יש לי רעיון

יש לי רעיון

אנשים, חשבתי על רעיון נחמד. אולי שכל אחד כאן, ובמיוחד המדריכים שבינינו, יעלו לפורום פעולה או אפילו 2, וככה יתחיל להיווצר לו מאגר נחמד של פעולות, ואז שי יוכל לקחת את המוצלחות (ואת אלה שלא יעוררו התנגדות), וככה תתחיל להיבנות לה סיפריית ההדרכה, ונשיג למעשה 2 תוצאות חיוביות: 1. תהיה ספריית הדרכה => יותר אנשים יכנסו לאתר => יותר אנשים יכנסו לפורום. 2. שי יפסיק להתלונן שאין ספריית הדרכה. אז מה אתם אומרים? ודרך אגב, שמתם לב שהפורום מת בימים האחרונים?

מאיושית

New member
נשמע מצוין../images/Emo70.gif

מי ירים ראשון את הכפפה

אני כרגע עובד על מאגר משחקים גדול

מנסה כמה שיותר גדול. ברגע שאני מסיים אותו, אני מעלה אותו לכאן, ומצידי אני גם שולח לכל מי שירצה ישירות לאימייל. אבל יקח לי זמן לגמור אותו, ולפחות בשבועיים הקרובים אני לא אעבוד עליו (מבחן דוחה הכל), ואולי אני גם אתחיל לחפש פעולות ישנות שלי שנשארו (כמה חבל שלא שמרתי אותם).

שקסי

New member
עמרי!!!

תשלח לי!! אני כבר נואשת...עשיתי כבר כל פעולה אפשרית...ואין לי כוח לחזור עוד פעם על הפעילויות כי גם שנה שעברה וגם השנה זה אותה קבוצה רק נוספו איזה 15 ילדים (יש 32)... אז זה כבר מתחיל להיות יותר ויותר בעייתי!

hadasbaril

New member
במיוחד לפורים......

אני ושותפי קבענו מסלול. מחלקים לשתי קבוצות:קטע תחרות ריצה ומשימה: 1. להכין רעשנים לכול הקבוצה מבקבוקים רבע ליטר (ממלאים אותם במשהוא 2. לצייר אוזן המן על הלחיים של כולם בעזרת אודם. שלב הבא-לצייר ליצן או את המן 3. תולים שתי אוזני המן על עץ. והחניכים צריכים לקפוץ ולנגוס בהם \או להוריד אותם (אם הן בתוך שקית) ובמשחק הבא - לסייים לאכול כאשר כול אחד מהקבוצה נותן ביס. 4. אנחנו מחפשים משחק עם כובעים.......

מכינים ארגז עם כובעים מגוונים

וכל פעם בא חניך לוקח כובע, ומאלתר קטע מצחיק עם הכובע. זה משחק שלקוח מהתכנית "של מי השורה הזאת", שם זה עבד מעולה, ועם החניכים שלך מספיק מקוריים, זה יעבוד לא רע גם איתם. ולגבי הפעולה, כל הכבוד על היותך הראשונה שמפרסמת פעולה, אבל אני הייתי יותר בכיוון של להעלות קיבצי וורד של פעולות, פשוט ככה זה יוצא הרבה יותר נוח: יותר קל לשמור את זה כאן בפורום, ואח"כ להעביר את זה לאתר. וגם יותר קל לכל אחד להוריד את זה למחשב.

שקסי

New member
חח ההסברים שלך מצחיקים לאללה...

יש שם משחקים שאפילו אני שכל החיים שלי בערך זה רק משחקים לא הכרתי....תופסת גמלים...

הנה

מקווה שזה יעזור, מקווה שזה הקובץ הנכון, ומקווה לסיים את זה יום אחד.

kedeman

New member
אני לא צריך רק חומר לספריה

אני צריך גם מישהו שיעזור לי לבנות אותה כי יש יותר מדי ימים שבהם אני מגיע מבית ספר ב-19 ואז אני כל כך עייף שאני כבר לא מסוגל כמעט לתפקד... אני ממש ממש צריך עזרה מאנשים שיודעים לבנות אתרים תפנו לחברים שלכם שיודעים כל מי שקשור איכשהו לתנועה מוזמן לעזור אמנם כולם יכולים לבנות אבל נראה לי מטופש שמישהו שלא קשור לתנועה יבנה את האתר (מה שתעשו זה מה שיהיה)

אבל אם ישלחו את הפעולות בקבצי וורד

אי אפשר יהיה בתור התחלה, פשוט לשים את כל הקבצים האלו בספרייה, ויותר מאוחר, כשיהיה לך זמן (חופש גדול למשל), או שיהיה עוד מישהו שיודע לבנות אתרים ויוכל לעזור לך, אז לשפר את זה. אם צריך למיין את זה, אני בטוח שמישהו כאן בפורום יסכים לעשות את זה, ובמידת הצורך אני גם מוכן (למרות שכרגע זה לא בדיוק חלומי הגדול בחיים..).

hadasbaril

New member
ôùåè

Ctrl C Ctrrl V Ctrl s וההודעה עוברת לוורד ונשמרת בו....... אני אביא יום אחד הביתה תמחברות של כול המושב ואתיק פעולות. 2. -לא טוב, חניכי חסרי חוש דרמתי.

אל תקחי את זה אישי...

1. אני יודע שאפשר להעביר לוורד, הרעיון הוא שאם את ישר שמה בוורד, אז זה נשמר בקבצים של הפורום אוטומטית! 2. כל הכבוד על היוזמה! 3. אני אחשוב על משהו אחר.

hadasbaril

New member
לא לקחתי ../images/Emo51.gif

היום אני אביא את המחברת הביתה ואעתייק את הפעולה במדויק לוורד. פשוט לא חשבתי על הקטע ששל קבצי הפורום חג שמח!

kedeman

New member
אפשרי... אבל בעייתי

זה יכול להיות פיתרון זמני (לא חשבתי עליו עד עכשיו) נחשוב על זה

כל הכבוד!

והנה הקובץ משחקים המעודכן. בקודם גיליתי כמה שגיאות בהדפסה, אז הנה אחד חדש. ואני מכריז על תחרות: הראשון שחושף 5 שינויים, מקבל הפתעה לכנס פעילים (אבל הוא צריך להזכיר לי להביא). ההודעה בלשון זכר, אך מיועדת גם לבנות המין הנשי בפורום.

למעלה