יש לי רעיון לשרשור חדש

victoria777

New member
יש לי רעיון לשרשור חדש

קטעים משעשעים מהעונה הראשונה(נכון שהסדרה היא רצינית,אבל בכל זאת היו כמה דברים הצחיקו אותי) אני אתחיל: 1)בפרק 4 היה את הקטע שמייקל ביקש מסוכרה לעשות רעש כדי שהוא יוכל לשבור את הקיר בתא.סוכרה התחיל לשיר ובכך עיצבן את כל האסירים. 2)בפרק האחרון-היוויאייר והאופניים(וכל מילה נוספת מיותרת) 3)באחד הפרקים היה פלאשבק.מייקל נשאל בראיון עבודה איפה הוא רואה את עצמו בעוד 5 שנים והדבר הבא שמראים זה הכלא. 4)בפרק שבו מייקל רצה לשבור איזה קיר באמצעות חוק הוק,הוא הקרין את השטן על הקיר.ואז סוכרה אומר לו:אני יודע שלשטן יש הרבה עוצמה,אבל אני לא חושב שהקרנתו תפיל את הקיר. מוזמנים להוסיף

גצית 16

New member
חחחח גם לי יש אחד

הקטע שהשמן הזה, בן דודו של סוכרה, שכחתי את שמו, רצה לעלות על המוט בכדי לצאת מהכלא ונפלל וואויי זה היה מצחיקק.! זה היה באחד הפרקים האחרונים..

כשסוכרה חיבק את מייקל

ומייקל שמח כזה.. ויש עוד אחד לא זוכרת מתי זה היה אבל. מייקל חוזר לתא שלו והם מנסים לעשות לחיצת ידיים כזאתי של שחורים ומייקל לא מצליח. חחחחחחחחחח

NatalieMi

New member
יש לי אחד שנורא אהבתי

כשהחבורה היו צריכים להישאר בחדר שהם חפרו את החור בשביל..אמממ לא זוכרת... אז מייקל שבר את צינור המים ואז בליק בא ואמר להם שהם נשארים כל הלילה עד שהם מסיימים מה שהם היו צריכים לסיים לא זוכרת מה - והם כזה שיחקו אותה " מההההההה אתה לא רציני" בלה בלה בלה.

Rachel47

New member
אויי זה היה קטע טוב../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

victoria777

New member
נזכרתי בעוד אחד

בפרק שבו מייקל אמר לשותפים בריחה להפטר מהריח שלהם בתאים: אברוצי לקח דשן והתחיל למרוח אותו על המיטה.שותפו לתא שואל מה הוא עושה ואברוצי עונה:"את עבודת האל".השותף שואל:"אלוהים אמר לך למרוח חרא של סוסים על המיטה?" וארוצי עונה לו שלא מתעסקים עם רצונו של האל.

חן0000

New member
היי חדשה ..

חח לא ממש חדשה אבל אני חייבת להוסיף את הקטע בפרק השישי שבו סוכרה אומר למייקל כשהם עושים את חוק ההוק ..." מה אם אנחנו עושים את כל העבודה והצינור 5 מטרים שמה.." אז מייקל אמר שעם הם לא יחפרו איפה שצריך הם יפגעו בצינור גז הוא יתפוצץ והם יישרפו חיים..

Gilliana

New member
הכי מצחיק לדעתי היה...

... בסצינה האחרונה של הפרק האחרון כאשר סוקרה (או לא זוכרת כבר מי זה היה) שאל: אז מה עושים עכשיו ומייקל ענה כמובן את התשובה היחידה שאפשר היה לענות על שאלה, תסלחו לי, דבילית שכזו - "רצים!".

Rachel47

New member
יש לי אחד../images/Emo15.gif

סתם חמוד כזה: בפרק הזה עם ההקרנה של הציור על הקיר מייקל מסביר לסוקרה איפה לקדוח (או איך שלא קוראים למה שהם עשו עם המחכשים המוזר הזה) ואז סוקרה שואל "ומה אם החישובים שלך לא נכונים" = "וואט איף יור מאט' איז נוט קורקט"
ומייקל עונה לו שהם יפגעו בצינור גז ויפוצצו את כל הבניין..תשובה ארוכה ומפחידה כזאת- ועוד בקול השקסי שלו..מסתורי ומצמרר
אז סוקרה עושה לו - "באט יו אר גוד אין מאט' , רייט
"

וואי זה היה מצחיק ביותרר../images/Emo6.gif הקטע זה

שמייקל אמר לו את זה בשיא האדישות כאילו לא מדובר בזה שהם נשרפים חיים בזמן שסוכרה כולו לחוץץץ ועוד התשובה של סוכרהה אין הרגה אותי מצחוקק!

למעלה