יש לי רעיון נחמד...

קשתונה

New member
דו הוא דוב לבן צפוני

רה הוא ריח של עוגות... כולם מכירים נכון?:) דוד רמוס,ה:)

נ ו ם

New member
דרך המשי. שיר ממש אירוטי.

מילים - צרויה להב. יהודית רביץ שרה. בוא נעבור בדרך המשי דרך קירות התוך בוא נטביע את כל הקושי בכל אגמי הרוך - גוף בתוך גוף בתוך גוף חום בתוך חום בתוך חום ציפור מתרוממת לעוף אישה נשברת בי פתאום.

דיווה

יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה יש קסמים ויש ימים קשים ובמה שהיא כולה שלה למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה יש נשים, דמעות של החיים הן ישאו תפילה ללא מילים למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה

דרום השרון זה הבית שלי

במרכז הארץ בין שדות וכרמים יש חממה קטנה (?) בה מגדלים ילדים כל אחד פה אצלנו יקבל את הטיפול הנכון כאן אצלנו בדרום השרון דרום השרון זה הבית שלי דרום השרון זה המקום בשבילי אם בכל העולם תחפש לא תמצא עוד כזאת מועצה עוד כזאת מועצה... לא זוכר את ההמשך.

שקסי

New member
איזה ילד אדיר אתה עמרי!!!

פחח לכבוד מוראל דרום שרון בשירים!

שיר לא כ"כ קשור אבל רציתי לשתף אתכם

בו.... Why does the sun go on shining? Why does the sea rush to shore? Don't they know it's the end of the world, `cause you don't love me anymore? Why do the birds go on singing? Why do the stars glow above? Don't they know it's the end of the world? It ended when I lost your love. I wake up in the morning and I wonder why ev'rything's the same as it was. I can't understand, no I can't understand, how life goes on the way it does! Why does my heart go on beating? Why do these eyes of mine cry? Don't they know it's the end of the world? It ended when you said good-bye. נעמי- אני מקדישה לך את השיר הזה:) את כבר יודעת למה.... השיר הזה תמיד מעלה לי דמעות בעניים...

rinani

New member
דמעות של מלאכים

דמעות של מלאכים. דמעות שקטות דמעות יפות ועצובות. זולגות באופק דמעות ומחפשות... מה הן מבקשות? אהה... כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר, אז בעולם הזה עצוב לנו יותר. דמעות של מלאכים. מדוע הם בוכים המלאכים? אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאך, בעולם עצוב כל כך. כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר, אז בעולם הזה עצוב לנו יותר. וגם אנחנו כאן רוצים לבכות יחד איתם מה לעשות?... רוצים לבכות והדמעות אינן יורדות, הדמעות אינן זולגות. כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר, אז בעולם הזה עצוב לנו יותר.

דרך ארוכה- גלי עטרי

מילים: תלמה אליגון רוז לחן: קובי אושרת דרך ארוכה אני כעוף בנדודיו אני כרוח חרש ימים עוברת שרה לה מסתיו אל סתיו. דרך רחוקה ואני ציפור בליל סגריר ציפור בלי בית, מה היא אל מול שמיים כשאבד לה סוף השיר. שיר הרוח על המים ולו הרבה גוונים מי אני היום ומה אני בצלילים המשתנים בשיר? כשהאור על פני המים יש קשת של צבעים מי אני היום מה היום מי אני בשיר. דרך רחוקה ובסופה אתה ניצב אבוא אליך חרש כרוח ערב נלך איתה עד תום יחדיו. דרך ארוכה ואני ציפור תלויה על בד הושט ידך לי, קרא לי, כי בשמיים כל השיר שלי אבד. שיר הרוח על המים ולו הרבה גוונים מי אני היום ומה אני בצלילים המשתנים בשיר? כשהאור על פני המים יש קשת של צבעים מי אני היום מה היום מי אני בשיר.

