יש לי רעיון מגניב!!

kiticat

New member
יש לי רעיון מגניב!!

כל אחת או אחד צריך שהארון שלה יהיה מורכב נכון- וחלק מהעניין הוא להחזיק מלאי פרטים שלא יוצאים מהארון- והם באים בעיקר כתוספת לפריט שהוא ההופעה.. מה למשל? טוב, חייב שיהיה לכן בארון:
מכנס שחור ארוך פשוט, לא גזרה גבוהה מידי ולא נמוכה.
חצאית מיני- עד הברך- עם שסע, בצבע שחור.
מגף/סנדל שחור- עם עקב לא גבוה מידי.
גופיות בגזרה פשוטה בכל הצבעים! זה נהדר אם פתאום יש ג´ינס פשוט, ורוצים לא לגנוב ממנו יותר מידי, או לשים מתחת משהו שקוף מידי- או להשלים הופעה כשיש עליונית!
סנדל יציאה שחור עם עקב גבוה (אני אישית השקעתי הון קטן בסנדל הזה שלי וחושבת שצריך לעשות את זה- כי זה משהו שתחזיקו הרבה זמן) מה עוד ייצא מהאופנה?
חולצות בטן כאלה שקושרים- מכירים?
אקסוסוריס שממש אובר זה טופ! יאללה! לשרשר הצעותיכם!

Katy Cat

New member
חייבים בארון גם...

שתהיה שמלה שחורה בערך עד הברך, ואלגנטית... חייבים גם חולצה אחת מכופתרת, לדעתי.

lala182

New member
אני חושבת-

נעליים- חורף- מגף שחור אלגנטי מעור עד הברך או באורך 3/4 מגף שחור ליומיום קיץ- סנדל אלגנטי ליציאה מכנסיים וחצאיות חצאית ברך שחורה (אבל לי אישית אין...) מכנס שחור בגזרת בייסיק מכנס בצבע כאמל/חום לפחות ג´ינס אחד שיושב ממש טוב על הגוף... חולצות- גולף/סריג שחור גולף/סריג צבעוני טי שירט לבנה גופיות פשוטות בכמה צבעים (כמו שאמרו בהודעה הראשונה) קרדיגן שחור מעיל טוב שהולך כמעט עם הכל... ג´קט ג´ינס מה יצא מהאופנה? כל החולצות האתניות האלו, והכיווצים... ומגפי שפיץ...

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo9.gif

מה חייבים:
חולצות
גופיית פועלים- מדהים עם ג´ינס, גם הפשוטה ביותר שעולה 10 ש"ח
חולצת ¾ שחורה שיהיה יפה עליה צעיף
סווצ´רט ורוד
הסלידה שלי.
מכנסיים
מכנס של
גריפ
: לא משנה איזה צבע, סוג, דת גזע ומין. פשוט הכרחי.
ג´ינס בהיר/ג´ינס כהה: מדהימים עם חולצות לבנות.
טייץ 7/8 שחור. פשוט מתאים להכל ומרזה.
נעליים
נעלי פינגווין של פומה, חחח נמצאים כמעט בכל ארון עכשיו, פשוט יפות!
חצי מגף, שיהיה נסתר- לא אוהבת אותם ממש.
נילווים
צעיף בצבע: שחור, ורוד וסרוג ציבעוני.
כפפות: שחורות, לבנות וורודות!
גרביים: צבעוניות, שמתלבשות כמו כפפה. יצא מהאופנה: מכנס שהוא טיפה מעל המותניים.... סווצ´רטים של גאפ נראים פחות ופחות...

למעלה