יש לי רעיון

blaumark

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

מי שהוא הציע שבערב ההקרנה שים תגיות עם שמות עלינו אבל אני הייתי שתוי מידי כדי ליזכור מי הציע את זה בכל זאת באוא נקדם את הנושא ונוסיף תחת השירשור הזה תמונה של כל אחד מאיתנו עם כמה מילים ואני אתחיל והנה זה בא בברכה מארק בלאו Jet Club

byoyo

New member
סבבה...

אני תומר... מטיס ברשפון... לפחות הטסתי... :) בפעם האחרונה היה צורך בשקית זבל גדולה כדי לסחוב הכל הביתה... התמונה מפורים לפני שנה - זה מה יש...

hifly

New member
טוב הנה תמונה שלי

מצטער אין לי יותר טובה :) אמיר FLYHI

yogev the king

New member
תמונה שלי

שלום קוראים לי יוגב אני מטיס ברחובות והיתי בפ"ת באירוע האחרון ושוב היה עשר כל הכבוד למארגנים נ.ב רון גרסי צילם אותי במסלול ברחובות

הנה תמונה שלי...

אמנם מהגב אבל אתם חייבים להודות שהתמונה יפה ... צולמה בעין יהב 2002 (סבלנות בטעינה- היא קצת כבדה). בברכה, ליאור.

ועוד תמונה....

קצת מטושטשת בגלל ההקטנה אבל אחלה תמונה - וכן זה אני וכן זה אפשרי לרחף הפוך עם יד אחת על השלט בלבד !! בברכה, ליאור.

אחרונה חביבה...

למי שתוהה איך אני נראה (או לפחות איך נראיתי לפני חצי שנה שזה צולם) - אני ויניב דדון , אני עם הרפטור 30 שלי והוא עם הרפטור 50 שלו. בברכה, ליאור.

Matan G

New member
איכסהה.. מזה??! ../images/Emo2.gif

מזה הפרצוף העקום הזה? - נכנס לה טיסן בפנים? אתם יודעים.. מילא פאמלה אנדרסון בלי חלק עליון ועם טיסן גדול ליד.. בטוח שזה לא היה מקדם מכירות טוב כי אז הטיסן לא יהיה הסחורה ה"עיקרית"
עצה לחיים: אם אתם מגיעים למצב כזה, קחו ת´טיסן ותברחו
הוא שווה יותר

Matan G

New member
חחח.. ../images/Emo9.gif

יש לי עוד הרבה זמן.. וחוץ מזה טיסנים + נשים = באלגן בבית

hifly

New member
אור את מיחידות הסגולה...אין הרבה

כמוך כל הכבוד לצה"ל(לא קשור) אמיר

Drive Guy

New member
טוב עכשיו ברצינות ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif

למעלה