דז'ה וו- שלום חנוך

מילים ולחן: שלום חנוך אל גן העדן האבוד אני חוזר אל תוך השקט הקרוי - נוסטלגיה בדלת זו אני עובר אל מרחבי הזמן אל עלומי ואל חושי אל שביל עפר, מחוץ לכפר אל קרבתך אלי באור הלילה הכסוף, אהבת חיי את היית לי... למראית ה-דז'ה וו למראית ה-דז'ה וו כי מי ידע מה מציאות ומה חלום ומה אמרנו שמחר ומה היום כמו עבר אשר עבר ושוב הוא כאן, על אף הזמן אשמורת, בגורן קוראים אלי לחזור אל ארץ נעורי, הו אהבת חיי את היית לי... למראית ה-דז'ה וו למראית ה-דז'ה וו צמרמורת, סחרחורת היה או לא היה כה מתוקה האשליה - נוסטלגיה את היית לי... למראית ה-דז'ה וו למראית ה-דז'ה וו

hadasbaril

New member
דון קישוט נוסף

מילים: יהונתן גפן לחן: שם טוב לוי תשים את השיריון בתוך תיבה כבר לא מתים יותר מאהבה לדולצינאה יש שיער שיבה וכל הגיבורים הלכו אל הצבא לדולצינאה יש שיער שיבה וכל הגיבורים הלכו אל הצבא דון קישוט אתה יכול לנוח יש כל כך הרבה טחנות רוח אתה לא תספיק אתה לא תספיק אתה לא תספיק דון קישוט תשתול כמה חבצלות בגן ותשלם את המיסים בזמן המלך מת ועל כתרו נפל וכל המלחמות עכשיו זה על חשמל המלך מת ועל כתרו נפל וכל המלחמות עכשיו זה על חשמל דון קישוט אתה יכול לנוח... סנשו פנשו לדרכו הלך וכל הגיבורים קנו אקדח תהיה רגיל ואל תהיה גיבור כי אם תתחיל לשבור לא תוכל לגמור תהיה רגיל ואל תהיה גיבור כי אם תתחיל לשבור לא תוכל לגמור דון קישוט אתה יכול לנוח...

hadasbaril

New member
גם הספר יפה ועצוב ,אני ממליצה

לימי החו]פש.נכון שזה ארוך ושני חלקים אבל שווה..... רק תבדקי שמנחם פרי כתב תתקציר על העטיפה.(לדעתי זה התאור התאים כי הוא לרוב עורך בספריה החדשה...אבל לי יש רק בבית צילום של כמה פרקים. אז הנה הפרטים ותודדה למיתוס: דון קיחוטה (א+ב) מיגל דה סרוונטס הקבוץ המאוחד הוצאה: הספריה החדשה ספרות מתורגמת נושא: לואיס לנדאו מתרגם: רכה כריכה: מחיר לצרכן 98.00 ש"ח 83.30 המחיר במיתוס החסכון שלך 14.70 ש"ח

דינה ברזילאי- להקת הנח"ל

חתיכת נוסטלגיה!!!! מילים: חיים חפר לחן: סשה ארגוב סגן גד רפאלי הלך לאכול צהריים ואנחנו שלושתנו נשארנו לבד במשרד ארונות של ברזל ערמות של תיקים וסביבנו אלפי ילקוטי השרות כן אנחנו היטב מכירים את כולם לפי הטפסים בילקוט השרות מכירים את כולם מכירים את כולם אך מכל ילקוטי השרות שהכרנו רק אחד אל לבנו נגע דינה דינה ברזילי ארבע תשע שש שלוש חמש אחת צבע עיניים כחול צבע שער ערמוני הגובה מאה ושישים סנטימטר משקל חמישים ושמונה קילוגרם דינה דינה ברזילי ארבע תשע שש שלוש חמש אחת סגן גד רפאלי הלך לאכול צהריים ואנחנו עם דינה נשארנו לבד במשרד לא ראינו אותך מעולם, מעולם אך דמותך כאן עולה ממדבר התיקים היא נולדה בעשרים לשמיני ארבעים היה זה יום קיץ בשל בודאי אשכולות בכרמים תאנים בבוסתן השכלה תיכונית שם האב הוא אפרים שש שנים מנגנת פסנתר סגן גד רפאלי הלך לאכול צהריים כאן בטופס כתוב שויתרת על תמיכה משפחתית והדפק שלך בישיבה הוא שמונים והקף החזה הוא תשעים ושלוש העיסוק הספורטיבי שלך הוא שחיה הלוואי שהיינו שוחים על ידך צוחקים לגלים וצונחים על החול לך הייתה דיפטרית כשהיית קטנטנה ורשמו לך פה כף-קוף אחד דינה דינה ברזילי ארבע תשע שש שלוש חמש אחת צבע עיניים כחול צבע שער ערמוני הגובה מאה ושישים סנטימטר משקל חמישים ושמונה קילוגרם דינה דינה ברזילי ארבע תשע שש שלוש חמש אחת סגן גד רפאלי הלך לאכול צהריים השעה היא אחת הוא כל רגע עלול לחזור את קיבלת נזיפה בשמיני לרביעי אך אנחנו יודעים כי אשם הרס"ר הציון האישי במשמעת הוא בית חות דעת כללית את בסדר גמור עוד היינו שעות מחזיקים בילקוט אך הסגן חוזר כבר גמר לאכול וגם הוא מתעניין בתיקך דינה דינה ברזילי ארבע תשע שש שלוש חמש אחת צבע עיניים כחול צבע שער ערמוני הגובה מאה ושישים סנטימטר משקל חמישים ושמונה קילוגרם דינה דינה ברזילי ארבע תשע שש שלוש חמש אחת

