יש לי רעיון!!!

Self Medicate

New member
יש לי רעיון!!!

רובכם תתנגדו ותהרגו אותי וחלקכם לא.... תראו זה פורום מעולה וכל זה אבל אני חושב שהוא צריך יותר סדר!! אפשר לפתוח אותו אבל בלינק לפורום בסגנון הזה: http://www.friend.co.il/forum/ אל תתייחסו לעיצוב וכל זה אני יכול לשנות את זה כאילו ויהיה לנו אחד חדש עם נושאים ששירן תקבע כמו הופעות מיוז חדר בנפרד חלכל אחד מחברי הלהקה להקות אחרות גרפיקה ששם נפרסם תמונות ורקעים פורום מיוחד לכל אחד מהאלבומים תראו לדעתי זה רעיון טוב אבל פשוט רק הצעתי אותו שיהיה סידור בפורום וגם אסטטיקה לא שעכשיו הוא מכוער חס ושלום אבל רק רציתי לשאול מה דעתכם? ד"א פורום כמו שראיתם למעלה הוא חינמי

NiKi†a

New member
לא ממש הבנתי...

הלינק שהבאת זה פורומים בפני עצמם, של שרת אחר (הכוונה- לתפוז, נענע, ואללה וכ'ו).... ואום נפתח שם עוד לינק, או מממ...כמו פורום כזה? אז למה צריך פורום פה? אם נעביר הכל לשם אז פשוט שם יכתבו את כל ההודעות והדברים ובתפוז לא יצטרכו פורום...אז זה נראה לי רעיון רע
.. בטח לא הבנתי כלום ואני סתם מדברת. בא לך להסביר לי שוב מה הלינק הזה ומה יש בו?

Self Medicate

New member
אז ככה

אנשים יכנסו לכאן אבל מכאן תהיה גישה ישירה לפורומים יותר טובים עם נושאים לדיון ועם דברים אחרים.... הלינק שהבאתי סתם דוגמא גרועה להראות איך בנוי פורום של מה שאני חושב שאמור להיות..

NiKi†a

New member
מממ..אתה תעלב אם אני יגיד ש...

זה לא נראה לי?
סליחה אם כן

Self Medicate

New member
חחחח אנ'לא לוקח ללב .....

סתם זרקתי הצעה זה לא אומר שאני יפסיק לכתוב כאן

למעלה