יש לי רעיון....

BiAAcH

New member
יש לי רעיון....

אולי, כל אחד יספר על תחביב ממש מוזר\מטומטם\כואב\מגעיל..... אני אתחיל. בשבוע האחרון היו לי מלא קרטונים בבית, אז פיתחתי תחביב לשים קרטון על הדשא ולקפוץ עליו עם החזה\בטן\גב עד שהוא נמעך לגמרי. מה שיוצא, זה שכשאני מוגיד חולצה אני כולי אדום ושרוט, אבל משום מה, זה ממש ממש כייף....

P o l l y

New member
סויט..ולזה קוראים..............

מאזוכיזם.. :) אמממ..בינתיים אני לא יכולה לחשוב על משהו..אני אחזור שאני אחשוב על משהו.. אוף תומי נטש אותי.. :(

AdShEaTaKoRe

New member
הילד מזוכיסט זה ידוע...

לי יש משהו מפגר... מתי שאני לבד נגיד ועמוצבן על עצמי אז או שאני מתאגרף עם הקיר עד שהידיים שלי כבר צועקות עלי להפסיק... או שאני מתחיל להביא אגרופים לעצמי עד שאני יוצא מזה... אין משהו יותר מפגר!!!!!!!!!!! מישהו רוצה להתחרות נגדי (כלומר על התואר של הסיפור הכי מטומטם)

P o l l y

New member
תומי :)

אצלי זה משהו מפגר עוד יותר- אני אוהבת לנשוך אנשים.. :\ ולאן הלכת? למה נטשת אותי? רוצה גט? רוצה להתגרש? הא? הא? הא?

P o l l y

New member
מנצלת שירשור...יש לי שאלה

ג'ס מרגרה הוא בן דודו של באם או אחיו? כי אני בויכוח רציניעם מישהו על זה..(אני חושבת(כמעט בטוחה)שהוא בן דוד שלו) אממ...זהו אהה ואני לא סתם נושכת, אני נושכת ממש חזק לפעמים עד דימום או פצע או סתם סימן, תלוי במצב רוח וזה יכול להיות עליי או על אנשים. ותומי אני לא רוצה גט! ואתה...?

P o l l y

New member
רציני עם*

ואוי! מה אני עושה ערה בשעות כאלה? *מרביצה לעצמי* ליילה טוב לכולם ובמיוחד לתומישקה קושקושון שלי :)! from the boob :)

Bruce L

New member
ובכן יש משהו שבטח לא ניסיתם\ן:

שיחקתם פעם ראגבי?...עכשיו לא ראגבי עם חברים.. שיחקתי ראגבי בקבוצה של ראשון ולא הייתה קבוצת נוער!!! אז שיחקתי עם הבוגרים..ואתם יודעים מה זה ששחקן בן 30 ומשהו ששוקל מעל 100 קילו בגובה של 1.90 נכנס בכם?.. לא נראה לי שאתם יודעים. בקיצור לזה אתם יכולים לקרוא מזוכיסטי! כי אני נהנתי מזה! והם אפילו רצו לקבל אותי לנבחרת!

AdShEaTaKoRe

New member
טוב אז ככה..

אני בנאדם שאין לו תחביב שקשור לג'קאסס כי ג'קאסס בשבילי זה תחביב ואני מוכן לעשות כל דבר שקשור לזה שהוא כיף בעיקר לקפוץ לכל מני מקומות גבהים וכאלו... נצל"ש - לא בוב שלי אני לא רוצה גט בחיייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!! פשוט החודש הזה הוא נורא עמוס בשבילי תשאלי אפילו את ביאץ' לילה טוף

P o l l y

New member
:)מיאו! אני שמייחה :) עכשיו אפשר

ללכת לישון בשקט :) :)ואני מאמינה לך קושקושון! :) ובוב זה ניק כל כך חמוד =) מזכיר לי את boobookittyfuck מג'יי ובוב השקט מכים שנית (סרט ענק!ד"א:) ג'ייסון מיוז וקווין סמית' בכלל גאונים..
לילה טוב יקיריי! ויקירי! (שלא רוצה גט:) love you all

AdShEaTaKoRe

New member
נכון אבל השם הזה שמור למישהי אחרת..

אל תדאגי אני לא בוגד בך פשוט היתה פעם מישהי... האחת שהתחמקה... וברור שזה סרט אדיר

BiAAcH

New member
יאללה אנשים....

ספרו על תחביבים מפגרים שלכם.....

extreme sport

New member
אני אוהב לקפוץ ממקומות גבוהים.....

אני אוהב לקפוץ ממקומות גבוהים למים, אדמה, חול או מה שיש.......

BiAAcH

New member
חחח....

גם אני, זה נורא כיף.... ועוד משהו שגיליתי שכיף, כשאח שלי מציק לי, אני לוקח מצית, ושורף כמה שערות מיותרות שלי, וזה מסריייח, זה ישר מבריח אותו...

אממ..

אני ובן דוד שלי (אל תתלהב עכשיו
) מדליקים גפרור ומי שמחזיק אותו יותר זמן..מנצח
וסתם לשרוף דברים זה כיף..

VVEE MAN

New member
אני אוהב

להקיא על מכוניות מרצדס או אפילו סתם מכונית אבל שתיהיה מבריקה

NO FUCK

New member
האמת לי אין ממש סטייה

פעם הייתי חותכת את עצמי
כשהייתי עצבנית אבל מה אני מפילה את זה עליכם זה סתם אני והדפיקות שלי אבל הקטע עם המרצדס היה מצחיק FUCK YOU ALL

למעלה