יש לי רעיון נחמד...

נ ו ם

New member
שיר בH ושיר ב-ה'

שני שירים ממש יפים, אחד אחד, באמת! הרגע שלפני מילים: חנוך לוין לחן: יהודית רביץ שוב לא יהיה לי רגע כמו הרגע שלפני לא יהיה לי רגע כמו הרגע שלפני הרגע שלפני הכל היה עוד אפשרי הכל היה פתוח עמדתי בגשם וחיכיתי הכל היה עוד אפשרי והכל היה פתוח עמדתי בגשם וחיכיתי לך רועדת מציפייה ורוח שוב לא יהיה לי רגע כמו הרגע שלפני לא יהיה לי רגע כמו הרגע שלפני את באת והתחבקת וכבר נעשה הווה וכך עמדנו חבוקים אז איפה הגשם, איפה הרעד ואיפה את בטרם באת הכל היה עוד אפשרי והכל היה פתוח עמדתי בגשם וחיכיתי לך רועדת מציפייה ורוח שוב לא יהיה לי רגע כמו הרגע שלפני לא יהיה לי רגע כמו הרגע שלפני, הרגע שלפני HEAD OVER FEET I had no choice but to hear you You stated your case time and again I thought about it You treat me like I'm a princess I'm not used to liking that You ask how my day was You've already won me over in spite of me Don't be alarmed if I fall head over feet Don't be surprised if I love you for all that you are I couldn't help it It's all your fault Your love is thick and it swallowed me whole You're so much braver than I gave you credit for That's not lip service You've already won me over in spite of me Don't be alarmed if I fall head over feet Don't be surprised if I love you for all that you are I couldn't help it It's all your fault You are the bearer of unconditional things You held your breath and the door for me Thanks for your patience You're the best listener that I've ever met You're my best friend Best friend with benefits What took me so long I've never felt this healthy before I've never wanted something rational I am aware now I am aware now You've already won me over in spite of me Don't be alarmed if I fall head over feet Don't be surprised if I love you for all that you are I couldn't help it It's all your fault

נ ו ם

New member
הילדה מקרן אופל והנחל שר לאבן

הילדה מקרן אופל. נתן יונתן. (זה יר ממש ממש יפה! על פי השיר אבא שלי בחר את השם לבתו הבכורה) כל פעם שאני נזכר בקטנה בגלית איך עמדה לבדה בקרן אופל משכשכת רגלה באחד הנחלים, אני מתחיל איפשהו להבין מה אבד לנו בינתים ולמה כשאנשים נפרדים הם לוחצים ידיים וכל אישה זוכרת תמיד להחליף באגרטל את המים וכמעט כל ילד שעה שהודה מחשבה עמוקה מסתכל בשמיים ומדוע האבות שיש להם קול נמוך וידיים כואבות מחבקים חיבוק כל כך רך את בנם ולמה שיש טעם מלח גם לדמעות וגם לים כי לשניהם נדמה להם שאין לשום דבר סוף אף על פי שלכל ים יש בקצה שמואת עין ולכל דמעה יש חוף. ותחיל להיות בלב חם אלא בחוץ מחשיך ונעשה לאט לאט ממש קר, אז אני מבין שזה כך מפני שאת העיקר את ההיא המתוקה כבר מזמן הם לקחו הנחלים, וזהו מה שמעציב ומפליא כל פעם שאני נזכר בקטנה בגלית. הנחל שר לאבן. לאה גולדברג (אחינועם ניני) את האבן נשקתי בצינת חלומה, כי אני המזמור והיא הדממה, כי היא החידה ואני החד, כי שנינו קורצנו מנצח אחד. את האבן נשקתי את בשרה הבודד. היא שבועת אמונים ואני הבוגד, אני החולף והיא הקים, היא סודות הבריאה, ואני - גילוים. ואדע כי נגעתי בלב נאלם: אני המשורר והיא - העולם.

