מאגניבה
F FreakStyler New member 18/11/03 #21 מקפיצה!../images/Emo105.gif אנשים נו בקשה שימו תמונות..... היי! ולכל אלה המבורכים שכבר קיבלו רישיון, שימו תמונות שלכם נוהגים או בתוך האוטו!
מקפיצה!../images/Emo105.gif אנשים נו בקשה שימו תמונות..... היי! ולכל אלה המבורכים שכבר קיבלו רישיון, שימו תמונות שלכם נוהגים או בתוך האוטו!
G gilka New member 19/11/03 #29 אני נוהג על פיאט פונטו לבנה, שנת 2000. והאוטו שאני רוצה ומתאמץ למצוא אחד במצב טוב כרגע הוא (תופים)... פיאט 127 בדיוק כמו שרואים בתמונה. בדיוק האוטו בשבילי: -קטן (חניה) -זריז -אמין -זול.
אני נוהג על פיאט פונטו לבנה, שנת 2000. והאוטו שאני רוצה ומתאמץ למצוא אחד במצב טוב כרגע הוא (תופים)... פיאט 127 בדיוק כמו שרואים בתמונה. בדיוק האוטו בשבילי: -קטן (חניה) -זריז -אמין -זול.
S sattla New member 19/11/03 #30 טוב, הנני. לי יש את האוטו הזה. (התמונות לא שלי) ואני נוהג גם על פג'ו כזאת של אבא. 405style
F FreakStyler New member 19/11/03 #33 אני הייתי רוצה.... שתהיה לי פורד פוקוס כזאת (אבל בכחול מטאלי אם אפשר, תודה.)
Y yoo New member 19/11/03 #36 ועכשיו אנייי ^^ המכונית של אבאלה שברולט לומינה דגם 1996 (סורי על התמונה קטנטנה)
Y yoo New member 19/11/03 #37 ו... זאת של אמאלה ^^ שברולט קאוולייר דגם 2000 (נקנתה לא מזמן) רק ששל אמא שלי בצבע כסוף, ויש לה ספויילר על הבגאז'
ו... זאת של אמאלה ^^ שברולט קאוולייר דגם 2000 (נקנתה לא מזמן) רק ששל אמא שלי בצבע כסוף, ויש לה ספויילר על הבגאז'
Y yoo New member 19/11/03 #38 ועל כזאתי אני חולם... דלוריאן ^^ (משהו ראה את טרילוגיית בחזרה לעתיד?) רק חבל שהיא בייצור פרטי.
F FreakStyler New member 19/11/03 #39 אם כבר התחלת עם מכוניות כאלה..... אז קבל את זאת: (האמת, אם כבר התחלת עם זה.. אין לזה סוף.... יש פוווול מדהימות כאלה בייצור פרטי. מעניין מי קונה אותם..)
אם כבר התחלת עם מכוניות כאלה..... אז קבל את זאת: (האמת, אם כבר התחלת עם זה.. אין לזה סוף.... יש פוווול מדהימות כאלה בייצור פרטי. מעניין מי קונה אותם..)