יש לי רעיון נחמד...

THE sky angel

New member
מה אכפת לך?! אולי זה מה שהוא אוהב??

חנ'וש ראית- עשיתי שירים שגם מתחילים ב-א' וגם השם של השיר מתחיל ב-א'!!

זורקה

New member
גם לי יש- את לא כמו כולם/ משינה

את לא כמו כולם עינייך הן כפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם אניפשוט א-ו-ה-ב-ת את השיר הזה!

נ ו ם

New member
וואי פתרת לי תהייה של המון זמן!

תמיד חשבתי שזה עינייך הן לפני העצב ולא הבנתי. אוף זה שיר כל כך כל כך יפה. אני ממש רוצה שמישהו (מסוים) יקדיש לי אותו פעם.

זורקה

New member
תיקונון- זה לא!! זה את לא כמו כולם!

יש לי משינה בבית אז אל תתווכחי כי אפילו שידעתי שאני צודקת, הטרחתי את עצמי והלכתי לבדוק בדיסק- וזה אכן את לא כמו כולם!

זורקה

New member
זה לא!!!! אני בדקתי!!!!!!!!!!!!!!!!

מכונת הזמן דיסק מספר 2 שיר מספר 11
את לא כמו כ-ו-ל-ם!!!! אז אל תתווכחי איתי!!!!

kedeman

New member
אחלום לנצח/מופע הארנבות של ד"ר קספר

אחלום לנצח / מופע הארנבות של דוקטור קספר מילים ולחן: אורן ברזילי ושי להב זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח כולם יחיו בטוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח כולם יחיו בטוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא... אם תשאלו אותי העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אני אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אולי אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אני אחלום לנצח

kedeman

New member
אוהבת אותך, עוזבת אותך/דפנה ארמוני

אוהבת אותך, עוזבת אותך/דפנה ארמוני מילים ולחן: שלום חנוך לא יודעת איך להתחיל מה לכתוב, איך לא להבהיל אוהבת אותך, עוזבת אותך, אין לי אויר. סוף הלילה אתה עוד ישן כל כך שלו שזה לא יאמן בדרך שלך הלכתי איתך מגיל כה צעיר, רוצה להסביר, רוצה שתבין אין שום רע בך, הכל בי... כשאתה על ידי אוחז בידי זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... אם בכל זאת אני לא טועה, אולי כמו כל אישה נשואה, חשוב שאדע אם אני מפסידה ומה המחיר. רוצה להשלים עשר שנים ולומר לעצמי זאת אני. כשאתה על ידי, אוחז בידי, זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... תדע שאתה זורם בעורקי אין לי כמותך חבר תדע אתה הטוב מכולם בחיי הכל יעבור אתה תישאר אתה יקר לי איך אסיים הדף נגמר והכתב מתעקם. אוהבת אותך עוזבת אותך והבוקר מאיר... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי...

אני אשיר לך שיר - אריק לביא

אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי ואת שוב תעברי לך יפה ומרקדת ושוב תלכי לך סתם לקנות זוג עגילים אני אהיה עגיל בתנוך אוזנך הלילה לשמור על זיו פניך ילדה כמו על לבבי אני אשיר לך... אני אפול לך כמו זמר צמה אל המותנים אני אהיה שבוי לך ואת לי מבצרי הצבע לך בכחול את רוב ריסי עיניך אני אוהב אותך ילדה יותר מאשר אותי אני אשיר לך שיר... אני אצא אליך כמו טיל אל הירח אני אהיה ספינה לך ואת קול השלום אליך אתגלגל כמו גל לבן ברוח אפול לי לרגליך ילדה ואתיבש מחום אני אשיר לך שיר... ואם את לא תקשיבי לי ולא תבואי לרגע את קושי מכאובי רק קצת לי לרכך אצא לי מאוזנך עגיל קטן ברוח אקתע עצמי סתם כך ילדה באמצע לבבך

"אוכלת מהצד"-ניר פרידמן...

"אוכלת מהצד"-ניר פרידמן (בגירסה התנועתית) קראו לי לפתע פתאום לישיבה השארתי בבית מדריכה בודדה שלא התאפקה וחיפשה אהבה אז בא המש"צ ועשה לה טובה תשעה חודשים ונולד לנו חניך קטן מכוער ודומה למדריך אז באו גרעינרים וקרובי משפחה הפניתי אותם למועצה הסמוכה תגידי הא... הא... הכיצד (שווינג) את אוכלת מהצד... תגידי הא... הא... הכיצד (שווינג) את אוכלת מהצד... באמצע המסיבה שלהם ניגמר להם הביסלי דפקו אצלי בקומונה שאלו אותי אם יש לי אמרתי להם שאין לי כי לגרעינרים אין תקציב מטה יהודה אמרו שיש התחלנו אז לריב תגידי הא... הא... הכיצד (שווינג) את אוכלת מהצד... תגידי הא... הא... הכיצד (שווינג) את אוכלת מהצד... למרות שלא כולן מורעלות ולא כולם מורעלים אבל יבוא היום נהיה כולנו בגרעין תגידי הא... הא... הכיצד (שווינג) את אוכלת מהצד... תגידי הא... הא... הכיצד (שווינג) את אוכלת מהצד...

