יש לי רעיון!

המשך../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול

אם לא הבנתם...:../images/Emo109.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח,

mcGooo

New member
המשך

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך,

המשך../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! (למההה אני תמיד צריכה לכתוב שורות של בנים?
עזבו.. משו בבצפר
)

../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם.

dannavonet

New member
חחח... יפה!

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, איזה שורה! אומרת כל כך הרבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה(מצטערת פשוט חזרתי עכשיוממסיבה מטופשת ואני קרועעעעעעעעעעעעעעה מעייפפפפפפפפפפפפפפוות לכ קצת קקשה לכתוב....)

mcGooo

New member
המשך>

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, בדרך בטעות דרכתי על שבלול,

המשך.../images/Emo222.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, בדרך בטעות דרכתי על שבלול, ואז הוא אמר לי: יימך שמך, יא מאהבול
אז וויתרתי על הפיצה, והלכתי לברכה לאכול קציצה.

dannavonet

New member
המשך(מה חשבתם שיהיה כאן??)../images/Emo15.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, בדרך בטעות דרכתי על שבלול, ואז הוא אמר לי: יימך שמך, יא מאהבול אז וויתרתי על הפיצה, והלכתי לברכה לאכול קציצה. בדרך עברה שם איזו פצצה

מ א מ י2

New member
המשך ../images/Emo9.gif ../images/Emo219.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, בדרך בטעות דרכתי על שבלול, ואז הוא אמר לי: יימך שמך, יא מאהבול אז וויתרתי על הפיצה, והלכתי לברכה לאכול קציצה. בדרך עברה שם איזו פצצה אז אמרתי לגברת ברכה "יש לי ישיבה למטה"

dannavonet

New member
המשך להמשך שממשיך את ההמשך...../images/Emo15.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, בדרך בטעות דרכתי על שבלול, ואז הוא אמר לי: יימך שמך, יא מאהבול אז וויתרתי על הפיצה, והלכתי לברכה לאכול קציצה. בדרך עברה שם איזו פצצה אז אמרתי לגברת ברכה "יש לי ישיבה למטה" והתחלתי עם הפצצה שאמרה ששמה הוא אטה

מה נראלכם?../images/Emo109.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, בדרך בטעות דרכתי על שבלול, ואז הוא אמר לי: יימך שמך, יא מאהבול אז וויתרתי על הפיצה, והלכתי לברכה לאכול קציצה. בדרך עברה שם איזו פצצה אז אמרתי לגברת ברכה "יש לי ישיבה למטה" והתחלתי עם הפצצה שאמרה ששמה הוא אטה אז היא אמרה לי "בוא אלי למכונית", ואמרתי לה שלא, כי עכשיו מתחילה התוכנית, והיא אמרה לי "טוב, אז תיקח מונית", והלכתי לראות את התוכנית הפיג'מתית, בטלוויזיה המלכותית,

advaforer

New member
המשך

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול, הם גם לא רואים שיש שם גם שטף דם כחול, בדיוק במקום ליד המטבח, ראיתי שם המבורגר מלוכלך, ואני לא חוזר לשם מגולח! ניסיתי וניסיתי, אבל ההמבורגר נלחם. ואמרתי להמבורגר- די! זמנך תם! אך מפי לא פג הטעם. אז הלכתי לפיצריה שממול, בדרך בטעות דרכתי על שבלול, ואז הוא אמר לי: יימך שמך, יא מאהבול אז וויתרתי על הפיצה, והלכתי לברכה לאכול קציצה. בדרך עברה שם איזו פצצה אז אמרתי לגברת ברכה "יש לי ישיבה למטה" והתחלתי עם הפצצה שאמרה ששמה הוא אטה אז היא אמרה לי "בוא אלי למכונית", ואמרתי לה שלא, כי עכשיו מתחילה התוכנית, והיא אמרה לי "טוב, אז תיקח מונית", והלכתי לראות את התוכנית הפיג'מתית, בטלוויזיה המלכותית, שנמצאת בבית המלכה אליזבת ובבית הנשיא קצב שעכשיו מבית המשפט הוא שב,

למעלה