יש לי רעיון...

midnight dragon

New member
גדילן!! אמרתי לך לא לגעת בספר

הכשפים שלי!!!!!! בוא אלי כסיל שכמוך!! עכשיו אני באמת יהפוך אותך לצפרדע!!! בוא לכאן אמרתי לך!!!!!!!!!!!!

Gdilanit

New member
אבל....

הוא היה על הרצפה! מזל ואף אחד אחר לא לכך אותו... ובקשר לשגיעות על תעשימו אותי.....!

midnight dragon

New member
למה לא להאשים אותך?

אין לנו מישהו יותר טוב להאשים..

Silver Lance

New member
אממ אני באמת לא רוצה להעליב, אבל...

...מה נסגר עם כל השגיאות? תראי, כשאת רוצה להגיד פׁעל של "אני" בעתיד את תתחיל אותו עם א', לא עם ה'. ואת המילה "אינה" כותבים בעצם "הנה". וכותבים "לוקח", לא "לוכח". אני מקווה שהתיקונים לא היו שוק גדול מדי בשבילך.

Silver Lance

New member
חחחחח אתה לא מסכים עם הפעל בעתיד

נסלח לך על זה. לי אישית זה לא מפריע שאתה מתחיל אותו עם י', למרות שלפי חוקי הפעל העברי זה לא נכון...

אבל, אבל...

רייסט שותה רק תה צמחים מגעיל כזה... רוצה להיות רייסט? תהיי אותו עד הסוף! שתי או תה מגעיל או כלום!

Orbital Shadow

New member
אני אני אני!!

אני רוצה להיות הפרפר בכניסה לפלנתאס!!! חיחי אני משוגעת עכשיו אני שומעת שירים של היפים!!!!

Knotted String

New member
אני אהיה כאוס.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ואז אני אשמיד את העולם! מואהאהאהא!

NJS

New member
הי חברה!!!

מישהי הצטרפה ולא שמנו לב? תכתבי הודעה שאת מצטרפת לפורום נ.ב ברוכה הבאה! נ.ב 2 כדאי לך להצטרף תקבלי קואלה מתנה!

© Mamimi ©

New member
אני רוצה להיות סילברה!../images/Emo105.gif

עם שיער כסוף
והיכולת
להפוך לדרקון
כסוף!!! וואו! ולעוף!

Kasandra666

New member
אני רוצה להיות אלהנה...../images/Emo9.gif

סנובית, עם עף זקוף, גאוותנית שנותנת לכולם הוראות... יאפ... בשיא הצנעות
זאת אני...

Kasandra666

New member
וואאאאאאאוווווווו../images/Emo24.gif

הללויה!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!! את מתכוונת להגיד שבאמת באמת באמת חשבת????? שבאמת באמת באמת הפעלת את התא האפרפר שלך ????? (נא לא לשים
על הירידות בין "חברות הכי טובות" (סופי מתפוצצת מצחוק) ולטובתכם לא לנסות להבין....
) ועכשיו ברצינות.... ברור שהגעתי...
היו לי בעיות עם המחשב (כרגיל) אבל עכשיו הכל בסדר איתו והמשחק נשמע לי מעניין... (אבל אני לא רואה שהוא מתקדם לאנש'ו
) ולמרות שלקחו לי את טאקיסיס היקרה שלי (מנגבת את הדמעה בעיניה
) תמיד אפשר למצוא דמויות סנוביות אחרות...

למעלה