יש לי רעיון!

dannavonet

New member
יש לי רעיון!../images/Emo15.gif

אני אתן שורה, וכל אחד ישרשר שורת המשך ויצא שיר (אבל הוא צריך להיות ברמת הטמטום של השירים של הפיג'מות, כמובן) אז השורה הראשונה היא: תמה לה העונה הרביעית

ממ...../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית
מאיפה לעאזאזל הפלצתי את זה?

dannavonet

New member
חחח... דווקא יפה!

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית

mcGooo

New member
המשך ח

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית ונקווה שיהיה עונה חמישית

המשך../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית ונקווה שתהיה עונה חמישית, ונאכל גלידה פעם שלישית

בקשר לשורה-הסבר../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

עודד: "אתה חייב לי גלידה פעם שלישית" חחחחחחח

חזרזירי, חזרזירי, חז-זרזירון ../images/Emo109.gif

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית ונקווה שתהיה עונה חמישית, ונאכל גלידה פעם שלישית, נראה את התוכנית ונאכל טרוטית]או טורטית... איך אומרים? חח], נא המשיכו חחחח

mcGooo

New member
חח המשך

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית ונקווה שתהיה עונה חמישית, ונאכל גלידה פעם שלישית, נראה את התוכנית ונאכל טורטית ואז אולי נשתה גם מטרופית

המשך.../images/Emo222.gif

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית ונקווה שתהיה עונה חמישית, ונאכל גלידה פעם שלישית, נראה את התוכנית ונאכל טורטית ואז אולי נשתה גם מטרופית ונעשה הפגנה עד לעונה עשירית.

מ א מ י2

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית ונקווה שתהיה עונה חמישית, ונאכל גלידה פעם שלישית, נראה את התוכנית ונאכל טורטית ואז אולי נשתה גם מטרופית ונעשה הפגנה עד לעונה עשירית. ואולי גם אנחנו נזוז עם הביט.
. מה,"סנו-קר"

advaforer

New member
המשך

תמה לה העונה הרביעית, אני הולכת מחר לשיננית נתגעגע לאילן, נתן וימית ונקווה שתהיה עונה חמישית, ונאכל גלידה פעם שלישית, נראה את התוכנית ונאכל טורטית ואז אולי נשתה גם מטרופית ונעשה הפגנה עד לעונה עשירית. ואולי גם אנחנו נזוז עם הביט. וכל הפורום ביחד את השיר הזה באולפן הקלטות יקליט. איזה שורה, הא?

dannavonet

New member
יפה!בואו נתחיל שיר חדש עכשיו..

אה... אני אתחיל. בהמבורגרי של גרי נכון התחלה טובה ושקל להמציא לה המשך?????

dannavonet

New member
../images/Emo15.gifיפה!

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי "לא קוראים לי ברי!"

המשך../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי לא קוראים לי ברי, כי לא השתתפתי בלרדת בגדול

advaforer

New member
המשך

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי לא קוראים לי ברי, כי לא השתתפתי בלרדת בגדול ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל

look at this:../images/Emo109.gif

בהמבורגרי של גרי, אין עגבניות שרי, "לא קוראים לי ברי", כי לא השתתפתי בלרדת בגדול, ורק מגעילים אוכלים בהמבורגריה הכל, והם לא רואים שהאוכל כבר בצבע סגול,

למעלה