יש לי רעיון!!!

eviv

New member
גם אני "אדחף"

קוראים לי אביב אני בן 16 וחצי ואני מרמת-גן אני לא בתנועת בני עקיבא

אני!!!

קוראים לי רחלי ואני בת 14 (עוד חודש!!! ב-י"ג תמוז). אני גרה בחדרה אני בשבט הרא"ה ונראה לי שזהו... אה! יש עוד משהו! - אני אחות של TAMARHP-תמר.

שרוך

New member
מידע על שורכי

בס"ד הי לכולם מה קורה כמו שאתם יודעים אני שרוך (טיפה גובה ) אני משבט L-עד אני ממחוז חיפה (עיר אני לא כותב בנתיים) ואני בן עוד כחודש וחצי בן 16!!! שרוך

lali37

New member
מה?????????????????????????????????

אני בעמיצור ויש לי עוד חצי שנה עד שאני אהיה בת 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wafell

New member
גם אני.

שמי גיא, אני בתנועת הנוער העובד והלומד. יש לי מספיק חברים בבני עקיבא ואני בפורום כי אני רוצה.

אושרה1

New member
אני::::

בס"ד אושרה 14 ושלושה חודשים שבט הרא"ה עפולה מרכז השולטיםםםםםםם יש לי איסיקיו אבל אני לא זוכרת אותו ואני בבית ספר אז אני ארשום בהמשך אושרה

מוצארט

New member
טוף...

ראיתי לנכון, לכתוב את עצמי אחרון, כיון שאני אחראי על החתימות, והם הרי תמיד באות בסוף, אז... שמי יוסף, בן 19, ואנוכי גר בעיר האבות באר-שבע, שבט יחיעם.

lali37

New member
אז זהו אתה לא אחרון

אילה ראשון 15 וחצי בערך... עמיצור (שרוך איך אתה באלעד ואתה יותר גדול ממני) אני מסיימת את כיתה י בבאסה שאני הולכת לא לראות את החברות הכי טובות שלי פול זמן אחרי שהתרגלילראות אותן כל יום...... איסי:122556808

liaD15

New member
וכבודי רם המעלה...

ליעד שליט"א נ"י (זה מה שאני כותב בכל הבגרויות...-ואני סתם מחבב את זה וחוץ מיזה זה בדיחה פנימית...) אז-בן 16 וחודשיים... גר בעלי-אל תשאלו איפה כי עוד מעט זה לא יהיה...
מדריך שבט מעלות והאיסי שלי מצ"ב בחתימה... נ.ב בקרוב צפו החלפת ניק...

מיכלוש7

New member
אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שם: מיכל... דה... בת 15 וחצי (עוד 175 ימים יומולדת! מזל"ט לי!) גרה בראשל"צ! שבט עמיצור, מדריכה שבט מעלות בנות בבאר יעקב! והפרט הכי מצער-אין לי אינטרנט!
(אני אצל אילה...)

למעלה