THE sky angel

New member
"המקום האמיתי" ועוד כמה שירים.. :)

המקום האמיתי"- ערוץ הילדים מילים: דנה שץ לחן: דני רייכנטל זה הבית שלי המקום בו גדלתי הגעתי קטן ומיד התלהבתי פוגש חברים מכיר כל פינה רואה איך כל יום התמונה משתנה אם בא לי לצחוק אם בא לי לדעת זה הוא שתמיד יודע לגעת אם ככה פתאום מתחשק לי היום לצייר עוד חלום בוא ניקח אוויר בוא נפרוש כנף ערוץ הילדים ממריא עכשיו איתו אני יכול והוא תמיד איתי ערוץ הילדים - המקום האמיתי ערוץ הילדים המקום האמיתי שלי לי לי לי לי לי לי ערוץ הילדים המקום האמיתי שלי לי לי לי לי לי לי בוא ניקח אוויר... "המעופפים הנועזים" פה מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מתקרב? מי זה פה אורב? בואו לעזור בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול בוא נשמור על החלום על פרח ועל עץ מים זורמים רוח נעים פה מאחורי ההר בתוך היער עפים הדובונים "הנעלולים" כשאתם הולכים לדרככם שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל סוד סוד נפלא מאוד נעלולי פלא נעלולי פלא נעלולים כאלה איזה סוד ואיזה קסם טוב בין כפות רגלינו לאבני הרחוב חברים טובים אותנו מלווים נעלולי פלא נעלולי פלא נעלולים כאלה "הלב" כמו הים, כמו לב הים ליבו של מרקו - סוער בו הוא יורד לחוף, יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו שם במרחקים והלב - הוא רוצה אל אמא. גם בלב, כמו בים סערות יש, וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע הסוד שבלב... הלאה, אל המרחב אמא, שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה. מעבר הר וים הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא למרחק... "הילד הכי קטן בכיתה"-ציפי שביט מילים: יהונתן גפן לחן: עוזי חיטמן הייתי הילד הכי קטן בכתה, הכי קטן בשיעור, והכי קטן בהפסקה. בסוף השנה, כשהיו מצלמים, ואני, הנמוך, תמיד עומד בסוף הילדים על ארגז הפוך. הילדים הגבוהים עומדים בשורה, ופתאום – אני – מטר ועשרה, ראשי נוגע בחגורה של המורה. בלילה הייתי בוכה לי בתוך השמיכות. אלוהים , תעשה שלא יסתירו לי ושאוכל לראות! אני חושב שמישהו למעלה שמע את הדברים, כי עכשיו אני גם בן שבע וגם מטר ועשרים.

THE sky angel

New member
עוד שירים יפייפיים..! :)

