יש לי רעיון!

SysTemAtiC

New member
יש לי רעיון!

יש לי רעיון איך לעזור לכל המכורים והמכורות אכשיו ברגעים אלו ממש אני רותה שתיצאו מכל החלונות ותשאירו רק את החלון הזה ואז אני רותה שתוציאו את התקע של המסך ותמשיכו לקרוא את המכתב הזה ומאחר ואתם לא יכולים לראות שום דבר אני מניח שאני יכול לכתוב שטויות לא אכשיו באמת עם אתם מכורים וזה מפריע לכם למה שפשוט תפסיקו לשלם לספק האינטרנט שלכם וכך בסופו של דבר ינתקו אתכם

גם לי יש רעיון

תשמור את הרעיונות שלך למי שמתעניין בהם. האמת רציתי לעשות מה שהצעת, אבל אני לא יודע מתי זה "אכשיו"

e-magine

New member
לסיסטמאטיק ולניבלונגים

סיסטמאטיק יקר, אם היית מקדיש לנושא הזה טיפת צחשבה, היית מבין שמי שמכור, לא יעשה את מה שאתה מציע. זה בערך כמו להגיד למכור לסיגריות, פשוט תפסיק לקנות סיגריות והכל יהיה בסדר. אני שמייח שאתה לא מכור ואני מאחל לך המשך גלישה נעימה. ולך, הניבלונגים היקר, חופש הביטוי מגן גם על הבעת דעות כאלה, וכל עוד שהרעיון לא הובע, אי אפשר לדעת מי מתעניין בו ומי לא. כל עוד שההודעה איננה חורגת מהתקנון ומכללי הפורום, מותר להביע אותה כאן. יש כמובן מקום להביעה דעה הפוכה ולהצביע על פגמים בטעונים שהןעלו,אך היות והפורום הוא פורום תמיכה, אין בפורום הזה מקום לירידות אישיות, לא על הדעות המובעותולא על שגיאות הכתיב.

צודק טעות שלי ../images/Emo2.gif

סתם התעצבנתי. זה כמובן לא היה ראוי מצידי. לעולם אני משתדל שלא לפוגע ברגשותיהם של אחרים, על אחת כמה וכמה לא להעיר על שגיאות כתיב (מסיבות שהבהרתי פה קודם). חופש הביטוי אכן מגן על כל סוגי ההודעות (בתנאי שאינן מפרות את כללי התפוז וחוקי המדינה). קורה מתעצבנים...

ניבלונגים יקירי אל תיקח כל כך ללב

האמת ששניכם צודקים גם אתה וגם אימגין האמת היא לא חד משמעית אבל חופש הבעת הדעה זה נכון מאד

למעלה