יש לי רעיון נחמד...

נ ו ם

New member
אני בעד. תני מילה.

אבל המילה צריכה להיות בשם של השיר או בתוכו או מה?

THE sky angel

New member
לא משנה... בכלליות כזה..

המילה הראשונה היא- טררררררררררררררררררררררררם בננה
אפשר שזה יהיה בהטיות שונות- בננות, בנני, וכד', ואפשר שזה יהיה באנגלית- bananas... וזהו... :)

THE sky angel

New member
לא לא לא לא לא...

אני יותר חשבתי על "מכופף הבננות"....... :) משו בסגנון הזה

לא הצלחתי למצוא את המילים של

מכופף הבננות (כמובן שזה היה השיר הראשון שעלי בראשי), אבל הנה אחד אחר: בנני ובנוני יורדים במדרגות בנני ובנוני יורדים כאן בזוגות בננות בפיג'מות הם חברים טובים של מולי, אפי, לילי הדובים החמודים!

נ ו ם

New member
לא! אבל מכופף הבננות כן!

מילים: שב"ק ס' לחן: שלום חנוך אני המכופף ששובר את הבנות הן רואות אותי בשטח מתחילות מכות לא נופל למשחקים המטופשים של הנשים רק חושבות על השקלים מירו זה אני איש של זופ קצר בא נכנס הולך אנ'לא אבוא מחר את כבשה אני הזאב ובשבילך - מכופף הבננות אני חמי אני פה וחם לי בפה אני גולש אוו כמה שאני יפה אני אוסף חורים על חשבונן של נקבות פלומפי בי כבר יאסוף את הגופות ביום ההוא אני פתחתי את מלחמת העולם את כל החבר'ה מעיראק אני החזרתי על גלשן את החריץ של המשמש שלך אני קוטף תני לי ת'בננה ואני כבר אכופף לא שם לא קם אני הגבר המושלם והבנות שהן יודעות הן רוצות אותי כולן מחפשות אותי בכל פינה הן עושות בתחתונים כשהן רואות את העצמה אין לכן סיכוי את זה אתן יודעות עמוק בפנים אתן עדיין מקוות מוקי זה אני הכובש זה הכינוי ואני מכופף הבננות השם שלי זה מוקי ממשפחת ג'ון קלוד עלי אתן חולמות כשאתן מתפשטות אנ'לא חוגר חגורה אנ'לא נוקט באמצעים בואי אלי על 4 הסדינים רטובים אני ללוקח לי את מירו ואת חמי אייס מאסטר דויד כאן יושב לי על הבייס אז שימי אותי בפה ותתחילי לעופף בואי אלי על 4 כי אני המכופף קוראים לי מירו ואני מכיר בנות מארגנטינה ובנות מברזיל יש ת'בת של ראש העיר יש סמויות של משטרה היה כבוד גדול גם להכיר את אחותך יש בנות - אנ'לא נוגע עם מקל צוללות אלי מפחד להסתכל כל הבנות הן יודעות להתעלף כולן רוצות את הבננה של המכופף אני באתי מעיראק להפיץ פה את הקנאק וולאק - מכונת מין מהשבק עוד כיפוף שם עוד כיפוף פות עוד כיפוף קטן אני עושה מצוות היא תחטוף שוק כשהיא תראה ת'ארטישוק שלי אחותי אני חקלאי גזעי תחליקי על בננה תגישי לי קבילה אני עשרים סנטים אחרי הברית מילה מכופף הבננות

הנה

מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון את גופך עטפתי בפרחי יסמין וכשהתחממתי לאורך שקעתי בחלום הירח שר שיר במתנה וכשהתעוררתי ניחוחך היה כשל המנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון ובבוקר שטנו בין אדוות גלים כשהשמש שוב שקעה בים חזרנו לחלום עוד ירח שר את אותו השיר וכשנתעורר לבסוף שוב יחזור עלינו ניחוח המנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון עוד סיבוב ודי מנגו בננה ומלון דבש וקינמון כך הביתה מנגו בננה ומלון דבש וקינמון

נ ו ם

New member
שיר עם אגרטל

במקרה אחותי שמעה את הדיסק ירמי קפלן = במוקדם או מאוחר. כמו בסרט שראה הוא התלבש בחליפה ושם את הפרחים שקנה באגרטל על השולחן פתח את החלון עישן סיגריה אחרונה וכתב צוואה על נייר מכתבים ורוד. אין לי, אין לי, אין לי מנוחה נדמה לי שאיבדתי תחושה אין לי כוחות - אשאיר לך זר אחד על השולחן במוקדם או מאוחר אחכה לך עם זר בשמיים אחכה לך עם זר בשמיים. הוא השתהה לעוד שניה ואז חייך לעצמו: "איך שלא אסתכל על זה אני קבור בגהינום" איו לי, אין לי...

