יש לי רעיון!!!!

יש לי רעיון!!!!

אולי לא תאהבו אותו אבל אפשר לפתח לכיוונים אחרים אשמח לקבל תגובות ואני פתוחה להצעות! אז אחרי כל ההקדמות הנה זה בא: רעיון למשחק! שכל אחד יגיד מה הוא חושב היה קורא בסידרה אילו היו הופכים את התכונות והאופי של הדמויות בסידרה לדוגמא: אם נירה הייתה טובה ואיכפתית וריקי הייתה יותר רגוע ולא כ"כ לחוצה על קובי, ואם ירון היה מפליל את ארז האם ארז היה סולח לו.. כל מיני כאלו דברים... אתם אוהבים? רוצים? בבקשה תגיבו

אז אני אסביר שוב ../images/Emo8.gif

התכוונתי שכל אחד שישתתף ירשום מה לפי דעתו היה קורה אילו המצב היה הפוך לדוגמא(הדוגמא הכי פשוטה): אם ירון היה מפליל את ארז, האם ארז היה סולח לו? האם ירון היה מתאבד? וכ"ו..... אני מקווה שהבנת ואם לא אז אל תתביישי תכתבי לי שוב שלא הבנת ואני אנסה לנסח את זה בצורה אחרת.....

HaDaRoSh

New member
יש לי

אם ריקי הייתה נשואה לקובי והוא היה בוגד בה עם ליה אם היא הייתה רואה אותם באותו מצב כמו ליה היא לא הייתה בורחת היא הייתה נותנת לה בוקס
בפנים

סבבה!!! ../images/Emo13.gif

אני גם אחשוב על משהו..... המצאתי את המשחק אבל אין לי מה להגיב חחחחחחחחחח
עוד אנשים!!! תצטרפו.... מה? לא אהבתם? אז תגידו

Sonia Culochi48

New member
א-נ-י!

מה אודי עשה לענבר אחרי שהונתה אותו עם הילד? מה מישל עשתה אחרי שגילתה שירון הסתיר ממנה 25 שנה שבעלה הוא שאול (LOL!) האם אלפסי והמאפיונרים שלו הרגו באמת את תומר או שהתבלבלו ברצח והרגו בטעות את קובי? מה נירה עשתה לאחר שגילתה שמישל שיקרה לה לפני 25 שנה ובכך חטפה ממנה את שאול?

יפה מאוד מה שכתבת אבל....

אתה צריך גם לפרט מה אתה חושב פירוט קצר אם בא לך....

Sonia Culochi48

New member
זה מה שקרה!

לאחר שאודי גילה שענבר הונתה אותו הוא אנס אותה! מישל החליטה לשלוח את ירון למוסד אחרי שגילתה שהסתיר ממנה 25 שנה ששאול הוא בעלה! אלפסי התבלבלו בטעות והרגו את קובי גבע במקום את המטרה האמיתית שלהם כוכב התאטרון הידוע תומר חיזרי! נירה שכבה עם אודי (כרגיל) ואחרי זה סילקה את אודי מכיוון שהוא דרך לה על השטיח הטורקי ובכך מילא אותו זפת (שירדה מהגוף שלו!)

זה לא יפה בכלל...

אני רק הגבתי לכלל ההודעה לא ספציפית וגם לזה שהוא בכלל ענה...

למעלה