"האוטו שלנו" האוטו שלנו גדול וירוק האוטו שלנו נוסע רחוק בבוקר נוסע בערב הוא שב מביא הוא לתנובה ביצים וחלב "היום היום" היום היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך. היום היום הזה ממש הדליקי פמוטים שלושה אמרי הכל בלחישה היי שותקת היום היום אני אולי נרגש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה אמרי בשקט היום. היום היום הזה ממש אני שואל את אלוהים אני שואל את אלוהים אני כורע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות אני אוהב פתאום לחיות אתה שומע היום. "היי עולם"- גלית בל (קדם אירוויזיון) מילים: אייל מדני לחן: דורון ויטנברג הי עולם יש הרבה חדשות אני רואה הרבה רגשות זו הדרך לאותו מקום לשקט ולשלום כל יום נפתחים שערים כל יום נכתבים עוד שירים אז מכל בית כל בני האדם בואו נשמיע את קולנו לעולם הי אני רואה הבנה הי אני רואה עוד תקווה הי החושך נעלם אור גדול עוטף לאט את העולם אני עוצרת לי רגע בצד מדמיינת מי יבוא לתת לי יד ובין רגע המעגל נסגר קופצים לעולם המחר הבשורה נמצאת בכל מקום היא כתובה בכל כתבי החזון זו הדרך, הדרך לשלום עד שנאחד את כל הלבבות הי אני רואה הבנה... יש לי חלום שאולי יבוא היום בו יראו כולם איך אור גדול עוטף לאט את העולם "האור והצל"- סאבלימינל מילים: יואב אליאסי וקובי שמעוני לחן: קובי שמעוני לפעמים החגיגה נגמרת האורות אך התקווה נשארת לפעמים החגיגה נגמרת האורות לפעמים, החגיגה נגמרת סוגרים את האורות אך התקווה נשארת ולפעמים החגיגה נגמרת סוגרים את האורות אך התקווה נשארת אני מכור אל המשחק המציאות האמת הטעות הבן זונה שפתח ת'פה עלי ואתמול הלך כפות הרעב השבע השוחה הטובע הטיפש הכל יודע הביישן הנוגע הגבוה הנמוך החי השפוך האחד רועד מקור שהשני מכוסה בפוך המוח הכח ששת החושים הבת זונה ששברה לי ת'לב בדקה וזרקה אותי לקרשים הדמעות השעות המילים האולפן המניאק שצרב את זה לכולם עד שזה מוכן הדיכאון השביזות התקווה המרה הצל שאיתי לידי תמיד מושך אותי מכל צרה הליטופים סתירות שמחה העצב חיקויים שמצליחים למרות שהם שלא יושבים על קצב המטוס בשמיים הדם בורידים D.D.D. DOWN TOWN NEW YORK המזוודות עם הבגדים ה Sesame Chicken ה-כאב בטן ה-קומה ארבעים ואחת דירה מפוארת במנהטן ה-ניקוי ראש אחי הדף חלק לבן מלא אנרגיה כאן אני מוכן הנקמה החזרה האור מציון המצעד הפזמונים, המקום הראשון הכתב העיתון הפלאש הצלם הגרביים בארון שלי מתמלאות במזומן ה-אולפן שבחדר התווית על הסוודר ההורים שלי שאומרים לי שאצלי הכל בסדר הגלים והאתר המסר עובר המלך עם הכתר כאן ובחיים לא עוצר הצלצולים נכתבים חתימות ברחוב בנות באות מרחוק רוצות לראות את סאב מקרוב קנאים שלא נתנו כבוד לומדים לאהוב כולי סאבלימינל בחוץ אך מבפנים יעקב, עדיין לפעמים החגיגה נגמרת סוגרים את האורות אך התקווה נשארת לפעמים החגיגה נגמרת סוגרים את האורות אך התקווה נשארת ה-ת' ה-א' ה-ק' ה-ט' ה-דף הדיו האמת של העט הלבוש הטישטוש הכסף הרכוש שפתאום נעלמים כאילו שלא הרווחתי גרוש ההופעות הבנות האלכוהול הכתבות לשמיים מרימות בגובה הן עוזבות הנפילה ההתעוררות הזוהר ההסתנוורות היהלומים על הידיים לא האיכות הכמות הפיגועים הדתיים השוק הזיופים שכל פעם מחדש את היום שלי מזיינים העצב המצב הצל עכשיו מי בכלל זוכר שאני נולדתי יואב? הלחץ התסכול הטיסה שלי לחו"ל החזרה למציאות למחלות לעיכול האקדח ההדק הדקירה הסדק אוהב ת'מדינה אבל זה לא אומר שיש בה צדק האור מציון יותר מחבר חי מיום ליום ואף פעם לא מוותר הכובע השירים הקעקועים השרירים המגן דוד שעל הצוואר מלא באבנים אני אנוכי גילוי עצמי עדיין חי בצל אבל כולם מכירים אותי האור המסע הסוף ההתחלה אלפיים ואחת אנחנו פה על המפה ולפעמים...

THE sky angel

New member
ועכשיו- לשיר שלי.... "התקווה"

