יש לי רעיון

גולדי2002

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אהלן חברים. טוב אז קודם כל קבלו התנצלות על כך שלא כתבתי בימים האחרונים, אבל צפיתי בכם כל העת (תזכרו, העין שלי פקוחה). אבל חזרתי ואשתדל להות בפורום כמיטב יכולתי. ועכשיו, לפינה החדשה בפורום: פינת "יש לי רעיון". לפינה זו תוכלו לשרשר רעיונות לגבי פוסטרים, סטיקרים, עצומות, פעילויות, סלוגנים כל מה שקשור לענייני הפורום. אז יאללה, תפעילו את הראש ותנו לנו ברעיונות. בקרוב יום נגד מקדונלד´ס (ה-16) בחודש ובחודש הבא יום ללא קניות (24.11) ואם יש לכם רעיונות לגבי שתי הפעילויות האלו, שרשרו אותם לכאן, ואז ניקח את הרעיונות הטובים ביותר ונרוץ אתם. אז יאללה, לעבודה. שתהיה לכולנו אחלה של שבת, ממני, גולדי

sheda0ktana

New member
שיחרור שלטים

"תחשוב אחלה - יהיה סבבה" (חומוס אחלה) "בוס מרובע - מעגל האבטלה" (גבינה לבנה של מישהו, לא שמתי לב, אבל הקמפיין חדש דנדש) "יום קשה - נשיקה רכה" (אותו קמפיין) "בדיחה גסה - אז תסמיקי!" (כנ"ל) (בדיחה גסה - גבינה עדינה?! מי הגאון שחשב על המשפט הזה???) אם יש מישהם באיזור השרון שמוכנים להצטרף אלי, תעבירו הודעה! קרן

eyal7773

New member
קצת גבוה מדי

זוכרים שדיברנו על האדבסטינג שמישהו העלה, והרבה אמרו שלא צריך לרדת לרמה נמוכה כזאת. מצד שני המשפטים שהבאת קצת גבוהים מדי, בכל זאת זה פרסומת, כלומר משהו שאדם רואה כשהוא ברמזור אדום, או חולף במעבר חציה, ולא לכל אחד יש כח להתחיל לחשוב טיפ טיפה לעומק. אם כי בספ"ד אהבתי. מצורפת תמונה של עתיד עגום (???) שנמצאה בפורום תמונות מצחיקות.

sheda0ktana

New member
מעגל אבטלה זה גבוה? סבבה זה לעומק?

חשבתי דווקא לכיוון של חיבור מחדש של האסוציאציה המיידית הטבעית, ולא זו הצרכנית שמנסים להדביק בכח...אבל מילא, העיקר שאהבת

גולדי2002

New member
תמונה מעולה ../images/Emo6.gif

הייתי קרוא לזה: "תסתכלו עליו ותראו אותנו". תודה לאייל

monkilita

New member
עוד אחד

יש פרסומת למלון באזור המרכז "בין שמים למים" (פסטורלי משהו).. נורא רוצה להוסיף "לזיהום אויר".. זה תופס בתור אדבסט? גם אני אשמח אם מישהו יצטרף..

למעלה