יש לי רעיון

SupeRonit

New member
יש לי רעיון

מקווה שלא עשו אותו לפניי,כי אני חדשה פה.. נעשה שירשור תאריכי יום-הולדת וככה נדע למי ומתי לאחל . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . אני אתחיל: 18.4.1986

קיר קמט

New member
נה

אם כבר, יש אופציה לפתוח בפורום לוח אירועים כזה... ולכתוב שם את הימי הולדת של כולם וכאלו קשקושים..... ככה בחיים לא נזכור והכל וממממ 30.3.1986

cobainos

New member
שירשור לא יעזור

כמו שגילעד הפריק אמר...(נרמוז לרויטל) 14.5.86

'סדר....., אז עכשיו שלוחצים למעלה

בלוח ארועים, מקבלים את רשימת ימי ההולדת של חברי הפורום , תמשיכו את השרשוא ואני יעדכן הלאה.

קיר קמט

New member
קודם כל, היא לא העבד שלך

היא לא תשים רק כי אמרת שהיא תשים. תבקשי בנימוס.

SupeRonit

New member
רגיש

סליחה באמת לבוא לנשק לך את הרגליים עכשיו? או להשתחוות,זה מספיק ? אני לא צריכה אותך במחנך,יש לי את ההורים שלי בשביל זה.והם עשו עבודה טובה. אז קודם כל כתבתי את זה כהצעה-ואפשר היה להבין את זה.כי זו תגובה למה ש cobainos כתב... אם זו הייתה בקשה (ולא הצעה)אז היתי מוסיפה את הסמל :"
" . . . והיא אכן בן-אדם עצמאי ומבוגר שתעשה מה שהיא מוצאת לנכון,ולא כי אני ביקשתי....... ואין לי עבדים-רק משרתים

SupeRonit

New member
עכשיו בכלל שמתי לב

שcobainos הגיב על ההצעה שלך אז מה "אכלת אותי בלי מלח" על ההצעה שלי ?!?!!?!?!?

amickyaa

New member
אתר הקהילה.נט

להיות מעודכנים בנעשה בעיר........מומלץ,כנסו מפה ! www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net www.kehila.net

למעלה