יש לי רעיון מטורף

Reyoga

New member
יש לי רעיון מטורף

סאקורה מתה, לא יודע איך, היוצרים ימצאו את הדרך הכי יצירתית להעביר על הפקצ"ה הזאתי בולדר, סבבה! עכשיו - נרוטו נכנס לדיכאון עמוק, מתחיל להיתאמן ולהיות רציני בעיקבות העניין, הינטה מנחמת ולאט לאט מתפתח רומן... איך זה בישביל עלילה להמשך? (אחרי הסאגות של הקרבות וכל זה..). נראה אם היוצרים יעלו על הקטע.

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif

הם חייבים להיות זוג איכשהו בסוף! גם אם סאקורה לא תמות =/

Reyoga

New member
מתיישהוא נעשה סקר על זה

איך להרוג את סאקורה: א) חבורת נינג'ות אכריים במיוחד יאנסו אותה (יש לי תמונות!) ואז יהרגו אותה. ב) היא תגלה שסאסקה הומו ותתאבד. ג) היא תגלה שנרוטו יותר חזק ויותר סקסי מסאסקה והיא תרצה אותו - והוא יהיה עם סאסקה ואז היא תתאבד. ד) אינו תאנוס אותה ואז תהרוג אותה. ה) אבן ענקית תיפול עליה והיא תמות. ו) קונאי תועה (של הינטה) יזרק לעברה והיא תמות מאיבוד דם.

o_o

א) מכיר את התמונות, תמונות עקומות לאללה.. ב) היא _תבין_ שסאסקה הומו
ה) אפשר לסדר את זה במשחק של נארוטו.
אבל בקרוב אני חושב שמדד השנאה של אנשים כלפי סאקורה יירד סתם תחושה :X

digiash

New member
האמת היא נשארה מעצבנת באותה מידה

במנגה.. גם אחריי 'השינויי' :\

kikome

New member
יואו, אנשים, שימו ../images/Emo58.gif!

זאת לא הפעם הראשונה שאני קוראת כאן, ומגלה ספוילרים. לא כולם כאן קוראים את המנגה.

kikome

New member
מה? לא, הוא לא הומו!

הוא סתם כזה אפל וקשוח. בואו נגיד שהייתי עושה אותו. חוצמזה, הוא חיבק את סאקורה, אז הנה עובדה שאין לו נטיות מיניות כלפי בנים!

השאלה היא...

מה קרה אחרי החיבוק? P: הוא הכה אותה, או משהו כזה.. לא? ^^; חוצמזה, זה שהוא חיבק אותה זה לא אומר כלום!.. יכול להיות שהוא חיבק אותה ועדיין יש לו נטיות.. גו גו סאסקה\נארוטו P:

kikome

New member
נו, אז אולי הוא הכה אותה כי הוא

אוהב את זה כשהוא בשליטה, והפרטנר שלו חסר הכרה. לא אומר שהוא פאג.

Ashaman

New member
...

ז) ייפול עליה פסנתר והיא תמות. ח) ייפול עליה סדן והיא תמות. ט) ייפול עליה צ'וג'י והיא תמות. אבל למה להרוג אותה?
היא חמודה היא

חכה חכה

בקרוב סקורה תמחץ את כל מי שיעמוד בדרכה וזה לא ספוילר P: אני לא קוראת את המנגה

Ashaman

New member
מה שאת אומרת זה...

שהיא תיכנס לדיכאון בגלל שסאסוקה בורח לסאונד ותתחיל לאכול ולאכול עד שהיא תהיה יותר שמנה מצו'ג'י?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהיא יודעת להשתמש בצאקרה

שלה באופן מושלם ככה שהיא לא מבזבזת את הסטמינה שלה אבל זה בעצם כל מה שהיא יודעת לעשות...

למעלה