יש לי רעיון נחמד...

אני כ"כ אוהבת את דליה רביקוביץ

לקחתי ספר שירים שלה איתי לפולין.... כל הזמן שאלתי את המורה שלי "מלכה מתי נלמד דליה רביקוביץ?" והיא הייתה עונה לי "מאוחר יותר חן...." אבל הרגע הזה לעולם לא הגיע:(

נ ו ם

New member
לא למדתי את השיר הזה שלה פשוט

יש לי בבית הרבה ספרי שירים.

hadasbaril

New member
אני למדתי אותם לבגרות:

גאווה,בוב ממוכנת וכף יד רשעה... גם קקניתי אותם ליםוהולדת.ספר קטן וסגול.....

גברת פלפלת - חני נחמיאס

מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה. אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה. זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא, פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי: "מה עם פלפלת? יש בה, יש בה משהו מוזר" בסוד ספרי לי, כפית קסמים שלי, למה רק לי? למה, למה רק לי? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה.

גבעת התחמושת- להקת פיקוד מרכז

מילים: יורם טהרלב לחן: יאיר רוזנבלום בִּשְׁתַּיִם, שְׁתַּיִם וּשְׁלֹשִׁים נִכְנַסְנוּ דֶּרֶךְ הַטְּרָשִׁים לִשְׂדֵה הָאֵשׁ וְהַמּוֹקְשִׁים שֶׁל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. מוּל בּוּנְקֶרִים מְבֻצָּרִים וּמַרְגֵּמוֹת מֵאָה עֶשְׂרִים מֵאָה וְכַמָּה בַּחוּרִים עַל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. עַמּוּד הַשַּׁחַר עוֹד לֹא קָם חֲצִי פְּלֻגָּה שָׁכְבָה בְּדָם אַךְ אָנוּ כְּבָר הָיִינוּ שָׁם בְּגִבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. בֵּין הַגְּדֵרוֹת וְהַמּוֹקְשִׁים הִשְׁאַרְנוּ רַק אֶת הַחוֹבְשִׁים וְרַצְנוּ אֲבוּדֵי חוּשִׁים אֶל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. בְּשֶׁבַע, שֶׁבַע וְעֶשְׂרִים הַשֶּׁמֶשׁ בַּמִּזְרָח גָּבְהָה חָזַרְנוּ אַל הָעִיר שִׁבְעָה מִגִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. יָרַדְנוּ אֶל הַתְּעָלוֹת אֶל הַכּוּכִים וְהַמְּסִלּוֹת וְאֶל הַמָּוֶת בַּמְּחִילוֹת עַל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. וְאִישׁ אֵי אָנָה לֹא שָׁאַל מִי שֶׁהָלַךְ רִאשׁוֹן נָפַל צָרִיךְ הָיָה הַרְבֵּה מַזָּל עַל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. מִי שֶׁנָּפַל נִסְחָב אָחוֹר שֶׁלֹּא יַפְרִיעַ לַעֲבֹר עַד שֶׁנָּפַל הַבָּא בַּתּוֹר עַל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. אוּלַי הָיִינוּ אֲרָיוֹת אַךְ מִי שֶׁעוֹד רָצָה לִחְיוֹת אָסוּר הָיָה לוֹ לִהְיוֹת עַל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. חָזַרְנוּ אֶל הָעִיר שִׁבְעָה עָשָׁן עָלָה מִן הַגִּבְעָה הַשֶּׁמֶשׁ בַּמִּזְרָח גָּבְהָה עַל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת. עַל בּוּנְקֶרִים מְבֻצָּרִים וְעַל אַחֵינוּ הַגְּבָרִים שֶׁנִּשְׁאֲרוּ שָׁם בְּנֵי עֶשְׂרִים עַל גִּבְעַת הַתַּחְמֹשֶׁת.

