יש לי רעיון ..

danistar

New member
יש לי רעיון .. ../images/Emo62.gif

מכיוון שיש פה כל כך הרבה כותבים מדהימים ( ואני לא מתכוון לעצמי ) בואו ננסה משהו חדש .. נחליט על איזה נושא מסוים וכל אחד יכתוב משהו סביב הנושא הזה .. את הרעיון הזה מימשתי בזמנו בפורום אהבה ורומנטיקה עם עוד מישהי ( למי שמכיר את האופה ) ושנינו כתבנו סיפורים על נושא שנבחר ( אהבה דרך האינטרנט ) . מה דעתכם ?? בואו נבחר נושא ..

tairon

New member
טעויות..והתאהבות (הומור באהבה)

אחלה רעיון דני אהבתי......!!!

טאKילה

New member
יצאתי לוורד...

לעבודה כותבת אהבה והומור.. נשתמע הולכת למשימה חחח

Mוניk

New member
אני מוכנה לנסות אבל לא לכתוב על זה

סה ס´קוב חורגת אותי אמ´להההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאם טוב טוב דני באמת רעיון כלבבי היקקקקקקקקק
דניאל
מוניק

שיר שאני אוהבת מימים ימימה....

הייתי בחור ביישן לא מנוסה עם נשים אמרו לי ישנה אחת אומרים אצלה זה חופשי טוב אז הלכתי לראות אותה היא שרה שם על הבאר הביאה לי שיר עצוב עצוב עצוב עצוב עשתה אותי מאושר אז ישבתי ככה הרגשתי סאחה איך עשתה לי טוב על הנשמה תפסתי ראש על הבאר תפסתי ראש טוב על הכיפאק על הכיפאק על הבאר (לא עוברות דקות מספר) ישבתי קרוב אצלה ראיתי איך מזיעה זאת מזיעה זאת מזיעה ... זאת את כל הלב שלה בתוך השיר מביאה זאת מביאה זאת מביאה ... אז אמרתי: "בואי" אמרה לי: "תיכף" התישבתי לחכות לה בפינה תפסתי ראש על הבאר הזמנתי וויסקי עם קצת קרח עם קצת וודקה עם קצת עארק עם קצת קוניאק ועם עוד משהו, ועם עוד משהו ועם עוד משהו ... בסוף היא לקחה אותי עליתי איתה לדירה אמרה לי: "תראה בחור" והופ ... היא כיבתה ת´מנורה ... תשאלו מה עשינו שם ... מה עשינו שם .. אז אני אגיד לכם עשינו טווי טווי טווי טוידידי וגם טווי טווי .... אז מה אני אגיד לכם מה אני אגיד לכם אנ´לא בדיוק זוכר מה שם קרה (איפה?) אצלה בדירה הרגשתי משהו פתאום נבהלתי נורא ... בבוקר ראיתי שלא טעיתי מה ששם הרגשתי זה נכון זו לא גיברת - זה אדון ! לא גיברת זאת אומרת שבטח זה אדון ... לא ... לא ... לא ... לא לא לא ... תפסתי ראש טוב על הכיפאק על הכיפאק על הבאאאאארר .... שלום חנוך- מבצע

אז מה הנושא שנבחר אם אני מוזמנת

גם לכתוב איתכם ציינו את הנושא ומה רצונכם שיר או סיפור? רעיון נפלא! אהבתי

danistar

New member
בוודאי שאת מוזמנת

ועכשיו גם אני רוצה הבהרה ממנהלי הפורום הנכבדים , איזה נושא נבחר ?? . בקשר לשיר או סיפור .. כל אחד כרצונו .

רעיון לסקר למנהלים נושא כתיבה

משותף שיוסכם על כל יוצרי הפורום... הנה קצת הפעלות לפורום תעלו נושאים ואז תעלו את זה לסקר נבחר כולם והנושא שיקבל את מיטב האחוזים יהיה הנושא הנבחר. הנה רעיון לנושא : אהבה בלתי אפשרי <אני ידועה כרומנטית בטירוף
>

tairon

New member
אחלה מקובל.. תנו לי עוד שמות..

שיתאספו 10 נכניס לסקררררר...

עוד רעיון: מהו הדבר הכי רומנטי

שעשית בחייך, לאחר/ת? או: באיזו מתנה מיוחדת הפתעת את בן/בת זוגך?

טאKילה

New member
חוצי טאי מנהלים..אני מוכנה..

להתחיל בשירשור,אז תנו את האות להוריד לפורום.

tairon

New member
../images/Emo124.gif סקררררררררר../images/Emo124.gif

תצביעו ותבחרו את הנושא לסיפורררררררררררר זה יקבל הכי הרבה קולות הוא יהיה הסיפור..............!!!!!!!!

יונית38

New member
טאי -סיפור-סוד ששומרים בבטן|המלצ

סוד ששמרתם בבטן הרבה זמן. מה הוא עשה לכם. ומה אז, מה היה אחרי שסיפרתם לאן זה הוביל.... לדעתי זה אחלה רעיון

למעלה