של סאבלימינל........ קבלו אותו!!! "התקווה"- סאבלימינל מילים ולחן: קובי שמעוני אני ראיתי כמה הם הלכו יותר מדי מהם לא חזרו חברים נפרדו, בתים נשברו דמעות של משפחות נשפכו ניצנים של אנשים, פרחים שלא יפרחו התקווה בראשנו, אהבה בנפשנו החלום ברוחנו אז לעד נמשיך בדרכנו נעלמה לה הדממה, שוב קולות המלחמה עוד חייל חוזר עטוף במה? בדגל המדינה דם ודמעה נספגים באדמה עוד אמא המומה, נשארה לה רק תמונה תקווה בלב נועל כי עם חזק לא מתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את הכח לשנות מה שכן בואו נמשיך, החיים לפנינו לא מאוחר כי מחר יום חדש החלום יגווע אם נאבד את התקווה אז הושיטו יד לאהבה הבטחתם יונה, ברקיע יש עיט אחי, סרפד רעיל עוקץ זה לא עלה של זית חיים בחלום, כולם מדברים על שלום אבל יורים, מושכים, לוחצים, סוחטים את ההדק בעולם של פיגועים אנשים תמימים עוד מדברים חיים באשליית הצדק, הם מרחיבים בעם את הסדק עובר טירוף יומיומי כדי לשרוד לא רוצה לחיות כדי להילחם סאב נלחם כדי לחיות נוטע תקווה, משריש שורשים מגן בגופי על החלום שלא יתנפץ לרסיסים די, מספיק עם הכאב מספיק עם הדרמה שנה שהאדמה מדממת לא נמה, ולמה תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את האומץ לנסות לתקן בואו נמשיך, החיים לפנינו... אלוהים, תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין תן לי את הכח לשנות את מה שכן תן לי את האומץ לנסות לתקן את העולם בואו נמשיך, החיים לפנינו... "הפינאלי"- סאבלימינל מילים: יואב אליאסי וקובי שמעוני לחן: קובי שמעוני זה הפינאלי , סאבלימינליריקלי נתקע לי נכנסתי למשחק למה המשחק אוניברסלי! נורמלי זה בא לי היפ הופ אורגינל אוכל את כל המתחרים ותקרא לי קניבל כל מה שצריך זה פטיפון, מיקרופון כישרון, סגנון, כל שיר נהיה המנון אני האור מציון ואין לי מחירון אז שכולם יפלו, אני אהיה כאן אחרון סאב "מרו מרו" no.one איצי באן" לא בזרם לא כולם אבל בזרם של הדם אני מטורף כמו כפית של קקוקאין אבל חכם שם טבסקו על קונדום - בנות אומרות שאני חם אם נרטבתי?! בחיים אנלא מחליד! ואם רציתי את סי היימן הייתי מעביר אז תבין חוקים עלי לא תופסים " עובדה" אני לא איטונג אבל כולם קונים הם מבינים ת'עניינים הם מרימים ת'מסיבה אנשים אחד על השני בתוך הרחבה תרימו ת'יידים אל השמיים תנו לו כבוד גם ב - clup clup למה אם היו מוכרים מילים אז אני חנות מפעל סאבלימינל מפיל אויבים יותר מסטיבן סיגל מחכים לדיסק יותר משחיכו למונדיאל יש לי טקטיקה מילולית קרבית דרגה של רמטכ"ל אני המקור בלי שום קשר לציפור אני הראשון שכל אחד מכם יזכור אלוהים ישמור, האור רותח כמו קיטור לא מחכה בשום תור, ישר חותך כמו מסור תזכור סנדלר חכם לא הולך יחף איש המערות לא מפחד מעטלף סאב שולף תעשייה שלמה מהמרתף נושף לכם בעורף "תאמין לי שזה כיף" "ואני לא לבד"! לא אל תתבלבל מאחורי האור עומד אח שלי הצל תתפלל שהקרטל של ישראל אומר fuck it החיים מסובכים , אבבל אל תתעסק אם מוות הם מבינים ת'עניינים... ישראלי מסיבי, ה- mc האולטימטיבי כל כך פרובוקטיבי איך שתראי אותי תרטיבי משמיעים אותי ברדיו באופן כל כך אינטסבי עד שהצל הפך להיות mc רדיו טקטיבי עכשיו דממה, הצל על הבמה כל כך חם שהקהל בא עם קרם הגנה כן אני לוהט, קרינה אני פולט, שמסתכלים עלי רק עם משקפיים של ארנט ישראלי עצבני, אימיתי, אמיתי סופר mc קרימינלי אני סאבלימינליריקלי זה אחי, אנלוג או דיגיטלי , shit לא מקורי , אז אני כל כך מחתרתי , שהשטן מפיק אותי מקיף אותי אותך בקול שלי, סראונד סאונד dvd, עם סגנון יחודי, אגדי, בלעדי הצל זה אני , חתום ב t.a.c.t מי? הם מבינים ת'עניינים... "הפרד ומשול"- סאבלימינל מילים: יואב אליאסי וקובי שמעוני לחן: קובי שמעוני שלושת העיניים פתוחות אוזניים שומעות מזימות ברחובות גחלים לוחשות גשם שוטף, עסק רופף גג דולף את התסכול במסיכה עוטף הלב שורף צרות נופלות על הראש ידיים לא תופסות אותן להבות חמות צריך לכבות אותן די! בום ביי ביי איך הכל נופל עלי דלתות סגורות מאחורי ומלפני ומצדדי אלוהי הלוואי תרד אלי רודפים אותי בחיי אויבי מאוחדים רוצים להשמידי אנחנו מניקים ומחמשים את השונאים די! כוונות טובות אבל היום אני בין כוונות של תותחים חזית הקרב על הרצפה לשכב בטלוויזיה רק שטויות סאב מקשיב ונעלב פוליטקאים עוד רבים בין ימין ושמאל הפרד ומשול היי ביחד נשרוד לחוד ניפול וזה הכל. ביחד נשרוד לחוד ניפול, ביחד נשרוד לחוד ניפול רחובות הזעם מרעידים עולם כרעם לא מוותר היום לא מוותר אף פעם עם מגן דוד עד יומי האחרון שוב פעם מאסקנטייפ נמרח על החלון לא חלום להצדיע לדגל לעמוד להמנון ולחשוב שעלה של זית מייצג ת'שלום מצטער הוא לא גר כאן יותר הוא נחטף או נרצח הייה שלום חבר לחיצות ידיים לחיוכים מזוייפים הסכמים בדם נחתמים איפה אלוהים? הטקטיקה פוליטיקה אין אפילו אתיקה צרחות הקורבנות הופכות לאט לאט פואטיקה יושב בסלון מגרד ת'ביצים בזמן שאח שלי טוחן אבנים בשטחים אני לא דתי בשקל מראש מתנצל but הגיע היום שגם הצל יושב בבית מתפלל היי ביחד נשרוד לחוד ניפול, ביחד נשרוד לחוד ניפול שנת אלפיים ואחת אלפיים ושתיים לעם היושב בציון עדיין צריך לפתוח את העיניים שלא יסגור אותן ללמוד מהדברים שאנו רואים לא לברוח מהם ולא לשכוח אותם מעכשיו ולנצח ביחד נשרוד לחוד ניפול, ביחד נשרוד לחוד ניפול