THE sky angel

New member
דווקא אני- כוכבי ערוץ הילדים

מילים: דנה שץ לחן: דני רייכנטל אם משהו יזוז פה זה יתחיל אצלי אם משהו ישתנה פה זה יקרה בגללי אם משהו מפריע לי אני אומר כבר לא יהיה בסדר אם אני לא אתעורר דווקא אני מוכן לעשות דווקא אני רוצה לשנות דווקא אני מכל העולם דווקא אני ואז גם כולם לוקח ברצינות את מה שהוא חושב כבר לא עומד בצד מתחיל להתערב יודע שבסוף זה ישתלם לו בגדול לוקח אחריות שווה אם זה הכל דווקא אני...

THE sky angel

New member
מ-ט-ו-ר-ף! פשוט מ ט ו ר ף ! ! !

זוכרים את הילד ההוא שזייף באירווביזיון?! דרך המלך - גילי וגלית מילים ולחן: שייקה פייקוב בוקר טללים הירווני ולפני דרך מלך נבל וכתר חיברוני לשיר מעלות עוד הגיגי הומים בי ולטיפת קרן שמש חוט סרפיי גדע באחת אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה נבל המלך הוא שירתי דרך המלך היא לי חלום, היא לי חידה נבל המלך, אהבתי היחידה יום שנולד עם שחר, כמו מחזור שבטבע בא וצומח ולפתע גווע בלאט ובתוכי נוצרת שירת זהב נהדרת אל היקום אשא אז תפילה אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה...

אוווווווך איזו נוסטלגיה!!! יש לי תמ

תמונה שלי ושל בנות של חברים של ההורים עומדות על כיסאות כמו זמרות עם היד בצורת מקרופון הכתף חשופה כמו ריטה ושרות את השיר זה!! "דרך המלך היא לי דרכי היחידה" עכשיו אני באמת צב"ר!!!!!

THE sky angel

New member
חיחיחי.. מה ראשי תיבות של צבר?

אממ ויש לי עוד אחד... ועוד אחד... דמעות- אייל גולן מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי פני קטיפה שראיתי רוך ותמימות של פורקן נעורים בך לגעת רציתי ולא היו בך חיים שמך חקוק על האבן רק אהבה נשארה לי בלב את עכשיו בגן עדן ולי נשאר הכאב - אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם. מלבדך לא היתה לי אף נערה לא אהבתי לפני אמונים לך שמרתי ואשמור לך גם אחרי פני קטיפה בשמיים לי מחייכת מבין עננים את עוצמת עיניים ומתכסה לך בתכריכים - אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם. דבר אליי בפרחים- עפרה חזה מילים: אורי אסף לחן: דובי זלצר בחורף הגשם דפק על הגג אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב ליד אז הגיש לה - בלב היה חג צרור נרקיסים ריחני ורטוב צחקה - נערי החביב עוד נשוב נדבר באביב דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים אביב בא, ביקשה אביבית להיות הוריקו שדות במרחב ובניר הביא לה זרים זהבי חרציות אך היא כבר ציפתה ליום קיץ בהיר את פרחי התבל לי אסוף נתראה עת אביב יחלוף דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים יום קיץ לוהט והוא בביתו יבש כל שדה פרח בר לא שרד לפתע בפתח עמדה לקראתו ביקשה זר פרחים, לו רק פרח אחד איך יתן והכל כבר יבש אבל היא עוד חזרה לבקש דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים

THE sky angel

New member
../images/Emo93.gifיש לי רעיון נחמד../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

אולי במקום לעשות עם אותיות שזה משגע נעשה על מילים?? זה יותר קשה, ויותר מאתגר... :)

למעלה