יש לי רעיון!

maayan15

New member
יש לי רעיון!../images/Emo62.gif

ניסיתי ליישם את זה שבוע שעבר אבל אז זה היה מאוחר מדיי...עכשיו, 3 ורבע שעות לפניי אני פותחת את שירשור הפרק! כל שבוע ניפתחים 33 שירשורים...וזה תמיד מעצבן חולת סדר שכמותי...אז היום...את כל התגובות לפרק תרשמו פה..בבקשה! לא לרשום עכשיו על הפרק אלא רק אחריו...טוב?

maayan15

New member
שרשור תגובות לפרק!

פשוט הקפצתי כי זה ירד למטה....וגם כי רציתי שכולם יזכרו שזה השרשור תגובות.. מעיין (אז אין לי חיים..אז מה?!)

netaK

New member
מי נכנס איתי לתרדמת עד יולי?

אני רצינית זה יצר לי בעיה פסיכולוגית קשה כרגע

maayan15

New member
שאלוהים יעזור לי!!!!

אז ככה...זאת תהיה הודעה מבולגנת כי המוח שלי מבולגן...אלוהים.. טד- פתטאטי! פתאטי! פתאטי!...מה אני יכולה להגיד...מעורר רחמים...במסעדה שהוא אמר לאמט "אתה" אני פשוט צחקתי! אמט- מאמינ, נוש, נשמה...אתה יכול להשיג יותר מטד...אבל מילא... בן- ממש חמודץ...אני לא מאמינה שהוא רצה לסוע רק בשביל מייקי.. דבי- ממש מתוקה...באמת....כל הכבוד לה! ויק- היה חמוד הפרק...אבל כרגיל..לא ממש ראו אותו. לינדזי ומלאני- חמודות..מה אני יכולה להגיד... מייקל- הפרק הוא לא התבכיין (למרות שאני בטוחה שיהיו כאלה שיגידו שהוא כן..)!...הוא היה חמוד! ומתוק! וממי!!! ג´סטין- באמת שהוא עיצבן אותי...מה הקטע שלו...אבל שהוא בא אל בריאן ואמר "אני מצטער" אני חייבת להודות..זה היה מרגש, באמת באמת מרגש...והוא קרע אותי מצחוק שהוא כזה "אנחנו בהסכמה מלאה אני חושב שהוא דפוק והוא חושב שאני דפוק" חחח....הרג אותי אית´ן- הפרק הזה אני אהבתי את אית´ן...תשנאו אותו כמה שאתם רוצים אבל הוא היה אמיתי, הוא היה כן...הוא היה מתוק ומרגש... אהבתי שבריאן (אלוהים...בריאן) בא אליו וזרק את ה100 דולר (ידעתי שזה היד שלו..) ואז הם דיברו קצת...זה היה פשוט קטע יפה...והמבט על הפנים שלו שג´סטין נכנס...וואו...כמה רגש....ואז שהוא וג´סטין דיברנו..זה היה קטע מדהים "עכשיו אני מבין מה מצאת בו (אני חשבתי שהוא מתכוון לעובדה שלבריאן יש כסף..אני ממש שמחה שטעיתי!!)...אלוהים הוא יפייפה"....ואני חשבתי...אלוהים אתה חמוד וגאון....הוא באמת היה מדהים הפרק...בעיקר בקטע שהוא דיבר עם ג´סטין בחדר...וגם בסוף.... בריאן- בריאן...בריאן אלוהים אתה מתוק, מדהים, אני אוהבת אותך! אני לא יוכל לעבור 27 יום בלעדייך (עד השידורים החוזרים)...איך אהבתי שהוא נתן לאית´ן את ה100 דולר...באמת באמת אהבתי....הוא היה כזה חמוד!!....(הוא לא ידע שאית´ן הוא זה שג´סטין בוגד איתו..או שהוא כן ידע?)....ואז שג´סטין התנצל...אחחח....הוא לפחות אומר את האמת "דברים שאני לא מוכן להגיד"...ובסוף....שיזדיין עם מי שבא לו וכמה שבא לו!...וממש אהבתי הגן על מייקל..הוא צודק!!....וגם איזהממי שהוא אירגן להם את המסיבה....ממש חמוד!!!..... זהו לבינתיים... אני עכשיו באה לצ´אט מעיין (אני לא מאמינה שזה היה הפר ה......אחרון
)

1Shir

New member
ברור שבריאן ידע.

מה, נראה לך שהוא שם 100 דולר לכל כנר קבצן שהוא רואה ברחוב? זה היה מכוון.

maayan15

New member
חח...אז רגע...

אבל אני חשבתי שאולי באמת הוא צריך כנר בעבודה...ובגלל זה....או זה הוא שהוא יודע...זה מה שעלה לי במוח....איך הוא יידע?

netaK

New member
הוא בריאן

הוא יודע הוא גילה, הוא לא טיפש גם אל שתכחי שיש לו דיסק של איתן בבית...

רינת4

New member
זה לא כל כך קשה להבין...

מלאני ולינדסי לקחו את ג´סטין לראות את הכנר. ג´סטין חוזר מתלהב מהכבר,ויש לו את הדיסק שלו. מייקל מספר לבריאן שהוא ראה את ג´סטין מנשק איזה שהוא כנר שמנגן ברחוב,ליד הקולג´ של ג´סטין. בריאן עושה 1+1 וזה לא כל כך קשה להבין שזה אוצו אחד. מה גם שעל הדיסק הייתה התמונה של בריאן,וברור שהוא הקשיב לדיסק או לפחות הסתכל עליו כי הוא ידע את השם של הנעימה ההיא,מה [ שבטח היה רשום בסוף הדיסק... הבנתן?

רינת4

New member
שלושה תיקונים:

1. אוצו=אותו 2.על הדיסק הייתה תמונה של אית´ן,מן הסתם... 3.בסוף הדיסק-הכוונה מאחורי

למעלה