30/5/04 #25 רגע, אם כבר אנחנו מדברים על.... דברים כאלה.... מה זה גלבה?? ומה זה טרחה??
מ מ מ מיתר New member 30/5/04 #26 גלבה זמ מחלת מין נדירה שבאה מ קיפודים........ וטרחה זה התרופה של המחלה שבאה משריון פנימי של צב נינג'ה קפיש?..
גלבה זמ מחלת מין נדירה שבאה מ קיפודים........ וטרחה זה התרופה של המחלה שבאה משריון פנימי של צב נינג'ה קפיש?..
V VVEE MAN New member 30/5/04 #27 גלבה זה נראה לי סלנג של ירושלמים ככה הם אומרים סטחה או נפילה או משהו כזה
S sweet 666 New member 30/5/04 #28 אאאהה!! דוב! תאכל בולבול עכשיו! גלבה זו נפילה! וטרחה..אין לי מושג מה זה... ולא בהכרח ירושלמים.. אבל למי אכפת מה זה... (ודוב! אל תעיז לאוכל בולבול, זה לא היגייני.)
אאאהה!! דוב! תאכל בולבול עכשיו! גלבה זו נפילה! וטרחה..אין לי מושג מה זה... ולא בהכרח ירושלמים.. אבל למי אכפת מה זה... (ודוב! אל תעיז לאוכל בולבול, זה לא היגייני.)
B bobby6killer New member 31/5/04 #29 אה אז כנראה ממש לא אכפת לך מהגיינה אפילו של דובים לא אכפת לך...
V VVEE MAN New member 30/5/04 #16 בעיקרון אני ממש גרוע בג'קאס עם אנשים כאילו להציק להם וכל זה אני הכי אוהב שיחים ועגלות ונפילות עם סקייט
בעיקרון אני ממש גרוע בג'קאס עם אנשים כאילו להציק להם וכל זה אני הכי אוהב שיחים ועגלות ונפילות עם סקייט
מ מ מ מיתר New member 30/5/04 #20 ../images/Emo45.gif............. אבל בעיקרון אני אוהב הכל חחח... נפילות קפיצות(בעיקר לשיחים כי לדשא או משהו אני לא מוצא טעם..) הקאות הכל!!
../images/Emo45.gif............. אבל בעיקרון אני אוהב הכל חחח... נפילות קפיצות(בעיקר לשיחים כי לדשא או משהו אני לא מוצא טעם..) הקאות הכל!!
ה האיש והשיערות New member 30/5/04 #22 שמע זה כל מה שהיה לא היה לנו כח לחשוב על דברים טובים.. אז שלחנו את בן על אנשים עם חוטיני.. חחח