נכון!
א איירה גיינס New member 19/7/03 #42 אחי הרעיון שלך... זכה להצלחה רבה בפורום למרות שאני דווקא לא מת עליו (כי אני לא מכיר אף ציטוט) כל הכבוד! תמשיך להביא משחקים טובים כאלה (ואולי בעתיד אולי תמציא אחד שגם אני יכול להשתתף בו )
אחי הרעיון שלך... זכה להצלחה רבה בפורום למרות שאני דווקא לא מת עליו (כי אני לא מכיר אף ציטוט) כל הכבוד! תמשיך להביא משחקים טובים כאלה (ואולי בעתיד אולי תמציא אחד שגם אני יכול להשתתף בו )
מ מאור 87 New member 19/7/03 #43 ../images/Emo9.gif שמחתי שאהבת את המשחק.. רק... מה הקשר לסמל של ההומואים??
ס סופר נובה New member 19/7/03 #46 הנה אחד.. : do u really appreciate it..? i mean reallly appreciate it?
L LiveInACloud New member 20/7/03 #50 עוד אחד קצת קשה: Senator Palmer is to be given carte blanche. Make sure he gets whatever he needs. מי אמר למי? (ולא, אני לא זוכר את זה בעל-פה, פשוט יש לי את התסריט של כל הפרקים)
עוד אחד קצת קשה: Senator Palmer is to be given carte blanche. Make sure he gets whatever he needs. מי אמר למי? (ולא, אני לא זוכר את זה בעל-פה, פשוט יש לי את התסריט של כל הפרקים)
א איירה גיינס New member 20/7/03 #51 אני יודע (אני חושב) משהו מהפנטגון לשפר אני חושב (אולי שפל) הם דיברו בפאלפון. שפאל אולי- היה צריך לחקור את ג'ק בקשר לחטיפה וכל העיניין הזה.
אני יודע (אני חושב) משהו מהפנטגון לשפר אני חושב (אולי שפל) הם דיברו בפאלפון. שפאל אולי- היה צריך לחקור את ג'ק בקשר לחטיפה וכל העיניין הזה.
א איירה גיינס New member 20/7/03 #52 זה נכון? ועוד משהו אני לא זוכר אף ציטוט שמשהו אחר ימשיך מפה (התשובה שלי נכונה?)
א איירה גיינס New member 20/7/03 #55 אוקי זה מאוד קשה אבל אני נותן רמז: זה מהפרק האחרון לקראת הסוף (מתי בסוף לא אומר) "son of a bitch" זה רק חלק מהמשפט מי אמר למי?
אוקי זה מאוד קשה אבל אני נותן רמז: זה מהפרק האחרון לקראת הסוף (מתי בסוף לא אומר) "son of a bitch" זה רק חלק מהמשפט מי אמר למי?