יש לי רעיון נחמד../images/Emo40.gif
אולי נארגן טיול לשלושה ארבעה ימים לספרד למפעל של אדוקה או לגרמניה למפעל של רנסבורגר. צריך להיות מאוד מעניין ונחמד לראות איך מיצרים פאזלים. דמינו לעצמכם את הריח שיש במפעל כזה - ריח של מליוני חלקי פאזל -ריח חזק של פתיחת קופסאת פאזל חדשה. (אני בטוחה שאתם כמוני אוהבים את הריח של החלקים
) דמינו אולם גדול עם מכונות שמדביקות תמונות חותכות לאלפי חלקים מפרקות ואורזות קופסאות פאזלים בכל מיני צבעים וגדלים פאזלים..... פאזלים.......פאזלים.... דמינו סרטים נעים שעליהם עוברים פאזלים דמינו אולם גדול מלא קופסאות של פאזלים קירות שלמים עם מדפים מלאי פאזלים בכל הגדלים והמינים. התאורים הם רק בשביל להדליק אותכם על הרעיון. פאזלים.... פאזלים.... פאזלים.. אלפי קופסאות........... ועכשיו ברצינות אותי זה מאוד מעניין לראות כזה מפעל לראות איך מיצרים ואיך עובד הסרט הנע בין התחנות מהדבקת התמונה עד אריזת הקופסא אני יודעת שהפורום הזה גרוע מאוד בהתארגנויות למינהם סליחה מראש אבל תחשבו על הרעיון אפשר לארגן את הסיור הזה לתקופה שקטה בתיירות כדי שלא יעלה לנו הרבה כסף. וחוץ מזה - אפשר לותר על 3 פאזלים של 3000 חלקים ויהיה כסף לטיול. אני משתפת אותכם ברעיון שאותי מאוד מושך אולי יש כאן מישהו עם ראש כמו שלי ונוכל לארגן משהו סיור כזה צריך להיות מאוד מעניין תחשבו על זה....!!
אולי נארגן טיול לשלושה ארבעה ימים לספרד למפעל של אדוקה או לגרמניה למפעל של רנסבורגר. צריך להיות מאוד מעניין ונחמד לראות איך מיצרים פאזלים. דמינו לעצמכם את הריח שיש במפעל כזה - ריח של מליוני חלקי פאזל -ריח חזק של פתיחת קופסאת פאזל חדשה. (אני בטוחה שאתם כמוני אוהבים את הריח של החלקים