יש לי רעיון מגניב!!

Brurya

New member
יש לי רעיון מגניב!!

אוקיי, תשמעו נכון שרוב החלומות שלכם (לפחות שלי כאלה) הם לא הגיוניים? נכון? אז חשבתי שאפשר לעשות בדיקת מציאות כל פעם שקורה משהו משונה בחיים שלכם!... אצלי לפחות זה קורה הרבה.. למשל.. מתי מצאתם את עצמכם יושבים על כמה שמיכות וכסאות, מחזיקים ספר ביד, מסובבים אותו וצועקים "האן האן האן" (קולות של מכונית) כשאח שלכם יושב מאחורה וצורח "תאונה! תאונה"? או.. מתי מצאתם את עצמכם יושבים על הספה, מקופלים לגמרי ומנסים להגיע ללמטה של הרגל כדי להוציא משם שערות עם פינצטה כי אתם מכורים?! או... מתי מצאתם את עצמכם יושבים בכיתה ושוטר נכנס ומתחיל לדבר על קלטות גנובות ועל פתיחת תיקים במשטרה? אזהו.. שלי זה קורה.. :) ומלפני בערך יומיים החלטתי לעשות בדיקות מציאות כל פעם שמשהו מוזר קורה! ככה לא צריך לעשות כל 20 דקות וה גם (אולי) עובד כשזה יעבוד אצלי אני אודיע לכם!! וואו, אני פשוט חכמה, ברוריה

אלונגו

New member
אז זהו, שלא...

בחלומות את לא יודעת שהדברים לא הגיוניים אלא אם את מסתכלת עליהם לעומק... בדיקת המציאות באה בשביל שאולי בכל זאת תביני שזה יוצא דופן. אם תעשי בדיקת מציאות רק כשדברים נראים לך מוזרים, אין סיכוי שזה יפעל... באותה מידה את יכולה לאמר ´החלטתי לעשות בדיקת מציאות כל פעם שאני חולמת´... בכל מקרה - בהצלחה!

Eshedl

New member
יש כבר שיטה כזאת, אבל קצת אחרת....

השיטה אומרת "להטיל ספק במציאות" לא משנה כמה הגיוני ונכון זה נראה, תמיד להטיל ספק לשאול "איך?" "למה?" "מתי?" וכד´ זאת השיטה היחידה שבעזרתה הצלחתי להצתלל בחלומות שלי זאת אומרת היה לי חלום שהיטלר בא לעשות לנו הרצאה בבית הספר על כמה היהודים זה רע ובלה בלה ואני הייתי עיתונאי יהודי מסתנן כל זה נראה לי הגיוני עד שבשלב כלשהו יצאתי מבית הספר וראיתי 4 ירחים בשמיים ונוף של הרי האלפים, ואז נהיתי צלול אז כל פעם ככה שאת חושבת על חלומות צלולים (זה יכול להיות הרבה פעמים ביום) תנסי לעשות בדיקת הגיון של המציאות בסופו של דבר זה גם יעבור לחלום.

Brurya

New member
זאת בערך הייתה הכוונה שלי.. :)

רק לא הצלחתי להעביר

למעלה