יש לי רעיון

jennifer rox

New member
יש לי רעיון

(לא נראה לי שהוא כ"כ מוצלח) אבל אפשר לנסות!!! אולי, כל אחד ישים בפורום תמונה שלו?! לפני שנעשה (אם בכלל נעשה) מפגש פורום.. מי שחושב שהרעיון מוצלח , שיודיע לי.... ההודעה מופנית בעיקר למנדי-שלא רוצה לחשוף את עצמה!!!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

רעיון חמוד! רק שאין לי סורק, וגם אם היה לי איפה לסרוק, לא היו לי תמונות נורמליות להעלות לפורום... אז כנראה שתצטרכו לחכות למפגש פורום... זה לא שאני איזו יפיפיה נרדמת

jennifer rox

New member
למנדי!

לא ראינו אותך, אז אנחנו לא יכולה לקבוע אם את יפיפיה.... אבל נרדמת-את ממש לא!!! מזה השעות האלו שאת כותבת את ההודעות?! את פתאום מתעוררת באמצע הלילה, ונזכרת שאת צריכה להגיב לאיזה הודעה?!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifחחחחחחח

קודם כל, אני לא קמה באמצע הלילה
במיוחד לענות להודעות... אם את רואה הודעות של 12 בלילה זה כי עדיין לא הלכתי לישון...וגם זה לא קורה הרבה...
ואם ראית הודעה מהיום מוקדם, זה כי קמתי ב-6 לבית ספר, וסתם בדקתי את האי מייל

jennifer rox

New member
קמת בשש לבהי"ס?????????

מדוע?! ולמה?! מי קם בשש לביה"ס?! היה לך שעת אפס??????? מסכנה! אני מתחילה ב-8.20 ואני קמה בשבע וחצי....... (לא עודדתי אותך,נכון?!) ודרך-אגב, התכוונתי ליום ששכתבת את ההודעה בארבע לפנו בוקר! (וגם להיום)

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifכן כן...../images/Emo4.gif

שעת אפס... ההודעה השנייה הייתה ב-5 לפנות בוקר...וזה כי קמתי באצמע הלילה ולא הצלחתי להירדם אז עליתי לאינטרנט! (יש משהו אחר לעשות באמצע הלילה שלא מפריע לאף אחד?)

אור P

New member
מה????????????!

איך אפשר לקום כזה מוקדם... אני קם ברבע לשמונה...

jennifer rox

New member
אבל אתה לא לומד בשעת אפס........

ומנדי-לא, אין משהו אחר לעשות באמצע הלילה... אבל....!, מממממייייייי לעזעזל קם באמצע הלילה?! (ולא מצליח להרדם)???? ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח...ח עזבי....אל תתיחסי אלי...יש לי מחר מבחן...ואין לי כח ללמוד..... (למדתי שעתיים,וזה מספיק)

gal be

New member
לקום פעם ב ב6 זה לא נורא!!!!

אני קמה כל יום ב 6:15 ומגיעה לבית הספר ב 8:00! למרות שנסיעה זה רק חצי שעה לבית ספר שלי.. בית הספר שלנו התקמצן ועשה לנו סיבוב ענקי בחיפה במקום לשלוח עוד אוטובוס!

jennifer rox

New member
גם אני לא! ושמתם לב ש........

התחלנו את הנושא ברעיון (המקורי) שלי..... ובגלל מנדי (וגם בגללי) גלשנו לשעות שקמים לבצפר..ועם הולכים ברגל/אוטובוס...... אז הודעה הבאה.....תגיבו על הרעיון שלי.....

למעלה