יש לי רעיון נחמד

123נעמי

New member
יש לי רעיון נחמד../images/Emo40.gif

אולי נארגן טיול לשלושה ארבעה ימים לספרד למפעל של אדוקה או לגרמניה למפעל של רנסבורגר. צריך להיות מאוד מעניין ונחמד לראות איך מיצרים פאזלים. דמינו לעצמכם את הריח שיש במפעל כזה - ריח של מליוני חלקי פאזל -ריח חזק של פתיחת קופסאת פאזל חדשה. (אני בטוחה שאתם כמוני אוהבים את הריח של החלקים :)) דמינו אולם גדול עם מכונות שמדביקות תמונות חותכות לאלפי חלקים מפרקות ואורזות קופסאות פאזלים בכל מיני צבעים וגדלים פאזלים..... פאזלים.......פאזלים.... דמינו סרטים נעים שעליהם עוברים פאזלים דמינו אולם גדול מלא קופסאות של פאזלים קירות שלמים עם מדפים מלאי פאזלים בכל הגדלים והמינים. התאורים הם רק בשביל להדליק אותכם על הרעיון. פאזלים.... פאזלים.... פאזלים.. אלפי קופסאות........... ועכשיו ברצינות אותי זה מאוד מעניין לראות כזה מפעל לראות איך מיצרים ואיך עובד הסרט הנע בין התחנות מהדבקת התמונה עד אריזת הקופסא אני יודעת שהפורום הזה גרוע מאוד בהתארגנויות למינהם סליחה מראש אבל תחשבו על הרעיון אפשר לארגן את הסיור הזה לתקופה שקטה בתיירות כדי שלא יעלה לנו הרבה כסף. וחוץ מזה - אפשר לותר על 3 פאזלים של 3000 חלקים ויהיה כסף לטיול. אני משתפת אותכם ברעיון שאותי מאוד מושך אולי יש כאן מישהו עם ראש כמו שלי ונוכל לארגן משהו סיור כזה צריך להיות מאוד מעניין תחשבו על זה....!!

nawa

New member
עכשיו שאת מעלה את הרעיון...

ואללה רעיון מצויין...אני בעד !!!

123נעמי

New member
אין בעיה לכל מקום שניבחר

אני מעדיפה את אדוקה ספרד אבל גם לגרמניה -רנסבורגר אני באה בכיף הנציג שלהם היה בארץ בשנה שעברה והיה אורח כבוד באליפות הפאזלים הוא דיבר יפה וחייך הרבה בקיצור - יכול להיות שנקבל שם יחס יפה ואם נציג את עצמינו בתור קבוצה שהנושא המשותף שלה זה תחביב הרכבת פאזלים - בטוח יזמינו אותנו לארוחת צהרים על חשבון המפעל - סתם בצחוק. מה שחייבים לברר דבר ראשון אם בכלל יש אפשרות להיכנס למפעל ולראות את הפס יצור שלהם. נראה לי שלא תהיה בעיה - אבל צריך לברר. בכל מקרה - בואו נראה איך אנחנו מתארגנים כאן ואם החברה ירצו בכלל ואז נלך לצעד הבא - לברור כל הנקודות. איזה כיף- נוסעים לראות מפעל של פאזלים

א ר י ק ל

New member
בטוח יתנו לנו להכנס, אני מאמין

שיש סיור כזה אפילו בתוך המפעל, לא צריך אישור מיוחד. מתרגש. אפילו אם זה רק דיבורים.

האדרים

New member
חשבנו, לא מזמן, על מסע רכש בספרד

מתישהו עלה הרעיון לנסוע לספרד ולבצע שם מסע קניות (מעניין איך המחירים שם). בכל מקרה, היינו בספרד לפני 10 שנים ואהבנו כל רגע. לגבי גרמניה, לאמא אדר יש שם שורשים (סבתא וסבא מברלין) אך הרעיון לדרוך על האדמה הזו ממש ממש לא לרוחה! נ.ב. לאור ההצלחה המטאורית של המפגש בארץ, אנו סמוכים ובטוחים כי גם מפגש זה יהיה "piece of puzzle"
...

123נעמי

New member
אז יאללה תארזו ובואו

נכון שהמפגש בארץ היה מוצלח? זה היה ממש פאזל פאזל כולנו היינו מפוזרים בארץ כמו חלקי פאזל לפני הרכבה.
אנחנו עוד ניפגש:) אבל למפעל אנחנו נוסעים.......... אחרי שנראה מי רציני בנושא נעשה הצבעה לאן ניסע גרמניה או ספרד

ssyוM

New member
ההאאאאאאאאאאאא ../images/Emo70.gif

לא רק אני מכורה לריח
לרעיון, אולי נתחיל בקטן יותר ...

123נעמי

New member
דברי.....

מה ניקרא אצלך רעיון קטן יותר? כולנו פתוחים להצעות

123נעמי

New member
זה באמת דבר מסובך....../images/Emo13.gif

כתבתי שאני יודעת שהפורום הזה גרוע בהתארגנויות למינהם עשרים פעם כבר היינו יכולים לעשות את המפגש הזה כולה שעה לכוס קפה אבל אני מנסה כל פעם משהו חדש אני לא מתיאשת אולי מישהו ירים את הכובע ומשהו יתבצע כאן. צריך לנסות. עכשיו הלכתי על דבר גדול - על כל הקופה חכי יש לי עוד כמה רעיונות טובים:)) יאללה תארזי - נוסעים! תבואי - כדאי לך זו תהיה חויה גדולה יש לך חצי שנה להתכונן ולחסוך כסף כנ"ל לגבי כולם תבואו - כמה שיותר -יותר כיף תתחילו לחסוך ולארוז. חייבים לעשות את המבצע הזה נעשה חיים

ssyוM

New member
טיול שורשים זה תמיד טוב ../images/Emo13.gif

וסביר להניח שעד אז אדע לדבר גרמנית טוב יותר
. טוב...תרשמי אותי
.

123נעמי

New member
מבחינתי אפשר גם מחר

אבל אני מנסה לשכנע אותכם לנסוע גם ע"י זה שניסע בתקופה לא חמה של תירות שהכול עולה המון כסף. וכדי שיעלה לנו זול - כדי שהרבה יוכלו לנסוע והבעיה שאנחנו מתקרבים לחורף ובגרמניה מאוד קר בחורף הבנתי גם שמיסי נוסעת עכשיו לחו"ל והיא בטח לא תוכל בחודש הקרוב אבל בו לא נרוץ לפני העגלה כשנתארגן ונדע מי רוצה לנסוע נחשוב כולנו מתי יהיה נוח ויאללה נוסעים ובאמת נוסעים
מצאתי תמונה של המפעל בגרמניה אני מצרפת - שהריר יצא לכם ותבואו :)

123נעמי

New member
יש למישהו מושג....

באיזו עיר בגרמניה נמצא המפעל ?
הבנתי שהמפעל של אדוקה נמצא בברצלונה מאוד מאוד מפתה גם פאזלים וגם ברצלונה

למעלה