איזה כיף לשמוע לגבי הורדים!!!!!!
D deep ocean New member 24/11/01 #51 גרררררררר התמונה הזאת קצת הפחידה אותי... משהו באיך שהדובים יושבים נראה כאילו הם אמיתיים ושהם סתם עושים את עצמם ובכל רגע הם יכולים פשוט ללכת/לדבר/לעשות משהו אחד מהדובים דומה לדובי שהיה לי!!
גרררררררר התמונה הזאת קצת הפחידה אותי... משהו באיך שהדובים יושבים נראה כאילו הם אמיתיים ושהם סתם עושים את עצמם ובכל רגע הם יכולים פשוט ללכת/לדבר/לעשות משהו אחד מהדובים דומה לדובי שהיה לי!!
R rubber duck New member 24/11/01 #54 שני הדובים הללו ליוו אותי עד גיל 7 או 8 - אהבתי אותם ואני בכלל אוהבבבבבבבבב שרון
י ילדת דווקא New member 23/11/01 #10 ייייייווווווווו......... איזה חמודים אתם..... ואני ניצלתי מזיהוי, כי אין לי סורק..... שבת שלום לכולכם...... ילדת דווקא
ייייייווווווווו......... איזה חמודים אתם..... ואני ניצלתי מזיהוי, כי אין לי סורק..... שבת שלום לכולכם...... ילדת דווקא
ד ~דויד~ New member 23/11/01 #12 ../images/Emo70.gif א י ן ../images/Emo70.gif ת י ר ו צ י ם ../images/Emo70.gif את בטוח מכירה מישהו שיש לו סורק....
../images/Emo70.gif א י ן ../images/Emo70.gif ת י ר ו צ י ם ../images/Emo70.gif את בטוח מכירה מישהו שיש לו סורק....
י ילדת דווקא New member 23/11/01 #15 האמת..... שכן... אבל אני אראה אותה רק שבוע הבא..... אופס...... זה כבר יהיה מאוחר מדי.....
מ מתוקה1 New member 23/11/01 #11 רעיון גדול!!!../images/Emo108.gif איזה חמודים כולם!!! מצחיק לראות תמונות מהילדות מיוחד מפורים סטייל שנות ה- 70 חמוד !!!!! דויד מתי נראה תמונה שלך ?
רעיון גדול!!!../images/Emo108.gif איזה חמודים כולם!!! מצחיק לראות תמונות מהילדות מיוחד מפורים סטייל שנות ה- 70 חמוד !!!!! דויד מתי נראה תמונה שלך ?
R rubber duck New member 23/11/01 #22 אגב זה העלה זיכרונות טובים ../images/Emo13.gif במיוחד הנדנדה שהיתה חברה נפלאה תמיד , בכל מצב שרון
D deep ocean New member 24/11/01 #37 דויד, איזה חמוד !!!!!!! תגיד, מה אתה מחזיק שם? איזה שיער מגניב היה לך!!! בטח עדיין יש-אני צריכה לראות אותך בפזור!
דויד, איזה חמוד !!!!!!! תגיד, מה אתה מחזיק שם? איזה שיער מגניב היה לך!!! בטח עדיין יש-אני צריכה לראות אותך בפזור!