יש לי רעיון

מאור 87

New member
טוב אז תורי עכשיו נכון?

טוב אבל זה ממש קל.. -Not that i'm judging you but there's a right way to do these things. Let him screw you, don't let him screw you over. - Look, if you don't have any more pearls of wisdom, I'd like to get back to work..

cj20

New member
אוקיי, עוד אחד:

- who is this? -i'm the last that you will ever see if anything happens to my wife or to my daughter!!! זה גם קל...

LiveInACloud

New member
ג''ק לאיליי

עוד משהו קל: l'm in a car with Alan York. He's the father of one of Kimberly's friends, Janet.

מאור 87

New member
טרי לג'ק..

גם זה דיי קל.. - how could you do this? betray your country, be responsible for the death of people you work with?

cj20

New member
טוני (או נינה או ג'ק ) לג'יימי

נגמרו לי הציטוטים..

זה נקרא להעביר את הזמן?

איך אתם זוכרים ציטוטים? אני לא זוכר כלום אבל בנתיים אתם יכולים לקרוא את הסיכום שלי למטה!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאור 87

New member
באמת???

אני כמעט בטוח שהיא אמרה את זה לאמא שלה.. כן כן נו, כשטרי ירתה באיש הזה שנכנס לאיפה שהם היו.. אז היה נתנה לקים את האקדח שלו (כי כבר היה לה אקדח ממקודם, מריק) אז קים ענתה לה את מה שאמרת..

cj20

New member
לא ממש

זה היה כשריק נכנס לחדר הזה איפה שהם היו כלואות כדי לתת להן אקדח להתגונן כי הוא ידע שגיינס ישלח את איליי להרוג אותם בקרוב ואז הוא אמר שהוא מצטער שהוא הכניס אותה לכל הבלאגן ואז היא אמרה לו את מה שרשמתי...

למעלה