קצת דומה

אומנם אין בשיר צנצנת, אבל עשיתי הסבה לאחת המילים: השפן הקטן שכח לסגור הדלת, הצטנצן המסכן וקיבל נזלת...

והנה צנצנת אמיתית

ימי הפרח והאהבה ברחוב קטן הפונה הימה ריחות הנענע וקולות השוק כשאמרת לי בוא לא שאלתי למה חדרון קטן על הגג שפוף החלון קרוע חסר לו בורג קוץ בצנצנת של חמאת אגוז על המדף שניים לאה גולדברג אלתרמן וזך , ועמוס עוז. מקל הקטורת שבא מהודו תקליט חדש של שכחתי מי ואת אמרת לי שכל הסוד הוא מה שכבר אמרתי לעצמי. רוח מן הים קמה ונמוגה לכל החידות נמצא פותר על מזרון עשב עשינו יוגה כמ בקמא סוטרא ועוד יותר שניים תיירים את נפשם יתורו המריאו יחד אל הטיסה בחצי הדרך אל הגורו ראית אותי בצבעי מסע תה הצמחים בדבש שפתיים ריקמת צבעים על בדי קטיפה כל הכוכבים שבשמים מתחו ביחד יריעת חופה. רוח מן הים קמה ונמוגה.. איפה את היום אלוהים יודע עשית מיליונים או עשית תשובה, איפה שלא תהיי בטח את זוכרת ימי הפרח והאהבה.

שוטי הנבואה-תשאירי לי פרח

אז אם תלכי מפה מחר, תשאירי לי פרח, אני אשים אותו באגרטל כחול ועד שהוא יבול אני אחכה לך ובזמן,שאת לא כאן , הפרח יהיה לי הסימן, תשאירי לי פרח... ואם תחליטי לא לחזור הרי שום דבר לא יעזור, שום דבר לא יעזור. אני אקבור ת'פרח שנבל, ואנפץ ת'אגרטל. ובזמן, שאת לא כאן, הפרח יהיה לי הסימן, ובזמן (אוי אוי אוי) שאת לא כאן, הפרח יהיה לי הקורבן. תשאירי לי פרח... כמו שני אנשים גרים ביחד, כמעט שלוש שנים שותים קפה, שוברים צלחת יושבים ומעשנים, עושים בלילה אהבה, הולכים לראות סרטים קוטפים ביער פטריות וסתם מסתלבטים, וסתם... אז אם תלכי מפה מחר, תשאירי לי פרח...

נ ו ם

New member
אוי לא זה קל מדי!

לעולם בעקבות השמש מילים: אהוד מנור לחן: רוני וייס יום חמים יום קסמים יום תמים הלכנו עם השמש בערוב, יום זהוב, לילה טוב היה לנו ליל אמש בוקר קם מול הים אי משם נכנס היום בשער בחלון עץ אלון ווילון ניצחו באור השחר כן, כן, כן, כן לעולם בעקבות השמש לעולם בעקבות האור השמש את יומי רושמת וליבי ציפור בן אדם, קום נרדם לא נדם הרוח שבתכלת ראש הרם אור קרב אור זורם ישר אל סף הדלת כן, כן, כן, כן... המילה הבאה היא - איתן.

THE sky angel

New member
../images/Emo9.gif

הנה לך... :) איתן- חווה אלברשטיין. מילים: דליה רביקוביץ' לחן: מוני אמריליו הילדים הגדולים הכו את איתן וזה לא צודק בהחלט כי איתן הוא עדיין ילד קטן והם כבר לומדים אלף בית והוא לא עשה שום רעה לחבר רק עמד בפינה לא הרחק וכשהם שיחקו במשחק העיוור הוא גם כן ביקש לשחק אך איתן לא ידע אז את כל הכללים ועצם רק עין אחת אבל הם הילדים, הילדים הגדולים הרגישו בזאת מיד הילדים הגדולים הכו את איתן אך ודאי הם חשים חרטה כי איתן עדיין הולך אל הגן והם כבר לומדים בכיתה הם אמרו לו רמאי וקראו לו שקרן וציוו שמי תסתלק אך איתן באמת הוא רק ילד קטן שרצה מאוד לשחק איתן הקטן עומד ושותק עכשיו הוא עומד מן הצד הילדים לא קראו לו יותר לשחק והשאירו אותו לבד יש לו בבית כדור ובלון וגם מכונית מהירה אך עומד הוא עצוב ומביט בחלון כי קשה לשחק בלי חברה אבל מחר הוא יקום וילך אל הגן זה הגן הנמצא מול ביתו שם כבר בטח ימצא לו חבר נאמן שאפשר לשחק איתו

למעלה