יש לי רעיון!!

The MoonWalker

New member
יש לי רעיון!! ../images/Emo62.gif

אבל אני אצטרך שיתוף פעולה מחברי הפורום!! נראה לי שכבר העלתי את הרעיון פה פעם בפורום, אבל לא התייחסו אליו... אני לא בטוח... אז ננסה שוב!!! תחרות כתיבת שירים!
השירים כמובן צריכים להיות ברוח מייקל, בנושא דומה לHeal the world. כלומר - לשפר את העולם, לעשות אותו עולם יותר טוב לדור העתיד וכד´. עיברית או אנגלית, שתי השפות מתקבלות. גם סינית, אבל אני לא בטוח שכדאי
כל שיר צריך להיות 3 בתים לפחות, ופזמון. מה אתם אומרים?? ?Are you in or out אם אתם בעד, שימו
אם אתם נגד, שימו
אני חושב שכדאי, שזה רעיון טוב... ואז הפורום יבחר את השיר הטוב ביותר! כשיהיו הרבה בעד, אני אתחיל לארגן ולהזיז עיניינים... אז קדימה, תצביעו

~orit~

New member
../images/Emo31.gif חח פשוט אני לא כישרונית

וגם שירים שאנשים כותבים בד"כ לא ממש מעניינים אותי

אז למה את מעריצה של מייקל??? ../images/Emo23.gif

אם לא מעניין אותך איזה שירים הוא כותב??? הא???????

~orit~

New member
../images/Emo12.gif

מ..מ...מה???? מה הקשר למייקל??? מדובר בתחרות כתיבת שירים לא???

slish

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נו ב-ט-ח.... קדימה ...

HU Man

New member
../images/Emo45.gif

לא שאני מוצלח במיוחד, אבל זה יכול להיות מעניין.

The MoonWalker

New member
אחלהההההההההההההה!!

אז ככה: החוקים הן כדיקלמן:
כל שיר חייב להיות 3 בתים לפחות, ופזמון.
השיר יכול להיות בעיברית או אנגלית.
צריך להיות בנושא Heal the world, וכל הנלווה לכך.
כל מי שכותב שיר, לא לפרסם אותו בפורום. לשלוח לי באיי סי קיו או במסרים. אני אפרסם הכל במרוכז.
לשלוח את השירים אלי שבוע ממחר (כלומר יום שלישי הבא) 31.12 אז קדימה, התחרות החלה!! נ.ב. - השיר במילים, לא עם לחן או מוקלט... ב-ה-צ-ל-ח-ה

דניאל אולי תשנה את המשחק ../images/Emo23.gif

לכמו סיפור משתמשך! שמעבירים שורה וזה שאחריו ממשיך משפט!!! זה יכול להיות מגניבבבבבבבבב. נגיד X רשם: אני ילד מפגר וקוראים לי נחוי בלאט אז אתה תשלח ל-Y את המילה האחרונה (במקרה שלנו נחוי בלאט) והוא יצטרך להמציא לה חרוז! מבלי לדעת את כל המשפט ש-X רשם! מקווה שהבנת....... (לדעתי זה עלול להיות יותר מעניין!)

The MoonWalker

New member
זה רעיון מצוין...

זה משחק מעולה, דרך אגב, לשיעורים משעממים... אבל אני לא חושב שצריך להיות קשר בין הדברים... אפשר לעשות גם וגם...

אבל כל הקטע ../images/Emo23.gif

שזה שיר משותף של כולם! וברור שיהיה קשר בין הדברים, כי אנחנו נשתמש בחרוזים שמתקשרים. הבלאט נחוי היה סתם דוגמא אנחנו נעשה את זה קשור ל-heal the world... אתה פשוט מתחיל משפט נותן את המילה האחרונה שלו נגיד לי ואז אני ממציאה משפט (שיתחרז למילה ששלחת לי) ושולחת לך אותו ואתה רושם את כל הסיפור איפה שהוא (אם זה קשה לך, אני יכולה לעשות במקומך...) ואז אתה שולח את המילה האחרונה של המשפט שלי נגיד ליעל וככה הלאה והלאה (כמובן שהכל יקרה במסרים אישיים כן?) ואז יהיה שיר. זה יכול להיות נחמד! אם לא רוצים אז לא משנה

למעלה