לאאאאאאאאאא
א איירה גיינס New member 22/9/03 #145 תעשי שרשור חדש!!! השרשור הזה כבר גדול מדי!!! אולי וולש, פאלמר ושרי?
מ מאור 87 New member 21/9/03 #78 ../images/Emo6.gifחח כבר חשבתי שיש לי בעיה במחשב.. ו.. כן, זה דיוויד..
G GoLd FlOwEr New member 21/9/03 #85 חח לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif זה חמוד ונכון התמונה חמודה זה מישהו משר הטבעות (אין לי מושג מי, כי לא ראיתי )..
חח לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif זה חמוד ונכון התמונה חמודה זה מישהו משר הטבעות (אין לי מושג מי, כי לא ראיתי )..
G GoLd FlOwEr New member 21/9/03 #89 הבעיה שכל החברות שלי לא סובלות את הסרט ומי שכן אוהבת כבר ראתה ככה שאני לא יכולה לראות.. לא נורא, אולי אני יוריד את הסרט..
הבעיה שכל החברות שלי לא סובלות את הסרט ומי שכן אוהבת כבר ראתה ככה שאני לא יכולה לראות.. לא נורא, אולי אני יוריד את הסרט..
C cj20 New member 21/9/03 #92 תורידי תורידי סרט(ים) יפים. אבל תקראי את הספרים קודם. או לפחות את "ההוביט" וד"א - לא פתרתם את החידה שלי עדיין...
תורידי תורידי סרט(ים) יפים. אבל תקראי את הספרים קודם. או לפחות את "ההוביט" וד"א - לא פתרתם את החידה שלי עדיין...
C cj20 New member 21/9/03 #96 the lord of the rings the fellowship of the ring הראשון the 2 towers השני