קשתונה

New member
הנך יפה-עידן רייכל מתוך

הפרוייקט של עידן רייכל. במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו מצאנו השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שאביאו אל תוך עירי אל בית אימי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כאור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי הינך יפה רעייתי אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי (להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה) מילים-הממממ אני חושבת שיר השירים או משו כזה לא?

יום חדש-אות חדשה...:)

והיום,האות היא ו'. והשיר הנפלא הזה מזכיר נשכחות מימים יפים וטובים בעבר הלא כל כך רחוק... ואיך שלא-אריאל זילבר/מוש בן ארי "ואיך שלא אפנה לראות תמיד אתה ארצה להיות שומרת לי היא אמונים לא מתרוצצת בגנים וגם אני בין הבריאות לא מתפתה לאחרות גלים עולים, חולות נעים יבשת הרוח בעלים. ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות וזרם דק קולע ותפילותיי לרוח נענות. שקט עכשיו... וכל אחד עסוק בענייניו אל הרופא הכי טוב במדינה בכדי לחשוף עד הסוף אך התמונה לא משתנה מילים מילים ואת משמעותם יבוא לו גל לשטוף אותן אבל אני כרוך אחריה מחכה לי בלילות ללכת שבי אחריה לשמוע את הציפורים שרות. ואיך שלא אפנה לראות תמיד אתה ארצה להיות... "

נ ו ם

New member
וידוי-אלכסנדר פן (יהודית רביץ)

