יש לי רעיון

shaishoo

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

נזכרתי שכטסתי לדרא"מ רק משהו כמו חצי שעה לפני הנחיתה התחלתי לחשוב איפה אני הולך לישון...? לא היה לי שום רעיון.. אז אולי סלע, בעזרתך נפתח רשימת מקומות מומלצים לישון בכל מיני ערים בעולם מאפריקה דרך אסיה אירופה ואמריקה.. לעזור לתרמילאים החדשים וגם לישנים ?????

sela v

New member
רעיון מצוין

אפילו במאמרי הפורום יש קטגורית אכסניות, אפשר לשנות למקומות לינה במקרה הצורך. אז מי מתחיל?

jeshu

New member
לפי שדות תעופה זה יהיה יעיל כולל הגעה ומחיר.

oz s

New member
בומביי

הקדמה קצרה - לאחר שטיילתי בדרום אמריקה,יצאתי לטיול קצר בהודו-נפאל בתחושה שהכל קטן עלי - לברר על מקום לינה לפני הטיסה?? למה מה קרה? ואז בשלב מסוים מצאתי את עצמי מסתובב ב-11 בלילה בבומביי,עיר קשה בכל קנה מידה,בלי שיהיה לי מושג של ממש לאיפה אני הולך,עד שבסוף מצאתי כוך עלוב באיזור מפוקפק.. בכל מקרה,ההמלצה שלי- גסט האוס בשם MARIA LODGE הכתובת קצת מסובכת (ככה זה בהודו) - grant building,arthur bunder road, ליד radio club.שכונת קולאבה. מדובר בבניין עם שלוש קומות נפרדות של חדרים ברמות שונות.הגסט האוס ממוקם 50 מטר מבית חב"ד - יתרון גדול לדעתי.

sitvaniyot

New member
בנקוק

ע"י הבית הירוק שבו כל הישראלים, 4 דלתות משם בסמטה, יש גב. קטנה עם כמה חדרים מוארים, נקיים ומקסימים, באותו מחיר כמו בבית הירוק, אבל הרבה יותר מוצלח. ואפשר להכנס להינות מכל השירותים של הבית הירוק. זה ממש מאחורי בית חבד. ואף פעם לא ידעתי את השם. ומי שמוכן להוציא 55 שקל ללילה בחדר זוגי יש את Rambuttri Village Inn, 95 Soi RamButtri Tel. (66) 228291623 המקום באותה סביבה, עם בריכת שחיה על הגג, ממש מלון 5 כוכבים וקרוב לכל דבר.

sitvaniyot

New member
ינגון-(רנגון) בורמה

במרכז העיר ליד הסולי פאיה ברחוב 32 (ללכת לכיוון הנהר, ז.א. דרום) יש אכסניה חדשה ומקסימה, בשם אוקינווה. כמה פסיעות לפני האכסניה תמצאו גם מסעדה באותו שם השייכת לאותם בעלים.

sitvaniyot

New member
פנום פן - קמבודיה

על הנהר, במספר 251 ו-253 שתי אכסניות ב- 7$ ללילה ליחיד. בין שתיהן נפתחה מסעדה נקיה! בעיר שורצת עכברושים זאת. החדר הכי זול ימצא בקפיטול 3 שהוא נקי ונחמד ב-=3$ אבל בלי שירותים צמודים ובלי מים חמים. הבעיה היא השכונה, ממש בתוך שוק, ולא מתאים לאשה לבד, שרוצה להינות גם בערב. אך מאד מתאים למי שבא ליום או שניים, ורוצה להיות ליד התחבורה לצאת מהעיר. כל המקומות האלו מוזכרים בלונלי.

sitvaniyot

New member
סידניי - אוסטרליה

כאן אמליץ על האכסניה של YHA שזו המקבילה של אנ"א בארץ. האכסניה ליד תחנת הרכבת המרכזית. השכונה לא כל כך טובה, אבל עדיין בגדר הבסדר, וקרובה כמובן לכל האוטובוסים. תחנת רכבת לא? האכסניה גדולה ומרווחת, גם החדרים וגם השטחים הציבוריים. יש שטיחים מקיר לקיר, ברכה קטנה על הגג, טלויזיה במעגל סגור לביטחון בכל המסדרונות ובמטבח, השירותים משותפים אבל נקיים ויש מספיק. מכונות כביסה, ובכלל כל מה שתרצו. בקומת הקרקע יש מסעדה בכל שעות היום והערב, וסוכנות נסיעות המתמחה בתרמילאים ותעזור לתכנן טיול ותספק חומר. הבעיה היחידה. חובה להזמין מקום=מיטה, שבועיים מראש. ובכלל לידיעתכם, אכסניות אנ"א באוז הן מצויינות!!! רק בפרת' היתה אחת שלא עמדה בסטנדרטים ואחרי לילה ברחתי.

shaishoo

New member
לכל הנוחתים ב:

לימה-פרו: Casa de muchileros זה בmiraflores נסיעה במונית משדה התעופה עד לשם בערך 20-25 סול מקסימום.. מי שמכיר שפה ויודע להתמקח יוריד גם ל15 סול (המינימום שהגעתי בכל אופן), להיזהר ינסו לגבות ממכם 15-20$ אם ירגישו שאתם חדשים... האזור מצויין, בעלת האכסניה דוברת אנגלית ומאוד מאוד נחמדה ועוזרת, אם אין מקום למטה יש עוד אכסניה מומלצת, קרוב גם לפארק רבין (כן יש כזה בלימה)

shaishoo

New member
ב:

בוליביה-לה פז אומנם מפוצץ ישראלים, אבל נחמד להתאפס שם על הכל, אפילו אם לא ישנים יש שם ספרי מטיילים מעודכנים ומטיילים מעודכנים הלובו el lobo יש גם אתר בקישורי הפורום..

למעלה