יש לי רעיון מטורף!

MrMinogue

New member
יש לי רעיון מטורף!

מטורף אבל משעשע ואולי אפילו יפרסם קצת את המעריצים הישראלים. בואו נבקש ברדיו כמו מטורפים את Dreams כדי שהשיר ייכנס לדירוג השבועי. זה יהיה כזה מגניב לראות את Dreams נכנס לדירוג! תחשבו כמה פירסום יקבלו המעריצים הישראלים, אולי קיילי אפילו תחליט סופסוף להוציא הוצאות נורמליות בישראל ולא שתיים וחצי אלבומים שצריך להפוף עולמות כדי למצוא. נכון שזה הימור אבוד אבל זה יכול להיות ממש נחמד, מה אתם אומרים? דרך אגב, בחרתי את דרימס כי עשיתי עבודה באנגלית והשתמשתי בשיר כ Lead-in לעבודה ואנשים פשוט אהבו אותו!! הם עד היום אומרים לי שזה השיר הכי טוב שלה!! אם יש עוד כמה מטורפים כמוני, תגידו ונוכל להתחיל להפיץ את אחד השירים הכי טובים של קיילי ברחבי ישראל! ועוד משהו, אם זה ממש יפריע למישהו שזה דרימס, אפשר לבחור שיר אחר, רק חשוב שיר שאנשים לא מכירים.

לימבו

New member
לא הבנתי....

למה דווקא Dreams??? וחוץ מזה - לדעתי אין קשר בין בקשה לשיר לכניסתו למצעד! אבל אכן עלית על משהו שאני חושב כבר הרבה זמן: NMC עדיין א עלו על השיטה האמיתית להרוויח כסף מקיילי... וברור שאפשר. תארו לכם כמה כסף הרוויחו חברת BMG Ariola הגרמנית על הוצאת Your Disco Needs YOu בגרמניה בלבד, עם עטיפה מיוחדת ורימיקס מיוחד??? וכמה כסף מרוויחה עכשיו החברה הצרפתית שהוציאה את Come Into My World עם בונוס-רימיקס מיוחד? אז עכשיו תתארו לעצמכם: NMC מחליטים להוציא את Burning Up או את Fever כסינגל אקסקלוסיבי לישראל, עם עטיפה מדהימה ורימיקס של... לא יודע מי. די ג´יי ישראלי. נכון- השקעה רבה, אבל הזמנות? בשפע ומכל העולם!!! לא יהיה מעריץ של קיילי שמכבד את עצמו שלא יעשה הזמנה! שלא נדבר על היוקרה שזה מוסיף לאן אם סי וישראל בכלל, בעיני מעריצי קיילי הרבים! אנשים עשו זאת בעבר והרוויחו.
נשמע מעניין?? אתם יכולים לנשום לרווחה. זה לא יקרה.

MrMinogue

New member
הסבריישן...

בחרתי באופן אקראי בשיר מתקופת דקונסטראקשן כי סתם נראה לי נחמד לקדם בברכה את האלבום החדש מבית BMG שעומד לצאת עוד מעט.. (פרטים כשיהיו יותר ממשיים). יהיה נפלא לראות את אחד השירים ממנו מקבל קצת השמעות ברדיו ואז אנשים יקנו את הדיסק. יהיה עוד יותר נחמד לראות את השיר נכנס למצעד.. למרות שאני קצת סקפטי בקשר לזה. ככה או ככה, הרעיון של ברנינג-אפ מעולה רק שדבר אחד צריך להשתנות.. למה לעזאזל ברנינג אפ!? השיר משעמם חבלז. אני בעד להוציא את לאב אפייר, פיבר או פרג´ייל.. (דגש על השיר "פיבר" שוב.. פשוט מעולה לדעתי!!). בכל אופן, הפורום פה קצת מת. אנשים תתעוררו for god sake!

Fever2002

New member
צודק

בשורה האחרונה שכתבת (לא החתימה)... עיין ערך ההודעה הקודמת שלי למטה.

לימבו

New member
יש בעיה עם אימפוסיבל פרינסס...

הבעיה היא שזה פשוט דיסק שלא מודפס יותר. בארץ נמכרו עד כמה שידוע לי פחות ממאתיים עותקים! הדיסק לא בחנויות ואין שום סיכוי שיחזור לחנויות, לכן לא ניתן, גם אם נניח וישמיעו את Dreams ברדיו, להשיג אותו בחנויות... מה שכן, אולי Fever באמת. הבנתי שברדיו ירושלים כבר משדרים את זה... אבל ללא דחיפה מחברת התקליטים זה לא יהיה רציני

MrMinogue

New member
המממ..

אני חושב שההצלחה בארה"ב של Can´t Get You Out Of My head היא ההוכחה לכך ששיר יכול להצליח גם בלי דחיפה של חברת התקליטים. אולי אם החברת תקליטים תראה שיש ביקוש לשיר מסויים יתמזל מזלנו.. שווה לנסות!

למעלה