מילים: אלכסנדר פן לחן: סשה ארגוב מעילי הפשוט ופנס על הגשר, ליל הסתיו ושפתי הלחות מני גשם כך ראית אותי ראשונה, התזכור? והיה לי ברור כמו שתים ושתים, כי אהיה בשבילך כמו לחם ומים וכאל לחם ומים אלי תחזור. בענינו המר, בעבור אותך זעם גם למוות אתה קיללתני לא פעם וכתפי הקרות רעדו משמחה כי היה לי ברור כמו שתיים ושתיים שיובילו אותך בגללי בנחושתיים וגם אז לבבי לא יסור מעמך כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת אבל זכור איך נפגשנו בליל מלילות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת רק אותה אהבה עניה וסוררת, באותו מעילון עם אותו ציץ הורד באותה השמלה הפשוטה משמלות אם יהיה זה שנית אל יהיה זה אחרת יהיה כך, כך יהיה אות באות וקינאתי לך ובחושך ארבתי ושנאתי לך ועד דמע אהבתי וביתנו שמם מחיוך ומצחוק ובשובך אל הבית, מרוד כמו כלב עלבונות של זרים בי נקמת פי אלף ואדע כי חשבת עלי מרחוק ובלילה ההוא, עת הטחת בדלת והלכת לעד ואני נושאת ילד רק חשך אור עיני אך לבי לא נשבר כי היה לי ברור כמו שתיים ושתיים שתשוב עוד אלי ותיפול על ברכיים ואני בפניך אביט ואומר כן, היה זה לא טוב, היה רע לתפארת אבל טוב שנפגשנו בליל מלילות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת רק אותה אהבה עניה וסוררת באותו מעילון עם אותו ציץ הורד באותה השמלה הפשוטה משמלות אם יהיה זה שנית אל יהיה זה אחרת יהיה כך, כך יהיה אות באות הן ידעתי שאין לי אוהב מלבדך וידעתי: המוות יבוא מידיך ואני מחכה ומצפה לזיוו הוא יבוא פתאומי, כגרזן על עץ יער או יקרב לאיטו, בעינוי ובצער אבל לא מידי זר - מידיך יבוא וגם אז לביתך, בליל שכול וליל עוני בחלום עוד אשובה, כסילה שכמוני ואומר: הנה באתי מנדוד בשבילי כי היה לי ברור כמו שתיים ושתיים שאבוא לביתך בעצמך עיניים עד אשר ישאוך בדרך אלי כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת אבל עד לי האל החורץ גורלות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת רק אותה אהבה עניה וסוררת באותו מעילון עם אותו ציץ הורד באותה השמלה הפשוטה משמלות אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת יהיה כך, יהיה אות באות ואולי:: (נראה לי שקוראים לזה כינרת שלי אבל שירונט אמר אחרת) מילים: רחל לחן: יהודה שרת ואולי לא היו הדברים מעולם אולי מעולם לא השכמתי עם שחר לגן, לעבדו בזיעת אפי מעולם, בימים ארוכים ויוקדים (ארוכים ויוקדים) של קציר במרומי עגלה עמוסת אלומות לא נתתי קולי בשיר מעולם לא טהרתי בתכלת שוקטה ובתום של כינרת שלי... הוי כינרת שלי ההיית, או חלמתי חלום?

hadasbaril

New member
זה אחד השירים שאני אוהבת במיחוד

(חש לי דיסק מדהים שמשוררים מקראיים אלכסנדר פן.....אני חושבת שוידוי בביצוע חנא רובינא.מדנים. ולךתרומה שלי: מכופף הבננות אריק איינשטיין מילים/לחן: מאיר אריאל, שלום חנוך הידעתם מה מתרחש בכל הבוסתנים בלילה בו שותקים הצרצרים והתנים מופיע לו פתאום מאי משם או אי מזה אפס איזה מין גמד ענק, אני חושב כזה השד יודע איזה שד אותו כל כך מריץ לכל המישמשים ניגש הוא ועושה חריץ בכל התפוזים הוא מנקב נקבוביות ובפירות הנגועים הוא שם רקבוביות אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות מכופף הבננות, מכופף הבננות אבטיחים הרי ראיתם בצידי דרכים עכשיו אתם יודעים מי מסמן את הפלחים תודו שככה לא היה בכלל נראה פלפל לולא מיודעינו הזריז גם בו טיפל זה הוא אשר מושך את הפטמות בלימונים אה, נו, תנחשו מה הוא עושה לרימונים אני צריך לומר לכם, כמעט חטפתי שוק כשרק שמעתי מה שהוא עושה לארטישוק אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות מכופף הבננות, מכופף הבננות לראות אותו אפשר עם איזה אינפרא צעיר אם כי מה שרואים זה רק הפס שהוא משאיר תרד אל הבננות אם אתה לא מפונק ושם, אומרים, אולי תוכל לשמוע את ה"קנאק" הוא את כל התפקיד הזה, עתיר המעשים ירש מאבותיו הנפילים הננסים מהם למד הוא טריקים מדי לילה בלילו אבל כיפוף בננות, זאת ההברקה שלו אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות מכופף הבננות, מכופף הבננות ואות חדשה ן-יש שירים בו?כן,יש מעט. ושום סלע מילים: תרצה אתר לחן: עדי רנרט ושום סלע לא יזיז אותי מפה ושום ענק נורא לא יוכל לי אני רוצה רק פה אני רוצה רק פה ושום טייפון לא יעזור ושום סופה לא קר לי לא קר לי ואני רוצה רק פה להיות עד סוף ימי מול אדן וחלון אני רוצה רק פה כל כך נעים לי פה שכבר ממש אפשר להשתגע או לישון או לישון ושום סלע לא יזיז אותי על כן ושום מפל אדיר לא יוכל לי אני נמצאת רק פה אני נמצאת רק פה ושום סופות ורעשים לא יעזרו פה קל לי פה קל לי ואני רוצה רק פה להיות עד סוף חיי מול קיר, ספה, ארון אני רוצה רק פה כל כך נעים לי פה שכבר ממש אפשר להשתגע או לישון או לישון

זורקה

New member
אני עוד שנייה פורצת בבכי מר!!!!!!!!

