יש לי רעיון

riktal

New member
יש לי רעיון

שמתי לב שהבנים משתתפים בכנסים של הסידרה בכל רחבי העולם. למה שלא ננסה להביא אותם לפה? אם עד אוסטרליה הם יכולים להגיע בשביל כנס, אז גם אלינו הם יכולים להגיע. צריך רק למצוא את הדרך לעשות את זה! בנוסף, אני בטוחה שהם ישמחו אם נצליח להקים פה כנס של "על טבעי". שניהם נוצריים ובארץ שלנו יש את ירושלים ונצרת ועוד מקומות שאפשר יהיה לטייל בהם, שחשובים לנצרות. אחרי הכל, אין כמעט אדם שלא רוצה לבקר בישראל. מה דעתכם? איך אפשר לעשות את זה?

sapiruush

New member
כמובן שזה אפשרי

אבל צריך למצוא מקום להרים בו את הכנס , ואני לא בטוחה שהם אלה שמחליטים לאן נוסעים . בקשר למקומות וכאלה .. יש המון איפה לטייל .. השאלה היא אם זה באמת יכול לקרות .

WatchMeWatchYou

New member
ככה הם הגיעו לאוסטרליה..

קבוצת בנות שנקראת Oz Chicks החליטו שהם רוצות שהבנים יגיעו לכנס באוסטרליה, והתחילו לפעול כדי לקדם את המטרה. אין לי מושג מה בדיוק הם עשו, אבל אני יכולה לנסות לברר. בעיקרון מה שצריך זה מישהו שיהיה מוכן להביא אותם (אמרגן, חברת הפקות..) בארץ ואז יהיה "קייס" לשוחח עם האמרגנים של הבנים בניסיון להביא אותם.

to the end1

New member
צריך לברר מי עושה להם את היחסי ציבור בארץ

ולדבר איתם זאת התחלה.

elena16il

New member
שמעתי שחברת "יאס" מסוגלת לזה

שמעתי מבחורה שעבדה מחברת "יאס" שבזמנו הם הביאו את השחקן הראשי של "הנמלטים" לאיזה כנס שעשו עבור העובדים שלהם.. אני די בטוחה שהם יכולים לעשות משהו כזה גם עכשיו.

to the end1

New member
יס הביאו את וונטורת מילר לארץ,אבל צריך להגיע

למנהל של יס או לאנשים שאחראים על יחסי ציבור בארץ לכול הסדרות מחו"ל.

riktal

New member
אז נמצא את הדרך להגיע אליהם

זה לא צריך להיות קשה. אני מאמינה שאם רוצים משהו, אפשר להשיג אותו. יש לי חברה שעבדה בעבר ביס. אני אברר איתה למי צריך לפנות. בנוסף, אפשר לברר דרך האתר שלהם למי צריך לפנות בעניין שכזה או לשלוח להם מייל ולשאול אותם מי האדם הנכון לדבר איתו. כמו שהבנות באוסטרליה הצליחו להרים כנס שכזה, גם אנחנו מסוגלים. אני אתחיל עם החברה שלי ועם האתר של יס בוואלה ואודיע פה מה גיליתי. כל מי שיש לו/לה קשרים, שי/תנסה גם ונמשיך משם.

to the end1

New member
אני יכולה לדבר אם בת-דודה שלי היא עובדת

ב-Yבעשר היא מכירה הרבה אנשים בתחום הבידור,אז אני ישאל אותה מה אפשר לעשות כדי לגרום לשחקנים להגיע לארץ.

riktal

New member
טוב מאוד

תדברי איתה ואני אדבר עם החברה שלי. חוץ מזה נכנסתי לאתר של יס בכתובת: WWW.YES.CO.IL. יש אפשרות שם ליצור איתם קשר. זה יהיה השלב הבא.

אני מאוד שמחה שאתן מעלות את העניין!

אני מקווה שנצליח לעשות משהו בקשר לזה..מגיע גם לנו שיבואו כוכבים מעניינים מחו"ל..סוף סוף..מדונה לא מעניינת אותי בשיט
הלוואי שהיה לי איזשהם קשרים אבל אין לי..אז אני אסמוך עליכן שתנסו לברר עניינים.. גוד לאק לכולנו!

OrTaLiLa

New member
../images/Emo140.gifאחלה רעיון ו..שלום לכולם

היי, אני דיי קוראת סמויה בהרבה פורומים, ממש אוהבת את הסדרה. ומחכה כבר לעונה חמישית. הרעיון להביא את את השחקנים לכנס כאן ענקי. לי אין כ"כ איך לעזור אבל אני אשמח להשתתף בכנס כזה....

riktal

New member
אני מציעה שמי שרוצה לעזור

שיכנס לאתר של יס ויציע את הרעיון דרך צרו קשר ונמשיך משם.

gali109

New member
אני יודעת שכדי להביא אותם...

צריך לעשות משו דומה כמו שמעריצי טוקיו הוטל עשו הם החתימו מלא מעריצים על עצומה להבאתם לארץ וברגע שהיה מספיק חתימות הם שלחו את החתימות עם בקשה בכתב לשגרירות ובסוף הביאו אותם וזה הצליח... אנו יכולות\יכולים גם להחתים ולהכין בקשה יפה ולשלוח ליס...:) אולי זה יצליח מי יודע?!?

riktal

New member
זה רעיון טוב

דיברתי עם החברה של שעובדת ביס והיא אמרה לי שמחלקת שיווק שלהם היא זו המטפלת בדברים כאלה, אבל מי שלא עובד של החברה אין לו גישה למחלקה. בכל מקרה השארתי הודעה דרך האתר שלהם וכשאקבל תשובה אודיע לכם מה הם אמרו לי. אני גם אנסה לבדוק דרך אתרים של הסידרה איך יוצרים את הכנס הזה ואעדכן בכל מה שאגלה.

adi455

New member
אחלהה רעיון..שיבואו!

אני כ"כ שם!.אפשר אולי לשלוח להם הודעה בפייס,או בטוויטר אם יש להם..או לאולפנים שלהם בחו"ל.זה בכלל אפשרי?או באמת פשוט ליס..ולעשות עצומה עם מלאמלא חתימות!!@!

למעלה