יש לי רעיון....

בעעע

שכן שלי קנה מרצדס חדשה ואיזה בן זונה חרט לו "תתחדש" חחחחח זה הדבר הכי מעצבן שאפשר לעשות!! ולאבא שלי חרטו אנרכיה עם הדלת

NO FUCK

New member
כן זה מגעיל לעשות כזה דבר

אבל אין מה לומר זה מצחיק לאללה

מאוחר בלילה לאור ירח מלא....

לא סתם..אני עושה שטויות בלילה שסתם יוצא לי להסתובב עם חברים....

נזכרתי במשהו ממש אידיוטי שעשיתי

זה לא ג'אקאסס אבל זה אידיוטי במיוחד.... הלכתי לראות סרט עם חברים שלי (אחד ילד אוטיסט חחחח והשני עוקב אחריו) קיצור ישבנו באולם פתאום התחשק להם ללכת למסך ולבמה של האולם והם חזרו והביאו כזה שלט דיי גדול שכתוב עליו "אירנאה חברת היי טק לאמצעי מניעה" והסתובבנו עם השלט ברמת השרון(איפה שאנחנו גרים) בשני הרחובות הראשיים וסתם הרמונו את השלט והסתובבנו כמו אידיוטים...אני בכלל כי בערך יומיים לפני זה גילחתי את הראש אחרי שהיה לי שיער דיי ארוך.... אז ראיתי כמה אנשים שהכרתי והם נדהמו...חחחח וזהו חוץ מזה לא יוצא לי לעשות כ מיני דברים של ג'אקאסס.. כי אין עם מי....ואין לי מצלמת וידאו חבל..

אתמול....אני ושני החברים שלי.....

(אחד ילד אוטיסט חחחח והשני עוקב אחריו) מצאנו כזו קופסאת קרטון של מקרר (תמיד רציתי לעשות את זה) אז הכנסו את ספי (זה שעוקב אחרי האוטיסט) לתוך הקופסא ואנחנו הולכים ברחוב...פתאום עברנו ליד קיוסק שעברנו ליד הקיוסק בא כזה מהצד של הקופסא איזה אחד "ערס" הוא לא ערס הוא היה לבן קטן וכחוש והוא הקריח בכל הראש והוא לבש כזו חולצה מקושטת פרחים...חחחח בקיצור הוא בא בועט בקופסא ונתקעה לו הרגל.....וחבר שלי מתחיל להתקדם והערס נגרר אחריו זה היה קורע...בסוף הערס ממש התעצבן הוציא את הרגל והלך....

Kid Vicious

New member
הממממממ

let me think.. אני אוהבת לעצבן את אחותי עד שהיא מתיישבת עליי [אבי ביטר סטייל] ו...אמ.. אני אוהבת להחזיק לעצמי את העצם דרך העור עד שכואב לי [וממשיכה] זה משו מוזר שקשה להסביר וצריך לראות.. וזה כל מה שאני זוכרת עכשיו.. אני עייפה..

למעלה