ג'ה איז וואן- מוש בן ארי

מילים ולחן: מוש בן ארי ג'ה איז וואן, וואלה כולו מן אללה או אלוהים אחד, שוואיה מן אבדאללה על דרך מתהלך מכור לאהבה וזה האש שמלכך בלב כל הבריאה ארים את מבטי אל מעבר לשנאה כי בדרכי רוצה להיות אטוף מעיל תקווה ג'ה איז וואן... איך שהיום נפתח פותח לי ת'לב איך שהרגע בא מפנה כאב אוי כמה שיפים הם החיים אז בואו לרגע נתערבב לדקה נהייה אחים ג'ה איז וואן... (אויי שוואי מן אבדאללה אוי אוי אוי) איך שהיום נפתח פותח לי ת'לב איך שהרגע בא מפנה כאב אוי כמה שיפים הם החיים בואו לרגע נתאחד לדקה נהייה אחים כי פה אנחנו בני אדם, מכורים לאשליה שאם ההוא שונה ממך, אתה זה לא אתה אז בואו נבין קצת מעבר לשטויות שהקשת מתקיימת מאלפי צורות שונות (אויי אויי) זורקים לנו שקרים על אלף תכניות וביניהן מראים לנו מוסר של אשליות ואני פה מתהלך בדרך מלכים אז ת'חיי עולה עולה אל מעבר לשחקים ג'ה איז וואן...

גברת שרה השכנה- משינה

מילים ולחן: יובל בנאי ירייה נשמעה בקצה הרחוב גברת שרה השכנה ראתה מקרוב לילה תל אביב בוער וחם סמל המשטרה היה מנומנם כשהטלפון צלצל הודיעו על גופה בקצה הרחוב הרב חובש כיסה עם השמיכה גברת שרה השכנה אמרה לשוטרים ראיתי שתי דמויות צועקות ויורים בינתיים בקצה השני של העיר אבנר התאילנדי וחיים הצעיר נוסעים במכונית חוזרים באיילון שוטר תנועה עוצר אותם בדיקה של רשיון בקשר כבר הודיעו על שני הבורחים מבט אחד הספיק לו נראו לו חשודים לקח אותם מיד לתחנה של הצפון וכל הלילה לא נתנו להם לישון שמעון החוקר אמר שזה שוד וציון הבלש אמר זה על כבוד אמרו לאבנר תתחיל לדבר וחיים הצעיר התחיל להישבר בינתיים שרה השכנה במסדר הזיהוי ניסתה לפשפש בזיכרונה הדהוי אמרה שהם דומים - אמרה שהם דומים! שלחה אותם לכלא לעולמים! שתים עשרה בלילה בבית הכלא המחוזי הרצל רב פקד מחייך חיוך נבזי דפנה אומרת נכתוב חנינה נשלח אותה מחר אל הנשיא של המדינה בינתיים שרה השכנה מבשלת במטבח בתוך קופסת הקמח מבצבץ לו האקדח היא לא ידעה שמלמעלה יעקב השכן קבוע בכל לילה מפתח התריס נהג להתבונן כן הוא ראה הכל לפנות בוקר בשלוש ראה איך היא תוקעת בו כדור אחד בראש כן הוא ראה הכל - הוא ראה הכל ראה איך היא תוקעת בו כדור עגול ו הו ה

זורקה

New member
גנבת לי חצופה :)) ואגב-

וציון הבלש= בן ציון הבלש דפנה אומרת= אבנר אומר

איך יכולתי לשכוח את השיר הזה?!?!?!?

באהבתנו- יהודית רביץ מילים: יהודה עמיחי לחן: יהודית רביץ באהבתנו גוף הפך מקום, ובזכרוננו לא תעז לנשום. מה שלא עשינו, לילה מתאדה, מה שלא היינו הוא עכשיו שדה. שיכחה ולקט ופאת עבר, כי תקוות הטקס לא תציל דבר. שיח בוגונוילה, זמן הופך מקום בעיני הלילה יזכר היום, יזכרו בשקט בית ומדבר, כי הטקס הוא אשר נשאר. זה כזה שיר חתונות!!!

בראשית- אביתר בנאי

מילים ולחן: אביתר בנאי בראשית ברא האדם את האמונה אלוהים אחר לכל מדינה שקט לאור ירח, אנחנו דור שרוצח המאמין הלאומי, טרוריסט לאומני זה לא אלוהי האדמה, זה אלוהי הפחד אל הנקמה לא מאמין שיבוא שלום כל עוד יש אלוהים כל ערב בטלויזיה כל ערב בטלויזיה הימים עוברים לי ואני מרגיש שזה עוזר לי לברוח, לשכוח הכל להקים משפחה אחרת הימים עוברים לי ואני מרגיש שזה עוזר לי לברוח, לשכוח הכל להקים משפחה אחרת המלך האחרון נרצח לפני סוף המאה והרוצח החייכן למד תורה בבר אילן צריך לרקוד (אין שאלה) צריך לרקוד (אין תשובה) (אין שאלה), הכועסים כועסים (אין תשובה) השמחים שמחים, העצובים עצובים (אין שאלה) בסוף..בסוף.. אין תשובה הכועסים כועסים (אין שאלה) השמחים שמחים , העצובים עצובים (אין תשובה) בסוף..בסוף