נ ו ם

New member
"אדבר אית" "אני משם" "אהבה ממבט 1"

אדבר איתך: (רחל שפירא כתבה) כשאתה חיוור מצער מתחפר בשתיקתך תן לי לדבר אליך וללכת בין צלליך להיות איתך לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה, כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר איתך. יש בי כוח, יש בי כוח, אל תחוס עלי אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי. כשאתה עייף עד מוות לא נרדם בחשכה בשעה שסיוטיך מרצפים חלומותיך אשאר איתך על ידך אני נודדת בין שנתך ליקיצתך המילים שלי שבירות הן וכפות ידי קטנות הן אך הן לצידך. כשאראה, או כשתאמר לי חרש, חרישי כי מתיך מתקבצים גם אני ארכין ראשי לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה, כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר איתך אני משם. כתבה לאה גולדברג. אני ירוקה ורוויה כמו שיר שעבר בעשב אני עמוקה ורכה כמו קן ציפור. אני מתמול שלשום, מיער אשר לימדני לנשום מלאות אוהבים חבוקים ישנים בעשב. אני משם - מכפר הרוחות הקטנים, על גבעה אחרונה שם עמדה תחנת הרוח ושמיים תלו על כנפה עננים מהולים בעשן. והלך הרוח ובא הרוח. אני מכפר המקיש בכפות של עץ אני משם. "אהבה ממבט ראשון" אריק איינשטיין: מה שהרס אותי היה הצחוק שהיה לך בעיניים כשאמרת נעים מאוד מה שהמיס אותי היה החום שזרם ממך כשנתת לי ידך היתה זו אהבה ממבט ראשון כמו בסיפורים אהבה ממבט ראשון מה שהרס אותי היה הכן שהיה לך בעיניים כששפגשת את מבטי מה ששבה אותי היה החופש שקרן ממך כשאמרת לי את שמך היתה זו אהבה ממבט ראשון כמו בסיפורים אהבה ממבט ראשון מה שהרס אותי היה הצחוק שהיה לך בעיניים כשאמרת נעים מאוד

נ ו ם

New member
איש יקר. עברי לידר.

איש יקר (זה שיר ממש ממש יפה!) איש יקר אתה יודע כמה זמן אני רוצה לדבר אבל העצב לא יוצא 20 שנה אני גם ככה מתוכנת לא לשחרר את האמת בבת אחת אתה יודע כמה זמן אני מוכן לזרוק הכל בתוך בקבוק ירוק לים ואיך היופי מלטף את הפינות אתה יודע מתחשק לי לנסות ואז לראות איך האור נכנס לי דרך הבגדים והרחוב מוצף סרטים מצויירים צבעים טובים, שלא היו לי איש יקר אני חיפשתי משמעות ברגעים ברווחים שבין המוות לחיים שבין האור למה שבא אחרי דמעות אתה יודע מתחשק לי לנסות וחושב שלפעמים אני מוכן ןלהיכנס למכונית, נברח מכ ואיך הכעס משנה את העובדות אתה יודע מתחשק לי לגלות ואז לראות איך האור נכנס לי דרך הבגדים ויש תמונות של ילדים בעציצים גדלים נכון שלא יהיו לי ואז לראות איך האור נכנס לי דרך הבגדים כשהרחוב מוצף סרטים מצויירים צבעים טובים שלא היו לי איש יקר... חצי ירח מאיר על בן אדם שלא זורח משאיר חיוך קטן ותיכף הוא בורח האנשים שבסביבה לא בשבילו ועכשיו אני שמעתי שהלב הזה הוא חצי אוטומטי שאין כניסה לחדרים אנ'לא ידעתי למצוא לך עכשיו את התשובה.

קשתונה

New member
שירים באות ב!

בארץ אהבתי-לאה גולדברג:) בואי הביתה-ברי סחרוף ביום שמש יפה-עברי לידר בחולצת פסים-עברי לידר באוויר-ברי סחרוף בעל זבוב-ברי סחרוף בשבילך-ברי סחרוף בריז'יט ברדו זה לא פשוט-ברי סחרוף בתי קפה-עברי לידר בואי-הפרוייקט של עידן רייכל בא מכאב-דניאל סלומון בלילות הקיץ החמים-רונית שחר בשמלה אדומה- להקת הנח"ל (נראה לי) בשמלה אדומה- מופע הארנבות של ד"ר קספר בתוך התחתונים-איפה הילד בואי ניפרד-חמי רודנר בבית חלומותי- (נראה לי נעמי שמר) באביב-מיכה שטרית בן אדם רגיל- שלומי שבן בית קברות-טל שגב בומביי-דנה ברגר בוכה לך-דנה ברגר במערבולת-אסף אמדורסקי בלוז לצפון-ערן צור בשקט בשקט-שלמה ארצי בדרך-שלמה ארצי ושלומי שבת בלעדייך-אייל גולן בדד-זוהר ארגוב בר-כוכבא-השוונג של הפיתה בוא-ריטה/עברי לידר בואי וניפול-משינה בלדה לסוכן כפול-משינה בן המלך- משינה בדרך אל הים-משינה וכמובן שיש את-בינבה בובי ופוןפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החייל הרבה הרבה יותר יפים וכן הלאה וכן הלאה וגם את -בולי איש השלג!!! אני יודעת לא כתבתי מילים... עשיתי סריקה על כל הדיסקים שלי בשבילכם תעריכו את זה:)) אם מישהו מועניין במילים של שיר מסויים שיגיד פשוט לא היה לי כח לכתוב הכל... ומי שרוצה מוזמן להוסיף מילים לשירים שכתבתי

fresh mishmesh

New member
לא כדאי לפתוח שרשור חדש לאות ב'?

כי אם נשים פה את כל השירים בכל האותיות זה יהיה שרשור ארוך יותר מהגלות... (ביטוי חביב שמצאתי עקב שיעורי תנ"ך שנגמרו... זהו... סופם הגיע)

למעלה