יש לי רעיון!

itay1010

New member
יש לי רעיון!

כל מי שרוצה שג´ניפר תבוא לישראל שיחתום כאן(ע"י הוספת תגובה) ממולץ לרשום באנגלית, אך אפשר גם בעברית(אני יתרגם את זה לאנגלית). אנחנו נשלח את החתימות למנהליה של ג´ניפר בצרוף מכתב, לדעתי אור צריך לשלוח את המכתב, ושהוא יצין שהוא נהל אתר מעריצים עליה. אז יאללה כולם לחתום, עכשיו זה זמן מצוין לשלוח את העצומה, כי ג´ניפר עומדת לצאת לסיבוב הופעות.

itay1010

New member
אני יהיה הראשון

J.lo!! I wish that one day you´ll come to Israel eventhougu the bad situation here. I really want you to come!!! In these hard days we are going threw here (in israel), it´s nice to see somebody like you everyday in the internet, it´s make you clean your mind and think about something else. love you!!! itay melamed from israel

JLO freak

New member
JLO

HI here in israel the situation is bad. the people here love you very much and follows each and every step in your way. from the bronx to miami we know every step that you made. we are asking from you to count us in your world tour as one the promotions to you new album "this is me...then" it will cheer up the mood in israel and alot of fans will be more then happy. please stop by. thank you, roei turgeman ISRAEL

itay1010

New member
חיבים לנסות

לפחות נדע שניסינו הכול, אולי אם באמת נשלח לה מכתב ונסביר לה עד כמה זה קשה פה ועד כמה שהביקור שלה יינחם אותנו היא תבוא, נסביר למנהליה גם שהמופע יהיה במקום סגור עם הבטחה וניתן דוגמאות של אומנים שבאו לארץ ולא קרה להם כלום.

itay1010

New member
ואם המצב פה היה טוב, היא הייתה באה?

כוס אמא של המחבלים הבני זונות האלה, ואל תמחק את ההודעה אפילו שזה קללה.

אם המצב היה יותר טוב -

יכול להיות. כרגע - לא! ובלי קללות
. עוד פעם קללה והודעותיך ימחקו...

מרב881

New member
והנה שלי

Jennifer, if you only knew how much we in Israel need you… Lately it seam like the whole world has abandonment us, and the artist that we love so much stopped coming. People hear feel like they know you (show me the idiot that don’t won’t to see your famous ass…). we are eager to see you, your fans from isreal.

לי1000

New member
בקשה

ג´ניפר את שרה פשוט נפלא!בקשה בואי לישראל הקטנה ואני אישית מבטיחה לך ביקור מופלא מיליוני אנשים מעריצים אותך האחת והיחידה....את מלכה! אשת ישראל הקטנה אז בבקשה מלכתי האהובה בואי לישראל תדפקי הופעה ויהיה פה פשוט נפלא!

A DIK

New member
לא בלי לקלקל....

ג´ניפר כבר באה לישראל!!!!! לפני כמה חודשים כדי ללמוד סוג לחימה חדש בשביל "עד כאן" זה היה שמןר בסוד בגלל שג´ניפר לא רצתה שתיהיה מהומה היתה חסיפה בראש1 ובגיא פינס....

למעלה