כתבתי הודעה ארוכה ארוכה ארוכה עם כל המילים של ואולי/ עברי לידר ואת מתפשטת/ כנסיית השכל וגם כתבתי שתוך כדי חיטוטים וחיפושים בדיסקים שיש בבית כדי למצוא שירים באות ו' מצאתי גם את הדיסק של ארקדי דוכין שיש בו את "הבלדה על האיש שהחליף את הירח", ואני ידעתי על קיומו של הדיסק פשוט חשבתי שאין בו את השיר הזה. טאני כ"כ שמחה! כי השר הזה כ"כ יפה ולא שמעתי אותו מאז פולין, היה את זה למדריך שלי בדיסק, וסוף סוף אני יכולה לשמוע את זה :))) וכל ההודעה היפה, הארוכה והמושקעת שכתבתי נמחקה!!!! לקח לי בערך שנה לכתוב אותה :( אני עצובה!

זורקה

New member
וכמו כן (איך יכולתי לשכוח?!?!)

כתבתי גם מילים לשיר באות ה' השמיים הכחולים/ אסף אמדורסקי זה שיר ממש יפה אבל אין לי כח לכתוב עוד פעם את המילים חבל חבל.... בכלל, נמאס לי מהשרשור הזה הוא מייגע!!!

קשתונה

New member
המילים שזהר לא כתבה:

(איזה חברה טובה אני אי אללה...) ואולי-עברי לידר אמרו לה לגשת, אמרו לה לשכב לחצו לה בבטן, הרביצו בגב אמרו לה ילדה, את פנים אחרות מכולם אמרו לה ילדה, אין לך מקום בעולם אמרו לה תראי, את חושבת אחרת וגם כשגדלת את עדיין זוכרת נשברת ועפה לשמיים שלך ואולי במקרה יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים ואומרים לה לשמוח, רוצים שתאהב רוצים שתצחק, שתחיה ועכשיו אבל איך בחלום, היד מתרוממת זה נראה אמיתי והנה היא שוב משחקת איתם והם נחמדים אוספים ממתקים ושומרים שאולי במקרה יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים ואיפה החיים שלך היום,הא? מערכת ויתורים גדולה זה לא האמיתי שמחפשים זה רק הרגש שחוטף מכה דירה יפה בעיר קרה, רחוק נכאן כל כך רחוק עכשיו, רחוק מכאן ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים ואיפה החיים שלך איפה חברים שלך ואת מתפשטת-כנסיית השכל שקט הלילה חודר האנשים מתקפלים האנשים משאירים רחובות קרים ואת מתפשטת משילה עור של נחש נראית קצת פוחדת נראית קצת כמו לא איכפת שקט הלילה צועק האנשים מתחבאים האנשים משאירים רחובות ריקים ואת מתפשטת משילה עור של נחש נראית קצת פוחדת נראית קצת כמו לא איכפת

יום חדש-אות חדשה,והפעם ז'.

כהרגלי,גם הפעם הקדיש אותו למישהי מיוחדת, וגם הפעם היא תבין את זה לבד. "זה כל הקסם"/נמרוד לב,אורלי פרל " מסתכלים עליי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אני צייר ואת זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה הנשימה כמה זמן אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ אבל אין כלום בעיניים גם המילים הן ריקות כמו האוויר שאני נושפת. כל הלילה נושמת ונושפת מתאדה לשמים כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אתה צייר אני זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה הנשימה מסתכלים עליי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל,זה כל הקסם"