אצל הדודה והדוד - דני סנדרסון

אצל הדודה והדוד, הם נסעו לחופש ביוון. אצל הדודה והדוד, השאירו בית מגוון. עם ספות נוחות ומקום לרקוד מקרר מלא בהפתעות. עם סלון אדיר ומיזוג אוויר והכל אצל הדודה והדוד. אצל הדודה והדוד, אספנו כמה ידידים. אצל הדודה והדוד, ארגנו ערב ריקודים. בחורות אין סוף עם או בלי מחשוף נהרו לבית במאות. כל אנשי השיק כל המי ומיק נפגשנו אצל הדוד והדוד. אצל הדודה והדוד, חגיגה כזאת עוד לא היתה. אצל הדודה והדוד, עד לשעות הבוקר נמשכה. תסרוקות רקדו, משקאות רוקנו, אנשים נתלו על קירות. תקליטים כסחו, השכנים צרחו והכל אצל הדוד והדוד. אצל הדודה והדוד, הם עמדו בפתח המומים. אצל הדודה והדוד, הם הקדימו בכמה ימים. תוך דקה ושליש לא נותר שם איש, הסתלקו באופן אצילי. ואם אותי תשאל אז זה די מזל שהם לא הדודה והדוד שלי.

יום חדש-אות חדשה-והפעם-ד!

דון קישוט "זה הכל בשבילך הביטי לשקיעה עדיין לא עבר זמנה הכוכבים דולקים חינם כל השנה לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא כל יום קורים נסים גם לנו עוד יקרו זה הכל בשבילך הו דון-קישוט אל תהיה כל כך תמים בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים הו דון קישוט תתעורר למעני כך או כך תשאר האביר שלי אמצא לי עבודה אלך לעבוד בבית מלון עם כסף שאחסוך אבנה לנו ארמון זה הכל בשבילך אנחנו נתגבר... הביטי לשקיעה עוד לא עבר זמנה הכוכבים דולקים חינם כל השנה אמצא לי עבודה לא לא - לתמיד כך או כך תישאר נסיכה שלי הו דון-קישוט אל תהיה כל כך תמים בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים הו דון קישוט תתעורר למעני כך או כך תישאר האביר שלי "

זורקה

New member
אויש הקדמת אותי בדקה בערך!

כבר היו לי תכנונים להתחיל עם הד'... לא יודעת למה, אבל כל השירים שעולים לי בראש מכל האותיות שהיו עד עכשיו הם של משינה,וגם בדקתי בדיסקים שלי וכל זה וכן, רק למשינה יש שיר באות ד'! האם זאת קונספירציה של משינה?? האם ככה הם מקווים להשיתלט על פורום תנועת בני המושבים?!?!?! אז בקיצור- דני/ משינה תקראו גם את המילים כי הן יפות ויש להן משמעות: אתה אמרת שהחיים הם הולכים ומתארכים כשחיפשת את הקיצור אז נפלת זה הסיפור הסיפור הוא על חבר שנסע להסתדר הוא הבריח קוקאין השטן הוא לבן כמו סדין אמסטרדם על ציר ברזיל מחלקה ראשונה כסף נזיל דה ז'נרו בחצר הוא קונה עוד מעט הוא מוכר תיזהר שלא ליפול כי העין של האינטרפול מסתכלת כל הזמן פתוחה ובבית אמא שלך כן הם תפסו אותו בפריז כשהחליפו מטוס אזיקים כלבים שוטרים ציפורניים לכסוס כבר שנתיים עד המשפט המר הוא יושב פתאום נזכר- איך היינו גולשים על הגלים והים היה כ"כ כחול בזריחה הפראית כשהרוח דרומית והשמש כדור ענק עגול והמים עשויים קריסטל שקופים אפשר את הסלעים לראות והשקיעה ואח"כ יוצאים לבלות מצטער החיים הם הולכים ומתארכים כשחיפשת את הקיצור אז נפלת זה הסיפור

למעלה