איזה סטמינה בדיוק יש לה? בלע חח עלובה..
D dndboy New member 21/3/05 #19 ../images/Emo103.gifמה שהיא תהיה מספיק מבוגרת כדי להיות מורה של תלמידי אקדמיה?
D dndboy New member 21/3/05 #21 ../images/Emo103.gifבעעע סאקורה ורודה מידי! אני לא חושב שיהיה לי יכולת לחבב אותה...
ו ווילו רוזנברג New member 21/3/05 #22 ורוד זה לא רע =] הבעיה בסאקורה היא.. שהיא נודניקית וממש ממש מעצבנת ~_~' למרות שהיא די השתפרה ^^;;
† † A K I R A † New member 21/3/05 #24 לדעתי היא בסדר (חוץ הקטע שהיא שכנעה את ססקה בלה בלה בלה ספוילר) אני לא זוכרת קטע מסוים שבו היא היתה קרציה P: היא דווקא היתה משעשעת ומניאקית כלפי נרוטו (כמו שססקה מניאק כלפיה) יש לה אופי אנושי לעומת כל דמות אחרת בסדרה! XP
לדעתי היא בסדר (חוץ הקטע שהיא שכנעה את ססקה בלה בלה בלה ספוילר) אני לא זוכרת קטע מסוים שבו היא היתה קרציה P: היא דווקא היתה משעשעת ומניאקית כלפי נרוטו (כמו שססקה מניאק כלפיה) יש לה אופי אנושי לעומת כל דמות אחרת בסדרה! XP
J juggernaut New member 20/3/05 #6 יאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!> הבאת לי רעיון חזק לפיק. ואני וחברה שלי נפרדנו לפני שבוע(אחרי שנה) אז יש לי המון מוזה... *רץ לכתוב!!!!!!!!*
יאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!> הבאת לי רעיון חזק לפיק. ואני וחברה שלי נפרדנו לפני שבוע(אחרי שנה) אז יש לי המון מוזה... *רץ לכתוב!!!!!!!!*