rinani

New member
זזים עם הבאס

Baby You Can Bounce Like Us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס And It Might Sound Crazy היפ הופ בעברית That's Amazing Don't Doubt The Fact That, mmm Baby You Can Bounce Like Tact, ohhh yeahh אני שלאגר אסקימו לימון הנה אני בא תנו בפעמון, השטיח האדום יש לי ת'מפתח של העיר הצל והאור פה, תשימו ת'ידיים באוויר (אה הא) מפציץ במות מתל אביב ועד קהיר אני מזהיר, אף חור בעיר אני לא משאיר לא מיוטבתה אבל אני זה עם השפיץ כל חריץ נפיץ אני מפציץ, בוא, בוא תציץ אני בא עם מעיל עור, לימוזין שחור (חור) בלונדה מקדימה, שחרחרה מאחור (אה) ת'-א'-ק'-ט' שומעים בכל חור ת'ההצלחה הזאת פשוט אי אפשר לעצור בחיי, בחיי, אין סצנה בלעדיי Menage A Troie מי? Me, Myself And I עד מתי? עד מתי? אין סוף לנדודיי If I'll Die אל תגידו, אל תגידו דיי Ohh ohhhh yeahh Baby You Can Bounce Like Us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס And It Might Sound Crazy היפ הופ בעברית That's Amazing Don't Doubt The Fact That, mmm Baby You Can Bounce Like Tact, ohhh yeahh (יו יו יו) בהתחלה כולם דיברו, שמעו על צ'אקי די אלון ואז נכנסתי לתמונה, דופקים בנות בבית מלון מביא אותם אל השכונה, מכניס ת'חברה לתמונה נותנים להם על השטיחים, לא ללכלך את המיטה קליפואורגיה, הכל התחיל מהשירים ישבתי וכתבתי, נפתחו לי הקלפים בחרתי את המלך, קונה בתים נוצץ כמו כוכבים, מפוצץ יהלומים, תבין יש לי דברים שבן אדם ממוצע חולם עליהם כוסיות, רכוש, מכוניות יפות שומר עליהם קלוט ת'דאווין מהזווית 3 60 מעלות, עולות בסוף הסנוביות רוצות משתין עליהן Baby You Can Bounce Like Us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס And It Might Sound Crazy היפ הופ בעברית That's Amazing Don't Doubt The Fact That, mmm Baby You Can Bounce Like Tact, ohhh yeahh Every Day, Every Night חורף עד הקיץ פותחים בנות כמו חשבונות בנק בשוויץ Right?! אצל התאקט מאות דולרים מצטברים בתוך צנצנת כספת מפוצצת עד הסוף ולא ננעלת Got Some Fucking Girlies מחכות לי בנתניה גג פתוח, לא פנטזיה Sipping Sipping עוד שמפניה לא נגמר, זהב לבן על הצוואר That Match The Fucking Earrings שקניתי לתמר איזה מאמי, פגשתי אותה בבית מלון מיאמי בערב מועדון ב-VIP אני ורמי לא נגמר לי I'm On The Phone With Eli-Assi I Catch A Flight לבן גוריון, חכה עוד לא נמאס לי זורק שקלים אחי We Make The Fucking Party בקבוק שלם של וויסקי ושתים עשרה בקרדי 2 מרטיני, לזאתי פה עם החוטיני Tacti, Lucky, Chucky Fucking Hos And Lamborghini כל הסצנה בדרמה בובה פראית, דוסון קריק אני כולי בלינק בלינק Rocking Zion עם שיק למרו מרו, מזרון מלא פולוס דינרו נהנה מהמקצוע, מתפרנס ממנו עושה ביט במערה החשמלית, איי קראמבה מחתרת יהודית כמו חסמבה, הבנת? טבעת יהלום, כוס קריסטל טס לניו יורק במחלקה הראשונה - אל-על נשים בתור, אחי, 3 שנים תמרור עצור אצלי סלקציה בכניסה שאלוהים ישמור אותי שום דבר כבר לא יעצור אותי אין מולי אף לא אחד שיעבור אותי חולה על המיקרופון פארק הירקון יהיה דוגמא לנצח נוקע ת'רגל, עולה לבמה עם דלי וקרח לא הופעה זה רצח, המקצוען בווגאס מזומן על השולחן מי איתנו כאן? Baby You Can Bounce Like Us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס And It Might Sound Crazy היפ הופ בעברית That's Amazing Don't Doubt The Fact That, mmm Baby You Can Bounce Like Tact, ohhh yeahh You Can Bounce You Can Do It Through The Rhythm Yeah Baby You Can Jab In You Can Dance All Night !Whoa Whoa You Can Bounce You Can Do It Through The Rhythm Yeah Baby You Can Jab In You Can Dance It All Night Bounce, Bounce, Bounce Bounce, Bounce, Bounce Baby We Can Bounce Like Tact, yeahh

למעלה